Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

2020. élő nyári programjaink

Kattints az alábbi linkekre a tréningek információs oldalának eléréséhez:

1. << Belső Erő Alap és Haladó Tréning >>

2. << Belső Erő Mester Tréning >>

Végre ismét lehetőség van arra, hogy személyesen is találkozzunk!

Az utóbbi pár hónapban a vírus helyzet miatt csak az online képzéseink voltak elérhetőek.

A személyes találkozás és a csoport ereje nagyon nagy lendületet adhat a számodra, amit érdemes kihasználnod.

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni az alábbi pozitív változásokat az életedben, akkor érdemes tájékozódnod a Belső Erő Tréningekről, melyek egyedülálló fejlődési lehetőséget biztosítanak Magyarországon a tudatosság útját járók számára:

  • Párkapcsolatokból és kapcsolatokból eltűnik a harc. A tudatosság, az elfogadás, és az elengedések gyakorlása szabaddá tesz. Ott is megjelenhet a szeretet és a megértés, ahol eddig nem is számítottál rá.
  • A harmónia megértésével és a hozzá tartozó tudatosság fejlesztésével az esetlegesen fennálló tünetek elengedését segítheted elő. A harmónia egy nagyon nagy érték, amit megfelelő gyakorlatokkal megtámogathatsz és elősegítheted a testedben lévő csodálatos öngyógyító mechanizmusok működését.
  • Az anyagiak megteremtése és a boldogulás az életben könnyebbé válhat, mert a saját isteni utadat követve az inspiráció és a lelkesedés vezet mindenhová. A megfelelő emberek és információk érnek el hozzád, melyek segítségével a bőség és a gazdagság a megérdemelt formában bontakozhat ki az életedben.
  • Életed minden területét átformálhatod az Egységtudat segítségével és mindezt harc nélkül teheted. Némi erőfeszítésre szükséged van, de a küzdelmet végképp elengedheted az életedből.

Tudatosság, meditáció, és megvilágosodás. Ez a sorrend. Az tudatosság fejlesztése nélkül nem érdemes meditációs gyakorlatokat végezni, és a meditáció elsajátítása nélkül nagyon ritka az ébredés és a megvilágosodás.

Akik már elvégezték online a képzéseinket azoknak annyival kevesebbe kerül a személyes részvétel az élő tréningen, mint amennyit az online tréningre kifizettek.

Arra inspirállak, hogy hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy itt az ideje a szellemi ébredés útjára lépni, akkor tájékozódj az alábbi oldalakon:

1. << Belső Erő Alap és Haladó Tréning >>

2. << Belső Erő Mester Tréning >>

Szép napot kívánok!

Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk.

Szeretetteli üdvözlettel,

Rujder Tamás

Ui.: Ha nem alkalmasak az időpontok, akkor természetesen elvégezhetőek a képzéseink online formában is:

<< Belső Erő Online Tréningek >>


Az oldal támogatása megosztással