Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Tréning Program

14 napos ingyenes tudatosságot fejlesztő online tanfolyam

7. téma

Aura Higiénia

A párkapcsolatok és a kapcsolatok energetikája előadás

Javaslom, hogy a meditáció meghallgatása előtt hallgasd meg az alábbi előadást, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Találkozás az igazival meditációs gyakorlat

Gratulálok!
A 14 napos tudatosság fejlesztő online tanfolyam végére értél.
Remélem számodra is akkora öröm volt részt venni ezen a tanfolyamon, mint nekem, aki összeállította. Szerintem sok minden tudatosult és sok minden került a megértés szintjére.
Maradjunk kapcsolatban. A továbbiakban a témához kapcsolódóan értékes anyagokra és programokra számíthatsz tőlem.
Ha szeretnél továbblépni a szellemi ébredés és tudatosság útján, akkor szeretettel ajánlom az online, vagy az élő tréningjeinket, vagy pedig egy Belső Erő Program konzultációt. Görgess egy kicsit lejjebb további információért.
További sok erőt, kitartást, áldást, és megvilágosító felismeréseket kívánok az utadhoz!
Szeretetteli üdvözlettel,
Tamás

Belső Erő Alaptréning

Az aurahigiénia elsajátítása és a tudatosság fejlesztése önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Az alaptréningben egy olyan gyakorlatot sajátíthatsz el (Aurahigiénia), amit napi szinten alkalmazva folyamatosan biztosítani tudod az energikusságot és a vitalitást az életedben, valamint a tudatosságodat önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal fejlesztheted. A tréning önismereti és meditációs gyakorlataival megújulnak az energiáid és lehetőséged nyílik megtapasztalni a szívedben élő szeretetet és örömöt.

Belső Erő Alaptréning tartalomjegyzék - kattints ide
 1.) Aura Higiénia elmélet videó – letölthető mp4-ben
 • Aura higiénia
 • Az aura és a csakrák
 • A diszharmonikus energiák kezelése
 • A Forrásenergia természete Tanácsok és gyakorlatok

2. ) Aura Higiénia gyakorlatok videó – letölthető mp4-ben

 • Középpontra hangolódás
 • Feszültségek elengedése
 • Diszharmonikus energiák kivezetése a csakrákból
 • A csakrák harmonizálása
 • A Forrásenergia kiárasztása
 • A csakrák Forrásra hangolása
 • Ima és a hála kifejezése – vallási meggyőződéstől függetlenül –

3.) Aura higiénia gyakorló videó – letölthető mp4-ben Aura higiénia áttekintése – letölthető ebook pdf-ben 4.) Csakratisztító és harmonizáló meditáció Ezzel a meditációval jobban megérted a csakrák működését és tudatosságod segítségével az elengedést gyakorolva egyre harmónikusabbá válik az életed. 5.) A tudatosság fejlesztése önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal. Megújulás a természet erőivel vezetett meditáció A természet erőinek segítségével megújulhatsz, még akkor is, ha nincs lehetőséget minden nap kimenni egy erdőbe, vagy felfrissülni egy tó partján. A megújulás a természet erőivel meditációban megtapasztalhatod, hogy a théta tudatállapot és a képzeleted segítségével magadhoz hívhatod a természet erőit. A föld, a víz, a levegő, a tűz és a Fény rezgése áthat minden élőt ezen a bolygón és most lehetőséged van arra, hogy tudatosan harmóniába hozd magadban ezeket az energiákat. Ennek a meditációnak erős regeneráló és megújító hatása van energetikai és fizikai szempontból is. A ráhangoló gondolatokban foglalkozunk a meditáció alapjaival, előnyeivel és hatásaival, valamint a meditáció témáját is átbeszéljük. Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Találkozás lelki vezetőddel vezetett meditáció Egy találkozás, ami megváltoztat. Egy találkozás, amitől önmagadra ébredsz. Az igazi vezetőd a szíveden keresztül üzen. A lelkünkben ott él a vágy, hogy a lelki vezetőnket megtaláljuk. A lelki vezetőt többféle módon hívják, van ahol Önvalónak, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak, és van ahol csak belső hangnak. Benned is ott van egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek forrása, amiből meríteni lehetséges és biztonságos. Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Belső gyermek vezetett meditáció Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel! Megértheted és megtanulhatod, hogy mi az Ő szerepe és helye az életedben. Ebben a vezetett meditációban belső gyermeked elvezet egy olyan helyre, ahol további találkozások és felismerések várnak Rád. Szeretnél ismét felszabadult és boldog gyermek lenni? Itt és most lehetőséged van ezt újból átélni és kapcsolódni a lelkesedés kiapadhatatlan forrásához. Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

4.) Évszakok, a lelked ritmusa vezetett meditáció Évszakok, a lelked ritmusa A lelkednek saját ritmusa van. Ezzel a meditációval felveheted ezt az ütemet és lelkeddel való egységben megélheted az évszakok energiáit, üzeneteit. Lehetőséged van egy ajándékot is elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor a lelked saját ütemében haladsz a lelki fejlődés útján, akkor eltűnik a stressz és a feszültség. A lelkedben végre megélheted a nyugalmat és lelki békét. Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

5.) A hely, ahol minden rendben van vezetett meditáció A hely, ahol minden rendben van Alapvető vágy él bennünk megélni a biztonságot, a nyugalmat, és azt, hogy minden rendben van. Van egy hely a lelkedben, ahol átélheted ezeket az érzéseket. Ebben a vezetett meditációban lehetőséged van arra, hogy eljuss ebbe a dimenzióba, tudatállapotba. Igazi kikapcsolódás és feltöltődés vár rád, amely minden alkalommal az újdonság varázsával frissít fel. Az élménynek csak a képzelet szab határt, de ettől nem kell tartanod, mert ez mindenkiben határtalan. Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

6.) A szépség dimenziója vezetett meditáció A meditációnk témája a szépség átélése, amin keresztül megtapasztalhatod a harmóniát és az emelkedett érzéseket. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy az energiaszintedet magasan tartsd és a lelked harmóniára és szeretetre hangold. A szépség dimenziója a lelki energiák hatalmas forrása. Szeretnél erre a helyre egy belépő jegyet váltani? 🙂 Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Jelentkezz a Belső Erő Alaptréning online videókurzusra azonnali hozzáféréssel!

A Belső Erő Alaptréning teljes anyaga tartalmazza a gyakorlati képzés videóit is, valamint egy összefoglaló e-book-ot és további 7 tudatosságot erősítő előadást, önismereti és meditációs gyakorlatot.

A tréning jelenleg 7800 Ft helyett 5900 Ft-ért kapható.

Ha további információkat szeretnél az Alaptréningről, akkor kattints az alábbi oldalra, vagy megrendelés esetén rögtön a Jelentkezem gombra.

<< Belső Erő Online Tréningek információs oldala >>

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik a Belső Erő Tréning Program online tréningjeinek információs oldala. Magyarországon egyedülálló belső erő és tudatosság fejlesztő program.

szeretet, erő, bölcsesség, egészség, tudatosság, önismeret, meditáció, szellemi ébredés

 

Belső Erő Program Konzultáció

A legtöbb embernek szüksége van segítségre, akik a tudatosság útját járják, hogy megkapják azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet.

Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy a tudatosság, a magas energiaszint és a meditáció mennyire fontos és mekkora segítség a harmónia és az egyensúly megteremtésében.

A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. A benned lévő lévő hitrendszerek, múltbéli helyzetek, gondolati és érzelmi azonosulások folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság.

Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a béke, a harmónia és a boldogság állapotait. A legtöbb tudatosság útján járót ez a szándék inspirálja és motiválja. A Belső Erő Program konzultációk ennek a célnak a megvalósulását segíti elő.

Az út, amit közvetítek és végigjártam leginkább azoknak való, akik cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket.  Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.

Az egész Belső Erő Program hatékonysága az Egységtudaton alapul, aminek segítségével a tudatosság fejlődik és egyre inkább jelen tudsz lenni, valamint megengedni és elfogadni az alaptermészeted, ami azonos a harmónia és a béke állapotaival.

Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningeken.

Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk. 🙂

Az ülések gyakorisága az egyéntől függ. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és máshol tart a tudatosságban, valamint a Belső Erő Program feldolgozásában. Lehet hetente, két hetente, vagy havonta csak egyszer találkozni, ezt majd meglátod. Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várlak!

Tamás

Jelentkezés Belső Erő Program konzultációkra

Belső Erő Program konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 18 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Belső Erő Program konzultáció 4 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Az ár kedvezménnyel: 60 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Van pénzvisszafizetési garancia, ha nem tetszik?
Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna és azonnal visszautalom az árát.

Hogyan férek hozzá az online tréninghez?
Vásárlás után elkészül a hozzáférésed a tréning anyagaihoz, és online bármikor elérheted, az email címed és jelszavad segítségével. Tehát nem szükséges DVD-kkel, könyvekkel bajlódni. Egy online videóanyagról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni.

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez

7 + 6 =


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!