A szépség dimenziója vezetett meditáció

– Online Tudatosság Tér változat otthoni felhasználásra –

A meditációnk témája a szépség átélése, amin keresztül megtapasztalhatod a harmóniát és az emelkedett érzéseket. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy az energiaszintedet magasan tartsd és a lelked harmóniára és szeretetre hangold. A szépség dimenziója a lelki energiák hatalmas forrása.

Javaslom, hogy mielőtt elvégeznéd a meditációt, hallgasd végig a ráhangoló gondolatokat és végezd el az ismertetett önismereti gyakorlatot is, mert így teljesebb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat szöveges változat - kattints ide -

Kell, hogy az embernek megadassék a képesség a szép felismerésére, a gyönyörűségre. Ezt elérheti, ha tisztán vannak tartva az érzései, ha szerényebben, kevesebb munkával megél s ráér a pihenésre s a pihenésben a bölcseletre, az isteni természet ismeretére. Ebben a kialakulásban él a mai ember, keresi az igazat, a szépet s önmagát… Keresi önmagát és az Istenbe vetett bizalmát. Az Isten megközelítésére feltétlenül szükséges, hogy az embernek tiszta legyen az érzése, befolyástalan a gondolatmenete.
– Csontváry Kosztka Tivadar –
Minden, ami szép és örömmel tölt el, segít megőrizni a magas energiaszintet. A szépség bármilyen formája felemel és feltölt, néha annyira, hogy szinte úgy érezhetjük, hogy a lelkünk túlcsordul szeretettel.
A Forrásenergia egyik legcsodálatosabb megnyilvánulása bolygónkon a szépség. A Forrásenergia ugyanaz, mint az Univerzumot átható prána, vagy Isteni energia, de nevezhetjük szeretetnek is. Ha nem hiszel egy magasabb hatalomban, Istenben, vagy a Teremtőben, akkor gondolj úgy a Forrás energiára, mint az Univerzumot átható végtelen energiára.
A Forrásenergia túl van a dualitáson, vagyis nem negatív, vagy pozitív előjelű. Nem mondhatjuk rá, hogy jó vagy rossz. A Forrásenergia Isten szeretetének megnyilvánulása. Ez számomra nem egy hitrendszer, hanem tudás és tapasztalat. A középpontban minden Egy, nincsenek ellentétek, csak a végtelen harmónia és a szeretet létezik.
A Belső Erő Tréningeken lehetőséged van a Forrásenergia mesterévé válnod. Már az alapszintű képzésen is elsajátítod azt a képességet, hogy folyamatosan benne tudj lenne a Forrásenergiában, így jutva annyi erőhöz és vitalitáshoz, amennyire csak szükséged van. A haladó szinten pedig elérheted az Egységtudaton keresztül, hogy fizikai is szellemi erődet az elme számára hihetetlen módon megnöveld. Addig is, amíg el nem végzed a Belső Erő Online Tréningeket, használd hetente akár többször is a vezetett meditációimat, hogy visszatérj a Forrás szeretet terébe.
Meditációnk témája a szépség átélése. Ezen keresztül megtapasztalhatjuk lelkünkben a harmóniát és az emelkedettség érzését. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy energiaszintünket magasan tartsuk és lelkünket a harmóniára és a szeretetre hangoljuk.
Gondolkodtál már azon, hogy miképpen lehetséges, hogy nincs két egyforma hópehely és ugyanez elmondható az emberekről is? Még az egypetéjű ikreknél is a sok hasonlóság mellett nagy különbségeket fedezhetünk fel lelki és szellemi szinten egyaránt.
A szépségnek és a változatosságnak végtelen variációjára lelhetünk rá, mind az emberekben, mind a természetben, mind pedig a művészetekben, – és gyakorlatilag mindenben -, ha eléggé nyitott szemmel járunk.
Gyakorlat:
Ragadd meg a lehetőséget és írj egy listát arról, hogy hol találhatók életedben a szépség forrásai. Légy ebben is tudatos, és ha kevesled a körülötted lévő szépséget, akkor teremts még több lehetőséget arra, hogy a lelked szépséggel töltekezzen. Amikor megírtad a listát, akkor ne tekintsd befejezettnek, mert idővel bővül majd, ahogy egyre jobban megnyílsz a szépség dimenziójának.  🙂 
Most már kellően ráhangolódtál a szépség témájára. Azt javaslom, hogy hallgasd meg a Szépség dimenziója című vezetett meditációt.

Belső Erő Online Videó Tréningek

Szeretettel ajánlom a figyelmedbe!

alap, haladó és mester szinten

szeretet, erő, bölcsesség, harmónia, tudatosság, meditáció, szellemi ébredés

Kattints a További információk gombra, hogy elérd a tájékoztató oldalt!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!