Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Mester Tréning

A Forrásenergia mester szintű használata

– Élet az Önvalóban –
/ 2 napos tréning /

Részvételi feltételek

Kérlek, csak akkor jelentkezz a Belső Erő Mester Tréningre,  ha részt vettél már élő Belső Erő Alap és Haladó tréningeken, vagy megvásároltad a tréningek online változatát, valamint az elméleti és gyakorlati részét is elsajátítottad a képzéseknek.

A Belső Erő Mester Tréningben tanult módszerek és tudatosság segítségével az életed minőségét egy olyan szintre emelheted, amit igazán megérdemelsz. A tudatosságod fókusza gyakorlással az isteni lényegedbe, az Önvalóba kerül.

Belső Erő Mester Tréning tartalomjegyzék - kattints ide -

Belső Erő Mester Tréning

 • Isten keze harmóniát visszaállító módszer – a legerősebb energetikai eszköz a Belső Erő Tréning Programban. – Ez a módszer csak élő tréningen kerül átadásra –
 • A mester szintű aura masszázs – csakratisztítás és harmonizálás magunknak és másoknak.
  Az aura masszázs egy energetikai stresszoldó módszer, melynek segítségével rendkívül mély ellazulás és harmónia érhető el. Az aura masszázs egy eszköz, amely nagy segítség abban, hogy visszaállítsd, vagy megőrizd a harmóniát, az egyensúlyt és a lelki békét.
  – Hogyan lehet feloldani a blokkolt vitálpontokat és hogyan lehet megtisztítani a mögöttük lévő energetikai fény-ér hálózatot?
 • Kommunikáció az Önvalóval – információk Egységtudatban és a „lehívás“, vagyis az inspiráció folyamata
 • Elengedés Forrásenergiával
  – Hitek és hitrendszerek újraírásának segítése Forrásenergiával önmagunkon és másokon.
  – Korlátozó hitek oldása. Pl képtelen vagyok rá, nem hiszem el, nekem ez úgysem sikerül, stb.
  – Dohányzás és függőségek oldásának és elengedésének segítése, stb.
 • A csakrákhoz tartozó önismereti analógiák
 • A szivárvány útja vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A terhek elengedése vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Találkozás az igazival vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Jelenlét meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Élet az Önvalóban

Belső Erő Mester Tréning

A jelentkezés után megküldök a részedre egy listát, amelyen azok a hitrendszerek vannak, melyek segítik a mester szint elsajátítását. Ezt a listát önállóan szükséges tesztelni és az esetleg jelentkező ellenállást elengedni. Amennyiben nem sikerülne önállóan tesztelni és elengedni, akkor jelentkezz még a tréning előtt egy konzultációra is. Egy konzultáción való részvétel erősen segíti a mester szint elsajátítását. A konzultációt személyesen Siófokon, vagy pedig Interneten keresztül egy videó kapcsolattal lehet igénybe venni.

Helyszín:
hamarosan
Időpont:
hamarosan

Részvételi feltételek

Kérlek, csak akkor jelentkezz a Belső Erő Mester Tréningre,  ha részt vettél már élő Belső Erő Alap és Haladó tréningeken, vagy megvásároltad a tréningek online változatát, valamint az elméleti és gyakorlati részét is elsajátítottad a képzéseknek.

Mester Tréningre évente csak pár alkalommal kerül sor, ezért érdemes mielőbb jelentkezni, mert a szabad helyek száma korlátozott!

Ha úgy érzed a Tréningek alatt, akkor lehetőséged van azonnali pénzvisszafizetési garanciával élni.
Ennek az a feltétele, hogy jelezd ebédszünetig ezt a szándékodat és 100%-os, azonnali kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha nem tetszik a tréning, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem is jelentkeztél volna és azonnal visszaadom a tréning árát. Erre még soha nem került sor, mert mindenkinek nagyon tetszett eddig, amit kapott, de különbözőek vagyunk, ezért a kételkedők megnyugtatására a pénzvisszafizetési garancia mindig is a része marad a vállalásomnak.

Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!