Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Tréning Program

14 napos ingyenes tudatosságot fejlesztő online tanfolyam

1. téma

Szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy ebben a rohanó világban elindultál ezen a tudatosságot fejlesztő önismereti meditációs úton. Minden önmagadra szánt idő, ami magasabb tudatossághoz, önismerethez és magas energiaszinthez juttat sokszorosan megtérülő erőfeszítés.

Az online tanfolyamba bekerült előadások és meditációk azzal a szándékkal íródtak, hogy segítsenek abban, hogy igazán önmagad lehess. Ráhangolnak saját szellemedre, valódi lényegedre, akinek természetes állapota a boldogság.

Minden téma, amit érintünk az utazásunk alatt összefügg a Forrásenergiával is. Ezt a kifejezést bővebben kifejtem majd a kurzus alatt. Most csak annyit írnék róla, hogy a megfelelő energiaszint elérése kulcsfontosságú a magas tudatosság és a harmonikus és boldog élet megteremtéséhez.

Minden témához egy link vezet majd el, amit a kurzus folyamán emailben kapsz meg.

Sok esetben amikor megérkezik az email éppen nem érsz majd rá megnézni az előadást és elvégezni a meditációs gyakorlatot. Arra kérlek, hagyd nyitva addig az emailt, amíg nem írtad be a naptáradba, hogy mikor szánsz rá időt. Ez azért fontos, mert a napi és heti rutinodat csak tervezéssel tudod optimálisan alakítani.

A 14 napos ingyenes tudatosságot fejlesztő online tanfolyam elvégzésére a kezdéstől 3 hét áll rendelkezésre. Ha esetleg nem sikerül minden anyagot megnézned akkor sincs probléma, mert a tanfolyam végén egy nagyon kedvező ajánlattal élhetsz majd, ami biztosítja számodra a folyamatos hozzáférést minden előadáshoz és meditációhoz!

Légy következetes és kitartó és az életed egyik legcsodálatosabb szellemi utazásában lesz részed.

Aura Higiénia

Belső Erő Alaptréning előadás

Hogyan növeld meg fizikai és szellemi erődet a tudatosságod segítségével

Aura Higiénia elmélet

  • Aura higiénia
  • Az aura és a csakrák
  • A diszharmonikus energiák kezelése
  • A Forrásenergia természete
  • Tanácsok és gyakorlatok

A csakratisztító és harmonizáló meditációt 2 nap múlva a következő emailben küldöm.

Addig is, ha van időd rá, akkor hallgasd meg akár többször is a bevezető előadást, mert sok olyan információ van benne, amit érdemes ismétléssel tovább mélyíteni.

Jelentkezz a Belső Erő Alaptréning online videókurzusra azonnali hozzáféréssel!

Az aura higiénia elméleti anyagának a megismerése után érdemes a tanultakat a gyakorlatba is átültetned.

A Belső Erő Alaptréning teljes anyaga tartalmazza a gyakorlati képzés videóit is, valamint egy összefoglaló e-book-ot és további 7 tudatosságot erősítő előadást, önismereti és meditációs gyakorlatot.

A tréning jelenleg 7800 Ft helyett 5900 Ft-ért kapható.

Ha további információkat szeretnél az Alaptréningről, akkor kattints az alábbi oldalra, vagy megrendelés esetén rögtön a Jelentkezem gombra.

<< Belső Erő Online Tréningek információs oldala >>

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Van pénzvisszafizetési garancia, ha nem tetszik?
Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna és azonnal visszautalom az árát.

Hogyan férek hozzá az online tréninghez?
Vásárlás után elkészül a hozzáférésed a tréning anyagaihoz, és online bármikor elérheted, az email címed és jelszavad segítségével. Tehát nem szükséges DVD-kkel, könyvekkel bajlódni. Egy online videóanyagról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni.

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!