Az oldal támogatása megosztással

Csakratisztító és harmonizáló meditáció

– online változat otthoni felhasználásra –

Javaslom, hogy a meditáció meghallgatása előtt nézd végig az alábbi videó előadást, mert így teljesebb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Érdemes jelentkezned a Belső Erő Alaptréning online videókurzusra azonnali hozzáféréssel

A csakratisztítás és harmonizálás elméleti anyagának és meditációjának megismerése után javaslom, hogy a tanultakat ültesd át a gyakorlatba is.

A Belső Erő Alaptréning teljes anyaga tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés videóit, valamint egy összefoglaló e-book-ot és a Csakratisztító és harmonizáló meditációt letölthető mp3 formátumban.

A tréning jelenleg 5800 Ft helyett 3600 Ft-ért kapható:
[finale_countdown_timer campaign_id=”687″]

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Van pénzvisszafizetési garancia, ha nem tetszik?
Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna és azonnal visszautalom az árát.

Hogyan férek hozzá az online tréningekhez és meditációkhoz?
Vásárlás után elkészül a hozzáférésed a tréning, vagy meditáció anyagaihoz, és online bármikor elérheted, az email címed és jelszavad segítségével. Tehát nem szükséges DVD-kkel, könyvekkel bajlódni. Online videókról, vagy audiókról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni. A legtöbb tartalomhoz letöltési jogosultságot is adok, ennek részleteit a tréning, vagy meditáció adatlapján találod meg.


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!