Belső Erő Tréning elengedés – technika előadás felvétele

előadó: Rujder Tamás

“Hogyan engedhetjük el önállóan félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?” című előadás.

  • Az előadást egy különleges módszerrel rögzítettük, ezáltal ugyanolyan hatása van a benne lévő gyakorlatoknak is, mintha élőben vennél részt.
  • Mielőtt elkezdenéd a felvételt írj egy listát az elengedésre, amiben van egy félelmed, egy diszharmónikus helyzeted, és egy zavaró ismétlődésed, ami időnként visszatér az életedbe.
    Mindhárom elengednivalódnál határozd meg 1-10 skálán, hogy mennyire zavaróak, majd az elengedés gyakorlat után is határozd meg ismét ezt a szintet. Így leszel tudatában az elengedésed mértékének.
  • Az elengedéseket egészen addig érdemes ismételni a választott témáidra, amíg teljes elfogadásba kerülsz velük kapcsolatban. Ezt abból érzékelheted, hogy amikor ismét tudatosítod a témát magadban, akkor az már semleges. Ezt követően már megjelenhet a lélekben a béke és a nyugalom érzete.
  • Az előadás csak július 24 éjfélig érhető el.

Kattints az alábbi linkre, vagy az alábbi képre az előadás elindításához:

<< Belső Erő Tréning elengedés-technika előadás és gyakorlat >>

Hogyan tovább?

az alábbiakban minden információt megtalálsz, hogy elsajátíthasd ezt a kiváló elengedés módszert és fejleszd a tudatosságodat, hogy egyre inkább a harmóniában és a szeretetben létezz.

Két lehetőséged is van a továbbiakban:

1. Csatlakozol hozzám és július 24-25 hétvégén és elsajátítjuk élőben a Belső Erő Alap és Haladó Tréning anyagát. Az alábbi oldalon tudsz erről a tréningről informálódni és jelentkezni:

A 20 ezer Forint kedvezményt biztosító kuponkód az élő tréningre:

leviter2021

<< Belső Erő Alap és Haladó Tréning július 24-25 >>

2. Az összes Belső Erő Tréning és a benne lévő különleges elengedés-technikák elsajátíthatóak online is, így otthon a saját ütemedben végezheted el a tréningeket:

<< Belső Erő Online Videó Tréningek >>

Bármi kérdésed van Tamáshoz, akkor használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez:

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!