Belső Erő Tréning elengedés – technika előadás felvétele

előadó: Rujder Tamás

“Hogyan engedhetjük el önállóan félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?” című előadás.

  • Az előadást egy különleges módszerrel rögzítettük, ezáltal ugyanolyan hatása van a benne lévő gyakorlatoknak is, mintha élőben vennél részt.
  • Mielőtt elkezdenéd a felvételt írj egy listát az elengedésre, amiben van egy félelmed, egy diszharmónikus helyzeted, és egy zavaró ismétlődésed, ami időnként visszatér az életedbe.
    Mindhárom elengednivalódnál határozd meg 1-10 skálán, hogy mennyire zavaróak, majd az elengedés gyakorlat után is határozd meg ismét ezt a szintet. Így leszel tudatában az elengedésed mértékének.
  • Az elengedéseket egészen addig érdemes ismételni a választott témáidra, amíg teljes elfogadásba kerülsz velük kapcsolatban. Ezt abból érzékelheted, hogy amikor ismét tudatosítod a témát magadban, akkor az már semleges. Ezt követően már megjelenhet a lélekben a béke és a nyugalom érzete.
  • Az előadás és az alábbiakban megosztott meditáció csak egy hétig érhető el.

A terhek elengedése meditációban kipróbálhatod az elengedést. Ezt a módszert rendszeresen végezve egyre könnyebb lesz az élet, mert az elmét elengedve az Önvaló lesz az életed irányítója. Az isteni lényeged maga a teljesség, de ennek fényét és ragyogását csak a terheid elengedése után van lehetőséged megtapasztalni.

Hogyan tovább?

az alábbiakban minden információt megtalálsz, hogy elsajátíthasd ezt a kiváló elengedés módszert és fejleszd a tudatosságodat, hogy egyre inkább a harmóniában és a szeretetben létezz.

 

Az előadás megtekintése után három lehetőséged is van a továbbiakban:
 
1. Részt vehetsz egy élő bemutató előadáson július 29-én:
 
 
1000 Forint kedvezményt biztosító kuponkód az élő előadásra: leviter0729


2. Élőben elsajátítod július 30-31 hétvégén Erő Alap és Haladó Tréning anyagát, amit már én is elvégeztem és mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Az alábbi oldalon tudsz erről a tréningről informálódni és jelentkezni:

<< Belső Erő Alap és Haladó Tréning július 30-31 >>

15 ezer Forint kedvezményt biztosító kuponkód az élő tréningre: leviter2022

3. Az összes Belső Erő Tréning és a benne lévő különleges elengedés-technikák elsajátíthatóak online is, így otthon a saját ütemedben végezheted el a tréningeket:

<< Belső Erő Online Videó Tréningek >>

Bármi kérdésed van Tamáshoz, akkor használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez:

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!