Az oldal támogatása megosztással

Ilyen még nem volt és egy jó darabig nem is lesz…


A Belső Erő Online Tréningek közül a Belső Erő Online Haladó és Mester Tréning csomag közel 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg, de már csak december 24-ig. A jó hír még ennél az akciós csomagnál, hogyha szeretnéd, akkor fizethetsz két részletben is. Természetesen külön is megvásárolhatóak az online tréningek az alaptól a mester szintig és most jelentős 30% kedvezménnyel élhetsz.

Fontos kiegészítő információk:

  • Az online tréningjeinknél mindenki a saját ütemében halad. Szétbontható, megállítható és bármikor folytatható a tréning anyaga. Munka mellett is teljesen rendben elvégezhetőek és ugyan azt az eredményt hozzák, mintha egyben és élőben vettél volna részt.
  • Nem kell teljes napokat rászánni az online tréningekre. Sokan úgy végezték el, hogy munka mellett fokozatosan lépésről lépésre haladtak.
  • Természetesen dönthetsz úgy is, hogy az ünnepek alatt egy lendülettel elvégzed a teljes térning sorozatot. 🙂
  • Ebben a rendszerben nincs csöpögtetés. Több helyen tapasztaltunk olyat, hogy egy-két napos tréninget eladnak 8 hetesnek mindezt úgy, hogy hetente egy-két fejezethez adnak csak hozzáférést. Nálunk mindenhez hozzáférsz, amit kifizettél, mindezt azonnal és feltételek nélkül.
  • Az összes megvásárolt online tréning korlátlan ideig hozzáférhető és a tréning meditációi és jegyzetei letölhetőek. A videók megtekintéséhez folyamatos Internet kapcsolat szükséges.

Kattints az alábbi linkre a kedvezményes online tréningjeink információs oldalának megtekintéséhez.

A Belső Erő Online Haladó és Tréning csomagot közel 50%-os kedvezménnyel az oldal aljára görgetve találod meg:

<< Belső Erő Online Videó Tréningek >>

Milyen hatásokra és eredményekre számíthatsz?

Szeretnéd Te is megtapasztalni az alábbi pozitív változásokat az életedben?

  • Párkapcsolatokból és kapcsolatokból eltűnik a harc. A tudatosság, az elfogadás, és az elengedések gyakorlása szabaddá tesz. Ott is megjelenhet a szeretet és a megértés, ahol eddig nem is számítottál rá.
  • A harmónia megértésével és a hozzá tartozó tudatosság fejlesztésével az esetlegesen fennálló tünetek elengedését segítheted elő. A harmónia egy nagyon nagy érték, amit megfelelő gyakorlatokkal megtámogathatsz és elősegítheted a testedben lévő csodálatos öngyógyító mechanizmusok működését.
  • Az anyagiak megteremtése és a boldogulás az életben könnyebbé válhat, mert a saját isteni utadat követve az inspiráció és a lelkesedés vezet mindenhová. A megfelelő emberek és információk érnek el hozzád, melyek segítségével a bőség és a gazdagság a megérdemelt formában bontakozhat ki az életedben.
  • Életed minden területét átformálhatod az Egységtudat segítségével és mindezt harc nélkül teheted. Némi erőfeszítésre szükséged van, de a küzdelmet végképp elengedheted az életedből.

Tudatosság, meditáció, és megvilágosodás. Ez a sorrend. Az tudatosság fejlesztése nélkül nem érdemes meditációs gyakorlatokat végezni, és a meditáció elsajátítása nélkül nagyon ritka az ébredés és a megvilágosodás.

Arra inspirállak, hogy hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy itt az ideje tettek mezejére lépni akkor tájékozódj és jelentkezz az alábbi oldalon:

<< Belső Erő Online Videó Tréningek >>

A karácsonyi akcióból ennyi van hátra:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha úgy érzed a Tréningek alatt, akkor lehetőséged van azonnali pénzvisszafizetési garanciával élni.

Ennek az a feltétele, hogy jelezd emailben ezt a szándékodat a vásárlástól számított 30 napon belül és 100%-os, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha nem tetszik a tréning, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem is jelentkeztél volna és azonnal visszaadom a tréning árát. Erre még soha nem került sor, mert mindenkinek nagyon tetszett eddig, amit kapott, de különbözőek vagyunk, ezért a kételkedők megnyugtatására a pénzvisszafizetési garancia mindig is a része marad a vállalásomnak.


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!