Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Tudatosság Tér előfizetés

sikertelen vásárlás

Sikertelen tranzakció

Sajnos a vásárlásod valamiért nem sikerült…

Ezt általában ez a hét probléma egyike okozza:

– ELÍRTAD – Véletlenül elírtad a bankkártya adatokat, vagy az ellenőrző kódot!

– NINCS ELÉG FEDEZET A BANKKÁRTYÁDON – lépj be a bankodba és ellenőrizd. Lehet vontak a bankszámládról egy olyan tételt, amire nem is számítottál. Fizess be rá pénzt a bankodban vagy utalj rá.

– TÚLLÉPTED A NAPI KÖLTÉSI LIMITET – lehet alacsonyra van állítva biztonsági okokból a vásárlási limit, vagy az is lehet, hogy ma már fizettél máshol is és elfogyott a keret. Lépj be a bankodba és emeld meg.

– BANKI MEGERŐSÍTÓ KÓD – a bankok most már rendszeresen küldenek biztonsági kódot sms-ben vagy a mobil appodba. Lehet nem írtad be. Lehet nem kaptad meg. Ha még sosem kaptál, akkor hívd a bankod, mert aktiválnod kell.

– BANKI TELEKÓD – elírtad, vagy még nem állítottad be a bankártyádhoz. Hívd a bankod, vagy lépj be az online bankodba és állítsd be a telekódod.

– LEHET ELÍRTAD AZ E-MAIL CÍMED? – biztonsági okokból a bank ellenőrzi a megadott adatokat és ha nem stimmelnek, akkor elutasítja a fizetést.

– LEHET, HOGY LEJÁRT A BANKÁRTYÁD – előfordulhat, hogy a bankártyád már nem érvényes, mert lejárt, ezért ebben az esetben adj meg másik kártyát.

Kérlek, ellenőrizd, hogy a fenti lehetséges problémákat elhárítottad, majd utána újra megpróbálhatod a vásárlást:

Tudatosság Tér havi előfizetéssel

havonta automata kifizetéssel

– bankkártya szükséges –

Remélem sikerül megoldanod a fizetési problémát.

Ha valamiért még sem sikerülne továbbra sem bankkártyával vásárolnod, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk neked amiben csak tudunk.

Bizonytalan vagy a bankkártyás fizetésben?

Akkor ezt olvasd el:

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A bankkártyás fizetés biztonságos. A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. A fizetéskor megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

A bankkártyás fizetésnél lehetőséged van ChargeBack-re, amitől sokkal biztonságosabb így fizetni, mint utalással vagy készpénzzel.

További szép napot kívánok!

Rujder Tamás

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással