Az oldal támogatása megosztással

Online Tudatosság Tér

tudatosságfejlesztés korlátok nélkül

az elkötelezett tudatosságfejlesztők közössége

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Engedj el mindent, ami számodra akadály és ismerd fel, hogy a szabadság és a boldogság ott van benned.

Miben segíthet az Online Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

 • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
 • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
 • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
 • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
 • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
 • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.
 • minden tagadást, hitet, hitrendszert, és elme-ego programot elengedj, hogy kivetítéseid megváltoztatásával körülményeid is megváltozzanak, és ezáltal harmóniát, bőséget, egészséget és szeretetet tapasztalj.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik.

Online Tudatosság Tér

Dr. Illés Gabriella ajánlásával

Mit biztosít az Online Tudatosság Tér az előfizetői részére?

1.)

Belső Erő Tréning elengedés technika előadás felvétele, hogy jobban megértsd az elengedés fontosságát és folyamatát.
“Hogyan engedhetjük el önállóan félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?” című előadás.

Hozzáférés egy részletes elme-ego térképhez, aminek segítségével sokkal könnyebben tudatosíthatod tagadásaidat, az elme-egoban lévő hiteket és hitrendszereket.

2.)

Hetente részt vehetsz egy élő online közvetítésen és Tamás és Sylvia segítségével:

– gyakorolhatod az elengedést, hogy egyre inkább Önmagad, az Önvalód légy.

– élvezheted a csakratisztítást és harmonizálást, amely által egyensúlyba kerülsz és csakráid is teljesen feltöltődhetnek.

– gyakorolhatod a meditációt, hogy egyre inkább stabilizálódj a béke és a harmónia állapotaiban.

A heti élő online közvetítés időpontja: minden héten kedden este 8 órakor kezdődik.

3.)

Hozzáférhetsz egy speciális felvételhez, amely ugyanazt a hatást éri el, mintha élőben csatlakoztál volna a kedd esti programhoz.

Ez azt jelenti, hogyha éppen nem érsz rá kedd esténként, akkor is ugyanolyan hatásfokkal gyakorolhasd az elengedést, a csakraharmonizálást és a meditációt is bármilyen választott időpontban, mintha élőben vennél részt a közvetítéseken.

4.)

Online hozzáférhetsz a Belső Erő Tréning Program összes tudatosságfejlesztő meditációjához:

– jelenleg 14 belső erő meditáció érhető el a hozzájuk tartozó előadásokkal és ráhangoló audiókkal együtt.

5.)

Jelentős kedvezményeket kaphatsz az online tréningekre, élő tréningekre, gyakorló napokra, és elvonulásokra.

Sok szeretettel várunk!

Online Tudatosság Tér havi előfizetéssel

havonta automata kifizetéssel
7900 Ft/hó helyett 2000 Ft kedvezménnyel

5 900 Ft/hó

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

Részvételi és felhasználási feltételek.

 1. A Belső Erő Tréning Programban való részvétellel és az oldal a használatával kijelented, hogy tudomásod szerint mentálisan egészséges vagy és nem vagy semmilyen erős nyugtató, erős antidepresszáns, kábítószer (beleértve a marihuána és az összes úgynevezett mester növényt (pl. ayahuasca  stb.),  vagy alkohol hatása alatt.
  Amíg tudatmódosító szerekkel élsz, addig kérlek válassz másik szellemi utat és lehetőséget a tudatosságfejlesztésre!
 2. A Belső Erő Tréning Programban ismertetett harmonizáló módszerek csak az öngyógyulást támogatják. Tünetei helyreállítása és az erre a célra választott módszerek használata mindenkinek saját felelőssége, ezt az oldalon ismertetett útmutatás és módszerek megismerésével minden felhasználó elfogadja és tudomásul veszi.
 3. A Belső Erő Tréning Programban való részvétel és benne átadott módszerek nem helyettesítik az orvosi konzultációt. Amennyiben orvosi kezelés alatt állsz, akkor az orvosi tanácsot és /vagy az előírt terápiákat, kezeléseket folytasd és az orvos által ajánlott időtartamig tartsd be a programban való részvétel alatt és után is.
 4. A Belső Erő Tréning Programban ismertetett tudást és módszereket mindenki saját felelősségére használja és elfogadja, hogy csak tapasztalati úton tud meggyőződni azok hasznosságáról és működéséről, hiszen tudományos vizsgálatokkal eddig még nem, vagy csak részben bizonyították a hatásmechanizmusokat, melyek következménye segítheti a testi, lelki, és szellemi harmónia megőrzését és újjáteremtését.
 5. Rujder Tamás nem ígér szellemi ébredést, vagy megvilágosodást. Rujder Tamás célja és feladata, hogy az általa megélt tapasztalatokat és felismert tudást átadja az általa közvetített szellemi útra nyitott érdeklődőknek.
 6. A Belső Erő Tréning Programban lévő információk és módszerek nem kapcsolódnak semmilyen valláshoz, vagy egyházhoz. A közvetített tudás és útmutatás mindenki számára egyformán nyújt lehetőséget a tudatosság fejlesztésben, függetlenül vallástól, vagy ideológiától.
 7. Csak felnőttek (18 éves vagy annál idősebbek) vehetnek részt a Belső Erő Tréning Program bármilyen online, vagy élő tréningjén, konzultációján, vagy egyéb eseményén. A 14 évesnél idősebb gyermekek pedig csak állandó szülői felügyelettel vehetnek részt a fentiekben felsorolt programokon.
 8. A megvásárolható és kínált termékek, szolgáltatások, előfizetések és azok minden egyes összetevője (a továbbiakban: „Szellemi alkotás”) szerzői jogi védelem alá esik, amelynek jogosultja a Szolgáltató. A Szolgáltató a Szellemi alkotások bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntartja. Az ÁSZF-ben kifejezetten biztosított felhasználási engedélyen kívül a Szolgáltató minden, a Szellemi Alkotásokhoz fűződő jogot fenntart.
  A termékek megvásárlásával nem átruházható felhasználási engedélyt kap a vásárló arra, hogy a Szellemi alkotásokat kizárólag saját személyes használat céljára, azok rendeltetésének megfelelően használja. A vásárló a Szellemi alkotásokat nem módosíthatja, nem sokszorosíthatja, nem terjesztheti. A Szellemi alkotásokat a vásárló nem veheti és nem adhatja kölcsön, bérbe vagy haszonbérbe, illetve nem jogosult a vásárló az ÁSZF alapján megillető jogokat másra átruházni.
 9. Az Online Tudatosság Tér előfizetői tudomásul veszik, hogy esetlegesen az élő közvetítésekben lévő hibákért Rujder Tamás nem vállal felelősséget, mivel az Internet vonalakban, vagy az igénybevett  streaming szolgáltatóknál is előfordulhat hiba.
 10. Az Online Tudatosság Tér előfizetői bármikor visszamondhatják a fiókjukban található lemondó linken keresztül az előfizetésüket. Lemondás esetén az előfizetésük azonnal lemondásra kerül és automatikusan a jogosultságaik is megvonásra kerülnek, ezért érdemes átgondolni, hogy mikor lesz elindítva a lemondás. Ha pl. van még 2 hét hátra az előfizetésből, akkor érdemes várni még, hiszen van még idő átgondolni a döntést és addig is élvezheted az Online Tudatosság Tér előnyeit.
 11. Az Online Tudatosság Tér előfizetői tudomásul veszik, hogy Rujder Tamás fenntartja a jogot, hogy az előre publikált élő közvetítések időpontján bármikor változtasson.
 12. Az Online Tudatosság Térben elérhető tartalmak és szolgáltatások az előfizetést havonta kifizető személynek és közvetlenül egy háztartásban élő családtagjai részére biztosítottak.
  Kérlek, a fiókod hozzáférését ne oszd meg másokkal! Akik nem képesek kifizetni az Online Tudatosság Tér havi díját azok számára lehetőség van további kedvezményt kérni, amit a kapcsolat menüponton keresztül tudnak jelezni és igényelni.

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!