Találkozás lelki vezetőddel vezetett meditáció

– Online Tudatosság Tér változat otthoni felhasználásra –

Egy találkozás, ami megváltoztat. Egy találkozás, amitől önmagadra ébredsz. Az igazi vezetőd a szíveden keresztül üzen. A lelkünkben ott él a vágy, hogy a lelki vezetőnket megtaláljuk. A lelki vezetőt többféle módon hívják, van ahol Önvalónak, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak, és van ahol csak belső hangnak. Benned is ott van egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek forrása, amiből meríteni lehetséges és biztonságos.

Javaslom, hogy a meditáció meghallgatása előtt hallgasd meg az alábbi ráhangoló gondolatokat és végezd el az ismertetett önismereti gyakorlatot is, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat szöveges változat - kattints ide -

„A Mestert már életében legendák övezték. Azt tartották, hogy egyszer Isten is tanácsért fordult hozzá:
– Bújócskázni akarok az emberekkel. Megkérdeztem az angyalaimat, hogy szerintük melyik a legjobb búvóhely. Volt aki azt mondta, hogy az óceán feneke. Mások a legmagasabb hegycsúcsot ajánlották. Megint mások a hold túlsó oldalát vagy egy távoli csillagot. Te mit ajánlasz?
– Rejtőzz el az emberi szívben – válaszolt a Mester. – Az lesz az utolsó hely, ahol keresni fognak.”
– Anthony de Mello –
Amikor belső útra indulunk, akkor előnyös, ha van velünk egy vezető, aki segít, és akihez bármiben, bármikor fordulhatunk. Lelkünkben ott él a vágy, hogy lelki vezetőnket megtaláljuk és állandó szeretetteli kapcsolatban legyünk vele. Többféle elnevezése van ennek a kapcsolatnak: van ahol Önvalónak hívják, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak és van ahol csak belső hangnak. Mindenkiben él egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek egy olyan forrása, melyet érdemes mielőbb megtalálni és kapcsolatba lépni vele.
  Lelki vezetőmre, az Önvalómra én úgy gondolok, mint egy hatalmas bölcsességgel és szeretettel teli mesterre, akitől bármikor segítséget kérhetek. A segítség, és a megoldás mindig ott van bennünk. Annyira hihetetlennek tűnik, pedig igaz. Addig tart a keresés, amíg meg nem találod lelki vezetődet, aki a szívedben él és aki mindenre tudja a választ. Na, de kérem, hogyan tudhatná a választ mindenre? Pl. Vajon választ tudna adni a modern kvantumfizika legnehezebb kérdéseire is? Amennyiben ez a szakterületed, akkor bizonyára segíteni tud, de az intuíció a legtöbb tudósnál is csak érthetetlen, zagyva választ adna, ha nem lenne meg a fejükben a megfelelő nyelvezet és képzettség. Vajon érthetőek lennének egy zenésznek a fizika elvont egyenletei? Nem valószínű. A megértéshez előbb a kutatott témában sok információt érdemes begyűjtenünk és felhalmoznunk, hogy lelki vezetőnktől megkaphassuk a megfelelő választ és azt megérthessük. A meditációban egy olyan tudatszinten vagyunk, ahol az ellazultság és a csend állapota lehetőséget ad arra, hogy belső hangunkat meghalljuk. Lehet, hogy felbukkanó gondolatok formájában, vagy érzésekkel kommunikál, de az is lehet, hogy kezdetben csak kellemes energiaáramlást érzünk és megérezzük szeretetteli jelenlétét. Nekem sok időbe tellett mire megértettem, hogy legjobban írásban tudunk kommunikálni. Találd meg Te is a számodra megfelelő kommunikációs formát!
  Az egyik legjobb módszer belső hangunk behangolására, ha bátran kérdezünk. A kérdés ereje az, ami beindítja a válaszadást. Egy jól megfogalmazott kérdés már fél siker. A válasz sokféle formában érkezhet. Olyan is előfordult velem, hogy épp akkor kapcsoltam be a TV-t, amikor a szereplő mondott egy mondatot és én azonnal tudtam, hogy megvan a válasz a kérdésemre. Az is előfordul velem rendszeresen, hogy megálmodom a választ. Álmaink is nagyszerű lehetőséget hordoznak belső bölcsességünk megnyilvánulására. Miről ismerhető fel a helyes válasz? Biztos, hogy a helyes választ kapjuk? Amennyiben a válasz megoldást hoz a kérdésre, akkor igen, de legjobb ismérve a szívünkben lévő lelkes igen élmény. Egyszerűen tudod és ettől eltűnik a kétség.
Rendben, lehet, hogy ez valakinél működik, de miért nem hallja belső hangját a legtöbb ember? A válasz lehet, hogy meglepő, de az is lehet, hogy ismerős lesz.
 A keresés állapotában hajlamosak vagyunk arra, hogy tekintélyes és bölcs embereknél keressük válaszainkat. Saját belső hangunk helyett másokra hallgatunk. Bármilyen bölcs valaki, bizony az ő igazsága és bölcsessége lehet, hogy úgy áll rajtunk, mint tehénen a gatya. 🙂 Ezzel nem azt mondom, hogy ne hallgass bölcs emberekre és nagy tudású mesterekre. Fontos az információk begyűjtése, azonban a döntés mindig a te kezedben van, hogy mi az amit elfogadsz saját igazságodul. Ebben segít a belső hangod! Lelki vezetőd rávezet a megoldásra, ami a te válaszod lesz és lehet, hogy csak rád lesz igaz, de az a válasz felszabadít és szeretettel tölt el. Nagyon sokan vakvágányra tévednek, amikor tekintélyes „megmondom a tutit” emberek árnyékában keresik önmagukat. Az igazi segítség lényege mindig abban nyilvánul meg, hogy ráébreszt belső hangod használatára. Amikor készpénznek veszel bármit, aminek nem mentél utána és nem tapasztaltad meg az igazságát, akkor lehet, hogy érhetnek meglepetések. Az én anyagaimat is úgy olvasd, vagy hallgasd, hogy közben hallgass a szívedre, hogy a benned lévő bölcsesség egyetért, vagy nem, a leírtakkal, a hallottakkal. Régebben én is hajlamos voltam arra, hogy kérdések és bármiféle átgondoltság nélkül benyeljek úgynevezett igazságokat és lelki törvényeket. Hogy miért van ez a hajlam sok emberben? A hátterében a kényelem húzódik meg. Igen, nagyon is kényelmes elfogadni az információkat mindenféle szűrés nélkül. A nagy tekintélyű tudós emberek és fehér köpenyes orvosok elmondják az igazságot és meg vagyunk lepődve, ha később kiderül, hogy bizony nem volt igaz, amit állítottak. A valóság helyett sokszor azt látjuk, amit tanítottak nekünk és elfogadtunk igazságnak.
  Az evolúció létezik az élővilágban, vagy valójában minden teremtett, egy számunkra még felfoghatatlan magasabb intelligencia által? A mai kor mikrobiológusai és kvantumfizikusai egyre inkább az utóbbival értenek egyet. 🙂 Belső bölcsességed segítségével megtapasztalod, hogy világodban rengeteg felfedezésre váró csoda, valamint sok vélt igazság és még több féligazság van. Csak rajtad áll, hogy milyen valóságot tapasztalsz és tudatosítasz!
Nem valósínű, hogy a felgyorsult információ áradatban minden igazságot ellenőrizni tudsz tapasztalataid, vagy belső hangod által.   Javaslom, hogy azokra az információkra fordíts nagyobb figyelmet, melyek elfogadása, vagy elvetése alapvetően befolyásolja valóságodat.
  Merj kérdezni és megkérdőjelezni, mert ezzel jutsz közelebb a valósághoz! Elemezz és kérdőjelezz meg bátran minden információt és tanítást, ha a szívedben úgy érzed, hogy szükség van mélyebb megértésre, mert nem kristálytiszta az információ.
Írd le kérdéseidet és a meglelt válaszokat is. Ennek egyik előnye a koncentrált tudati energia, ami az írás egyik legnagyszerűbb mellékhatása. Gondolataidat fókuszálja az írás és ezáltal könnyebben megtalálod a keresett válaszokat is. Az írás másik előnye, hogy visszakereshető, így újra olvasva elmélyítheted meglelt igazságaidat.. További előnye még a megoszthatóság, mert azáltal, hogy tovább adod, másokat is felemelhet és továbblendíthet.
  Meditációidban, lelki vezetőd biztonságot ad. Bölcs segítségével mindig jelen van, bárhová is vezet az utad. A találkozás lelki vezetőddel című meditációnkban felveszed a kapcsolatot a lelkedben élő örök bölcsességgel, a szíved hangjával. Lelki vezetődet a gyakorlat elvégzése után bármikor segítségül hívhatod és természetesen nem csak meditációban. A napi munkádban, a kapcsolataidban, az életed bármely területén érdemes a tanácsát kikérned. Aki kevésbé hisz a szívében lakozó örök bölcsességben, annak azt javaslom, hogy gondoljon úgy belső hangjára, mint egy rendkívül gyors keresőszoftverre, amely az Univerzum végtelen energia teréből egy pillanat alatt kikeresi és letölti a megfelelő információt. Az összes nagyobb feltaláló, vagy tudatosan, vagy ösztönösen, de használta belső hangját. Arra biztatlak, hogy használd Te is! Merj segítséget kérni lelki vezetődtől, és ahogy gyakorlod a kérdés feltevés és válaszadás művészetét, úgy leszel egyre jobb ebben is.
  Ahogy gyakorlod belső hangod meghallását, úgy egyszer csak észreveszed, hogy a Te valódi Éned, vagyis igazi önmagad azonos a benned élő isteni lényeggel, más szóval az Önvalóddal. Keresőből találóvá válsz, ezáltal pedig megleled az igazi boldogság forrását és nagy meglepetés ér majd, amikor rádöbbensz, hogy mindig is ott volt benned.
  Boldogságod forrását nem kívül kell keresni, hanem belül. Csak tedd fel magadnak időnként azt a kérdést, hogy: ki vagyok én? Ez a kérdés megvilágosító erejű és a lényegre irányítja tudatosságodat. Ez a kérdés már sok embert ébresztett fel és az önkutatás egyik legjobb kérdése, ami elvezethet a felébredésig.
  A belső lelki vezetés elfogadását segíti az alábbi gyakorlat, melyet érdemes elvégezni a meditáció meghallgatása előtt, de lehet akár utána is, ahogy belülről érzed.
Önismereti gyakorlat:
Az életedben lévő vezetők tudatosítása.
Vedd sorba, hogy eddigi életed során milyen vezetőkkel hozott össze a sorsod. Minden olyan személy vezetőnek számít, aki nagy hatást gyakorolt rád és esetleg döntéseidben befolyásolhatott. Ezek lehetnek élő személyek, de akár olyan már nem élő vezetők is, akik műveiken keresztül hatottak rád.
Miután elkészültél a listával, tudatosítsd magadban, hogy ők valójában információ közvetítők voltak és csak rajtad állt, hogy a szívedre hallgatva mit fogadtál el igazságként, illetve, hogy ez a jelenben is csak tőled függ. A saját megtapasztalt és megélt igazságod hatalmas és felszabadító erő!
Minden egyes névnél mond ki hangosan a következő mondatot:
Kedves… tanítóm és vezetőm! Köszönöm, hogy információ közvetítő vagy (voltál)! Amennyiben átadtam a kezedbe a tudatosítás és megtapasztalás döntésének hatalmát, akkor azt visszaveszem! Hatalmam van a szívem bölcsességén keresztül megtapasztalni és felfedezni a valóságot!
Most már kellően ráhangolódtál a Találkozás lelki vezetőddel című vezetett meditációra, javaslom, hogy hallgasd meg ezt a meditációt.

Belső Erő Online Videó Tréningek

Szeretettel ajánlom a figyelmedbe!

alap, haladó és mester szinten

szeretet, erő, bölcsesség, harmónia, tudatosság, meditáció, szellemi ébredés

Kattints a További információk gombra, hogy elérd a tájékoztató oldalt!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!