Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Tréning Program

14 napos ingyenes tudatosságot fejlesztő online tanfolyam

4. téma

Aura Higiénia

Találkozás lelki vezetőddel előadás

Javaslom, hogy a meditáció meghallgatása előtt hallgasd meg az alábbi ráhangoló gondolatokat és végezd el az ismertetett önismereti gyakorlatot is, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat szöveges változat - kattints ide -

„A Mestert már életében legendák övezték. Azt tartották, hogy egyszer Isten is tanácsért fordult hozzá:
– Bújócskázni akarok az emberekkel. Megkérdeztem az angyalaimat, hogy szerintük melyik a legjobb búvóhely. Volt aki azt mondta, hogy az óceán feneke. Mások a legmagasabb hegycsúcsot ajánlották. Megint mások a hold túlsó oldalát vagy egy távoli csillagot. Te mit ajánlasz?
– Rejtőzz el az emberi szívben – válaszolt a Mester. – Az lesz az utolsó hely, ahol keresni fognak.”
– Anthony de Mello –
Amikor belső útra indulunk, akkor előnyös, ha van velünk egy vezető, aki segít, és akihez bármiben, bármikor fordulhatunk. Lelkünkben ott él a vágy, hogy lelki vezetőnket megtaláljuk és állandó szeretetteli kapcsolatban legyünk vele. Többféle elnevezése van ennek a kapcsolatnak: van ahol Önvalónak hívják, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak és van ahol csak belső hangnak. Mindenkiben él egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek egy olyan forrása, melyet érdemes mielőbb megtalálni és kapcsolatba lépni vele.
  Lelki vezetőmre, az Önvalómra én úgy gondolok, mint egy hatalmas bölcsességgel és szeretettel teli mesterre, akitől bármikor segítséget kérhetek. A segítség, és a megoldás mindig ott van bennünk. Annyira hihetetlennek tűnik, pedig igaz. Addig tart a keresés, amíg meg nem találod lelki vezetődet, aki a szívedben él és aki mindenre tudja a választ. Na, de kérem, hogyan tudhatná a választ mindenre? Pl. Vajon választ tudna adni a modern kvantumfizika legnehezebb kérdéseire is? Amennyiben ez a szakterületed, akkor bizonyára segíteni tud, de az intuíció a legtöbb tudósnál is csak érthetetlen, zagyva választ adna, ha nem lenne meg a fejükben a megfelelő nyelvezet és képzettség. Vajon érthetőek lennének egy zenésznek a fizika elvont egyenletei? Nem valószínű. A megértéshez előbb a kutatott témában sok információt érdemes begyűjtenünk és felhalmoznunk, hogy lelki vezetőnktől megkaphassuk a megfelelő választ és azt megérthessük. A meditációban egy olyan tudatszinten vagyunk, ahol az ellazultság és a csend állapota lehetőséget ad arra, hogy belső hangunkat meghalljuk. Lehet, hogy felbukkanó gondolatok formájában, vagy érzésekkel kommunikál, de az is lehet, hogy kezdetben csak kellemes energiaáramlást érzünk és megérezzük szeretetteli jelenlétét. Nekem sok időbe tellett mire megértettem, hogy legjobban írásban tudunk kommunikálni. Találd meg Te is a számodra megfelelő kommunikációs formát!
  Az egyik legjobb módszer belső hangunk behangolására, ha bátran kérdezünk. A kérdés ereje az, ami beindítja a válaszadást. Egy jól megfogalmazott kérdés már fél siker. A válasz sokféle formában érkezhet. Olyan is előfordult velem, hogy épp akkor kapcsoltam be a TV-t, amikor a szereplő mondott egy mondatot és én azonnal tudtam, hogy megvan a válasz a kérdésemre. Az is előfordul velem rendszeresen, hogy megálmodom a választ. Álmaink is nagyszerű lehetőséget hordoznak belső bölcsességünk megnyilvánulására. Miről ismerhető fel a helyes válasz? Biztos, hogy a helyes választ kapjuk? Amennyiben a válasz megoldást hoz a kérdésre, akkor igen, de legjobb ismérve a szívünkben lévő lelkes igen élmény. Egyszerűen tudod és ettől eltűnik a kétség.
Rendben, lehet, hogy ez valakinél működik, de miért nem hallja belső hangját a legtöbb ember? A válasz lehet, hogy meglepő, de az is lehet, hogy ismerős lesz.
 A keresés állapotában hajlamosak vagyunk arra, hogy tekintélyes és bölcs embereknél keressük válaszainkat. Saját belső hangunk helyett másokra hallgatunk. Bármilyen bölcs valaki, bizony az ő igazsága és bölcsessége lehet, hogy úgy áll rajtunk, mint tehénen a gatya. 🙂 Ezzel nem azt mondom, hogy ne hallgass bölcs emberekre és nagy tudású mesterekre. Fontos az információk begyűjtése, azonban a döntés mindig a te kezedben van, hogy mi az amit elfogadsz saját igazságodul. Ebben segít a belső hangod! Lelki vezetőd rávezet a megoldásra, ami a te válaszod lesz és lehet, hogy csak rád lesz igaz, de az a válasz felszabadít és szeretettel tölt el. Nagyon sokan vakvágányra tévednek, amikor tekintélyes „megmondom a tutit” emberek árnyékában keresik önmagukat. Az igazi segítség lényege mindig abban nyilvánul meg, hogy ráébreszt belső hangod használatára. Amikor készpénznek veszel bármit, aminek nem mentél utána és nem tapasztaltad meg az igazságát, akkor lehet, hogy érhetnek meglepetések. Az én anyagaimat is úgy olvasd, vagy hallgasd, hogy közben hallgass a szívedre, hogy a benned lévő bölcsesség egyetért, vagy nem, a leírtakkal, a hallottakkal. Régebben én is hajlamos voltam arra, hogy kérdések és bármiféle átgondoltság nélkül benyeljek úgynevezett igazságokat és lelki törvényeket. Hogy miért van ez a hajlam sok emberben? A hátterében a kényelem húzódik meg. Igen, nagyon is kényelmes elfogadni az információkat mindenféle szűrés nélkül. A nagy tekintélyű tudós emberek és fehér köpenyes orvosok elmondják az igazságot és meg vagyunk lepődve, ha később kiderül, hogy bizony nem volt igaz, amit állítottak. A valóság helyett sokszor azt látjuk, amit tanítottak nekünk és elfogadtunk igazságnak.
  Az evolúció létezik az élővilágban, vagy valójában minden teremtett, egy számunkra még felfoghatatlan magasabb intelligencia által? A mai kor mikrobiológusai és kvantumfizikusai egyre inkább az utóbbival értenek egyet. 🙂 Belső bölcsességed segítségével megtapasztalod, hogy világodban rengeteg felfedezésre váró csoda, valamint sok vélt igazság és még több féligazság van. Csak rajtad áll, hogy milyen valóságot tapasztalsz és tudatosítasz!
Nem valósínű, hogy a felgyorsult információ áradatban minden igazságot ellenőrizni tudsz tapasztalataid, vagy belső hangod által.   Javaslom, hogy azokra az információkra fordíts nagyobb figyelmet, melyek elfogadása, vagy elvetése alapvetően befolyásolja valóságodat.
  Merj kérdezni és megkérdőjelezni, mert ezzel jutsz közelebb a valósághoz! Elemezz és kérdőjelezz meg bátran minden információt és tanítást, ha a szívedben úgy érzed, hogy szükség van mélyebb megértésre, mert nem kristálytiszta az információ.
Írd le kérdéseidet és a meglelt válaszokat is. Ennek egyik előnye a koncentrált tudati energia, ami az írás egyik legnagyszerűbb mellékhatása. Gondolataidat fókuszálja az írás és ezáltal könnyebben megtalálod a keresett válaszokat is. Az írás másik előnye, hogy visszakereshető, így újra olvasva elmélyítheted meglelt igazságaidat.. További előnye még a megoszthatóság, mert azáltal, hogy tovább adod, másokat is felemelhet és továbblendíthet.
  Meditációidban, lelki vezetőd biztonságot ad. Bölcs segítségével mindig jelen van, bárhová is vezet az utad. A találkozás lelki vezetőddel című meditációnkban felveszed a kapcsolatot a lelkedben élő örök bölcsességgel, a szíved hangjával. Lelki vezetődet a gyakorlat elvégzése után bármikor segítségül hívhatod és természetesen nem csak meditációban. A napi munkádban, a kapcsolataidban, az életed bármely területén érdemes a tanácsát kikérned. Aki kevésbé hisz a szívében lakozó örök bölcsességben, annak azt javaslom, hogy gondoljon úgy belső hangjára, mint egy rendkívül gyors keresőszoftverre, amely az Univerzum végtelen energia teréből egy pillanat alatt kikeresi és letölti a megfelelő információt. Az összes nagyobb feltaláló, vagy tudatosan, vagy ösztönösen, de használta belső hangját. Arra biztatlak, hogy használd Te is! Merj segítséget kérni lelki vezetődtől, és ahogy gyakorlod a kérdés feltevés és válaszadás művészetét, úgy leszel egyre jobb ebben is.
  Ahogy gyakorlod belső hangod meghallását, úgy egyszer csak észreveszed, hogy a Te valódi Éned, vagyis igazi önmagad azonos a benned élő isteni lényeggel, más szóval az Önvalóddal. Keresőből találóvá válsz, ezáltal pedig megleled az igazi boldogság forrását és nagy meglepetés ér majd, amikor rádöbbensz, hogy mindig is ott volt benned.
  Boldogságod forrását nem kívül kell keresni, hanem belül. Csak tedd fel magadnak időnként azt a kérdést, hogy: ki vagyok én? Ez a kérdés megvilágosító erejű és a lényegre irányítja tudatosságodat. Ez a kérdés már sok embert ébresztett fel és az önkutatás egyik legjobb kérdése, ami elvezethet a felébredésig.
  A belső lelki vezetés elfogadását segíti az alábbi gyakorlat, melyet érdemes elvégezni a meditáció meghallgatása előtt, de lehet akár utána is, ahogy belülről érzed.
Önismereti gyakorlat:
Az életedben lévő vezetők tudatosítása.
Vedd sorba, hogy eddigi életed során milyen vezetőkkel hozott össze a sorsod. Minden olyan személy vezetőnek számít, aki nagy hatást gyakorolt rád és esetleg döntéseidben befolyásolhatott. Ezek lehetnek élő személyek, de akár olyan már nem élő vezetők is, akik műveiken keresztül hatottak rád.
Miután elkészültél a listával, tudatosítsd magadban, hogy ők valójában információ közvetítők voltak és csak rajtad állt, hogy a szívedre hallgatva mit fogadtál el igazságként, illetve, hogy ez a jelenben is csak tőled függ. A saját megtapasztalt és megélt igazságod hatalmas és felszabadító erő!
Minden egyes névnél mond ki hangosan a következő mondatot:
Kedves… tanítóm és vezetőm! Köszönöm, hogy információ közvetítő vagy (voltál)! Amennyiben átadtam a kezedbe a tudatosítás és megtapasztalás döntésének hatalmát, akkor azt visszaveszem! Hatalmam van a szívem bölcsességén keresztül megtapasztalni és felfedezni a valóságot!
Most már kellően ráhangolódtál a Találkozás lelki vezetőddel című vezetett meditációra, javaslom, hogy hallgasd meg ezt a meditációt.

Találkozás lelki vezetőddel meditációs gyakorlat

A következő témát 2 nap múlva küldöm.

Belső Erő Alaptréning

Az aurahigiénia elsajátítása és a tudatosság fejlesztése önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Az alaptréningben egy olyan gyakorlatot sajátíthatsz el (Aurahigiénia), amit napi szinten alkalmazva folyamatosan biztosítani tudod az energikusságot és a vitalitást az életedben, valamint a tudatosságodat önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal fejlesztheted. A tréning önismereti és meditációs gyakorlataival megújulnak az energiáid és lehetőséged nyílik megtapasztalni a szívedben élő szeretetet és örömöt.

Belső Erő Alaptréning tartalomjegyzék - kattints ide

 1.) Aura Higiénia elmélet videó – letölthető mp4-ben

 • Aura higiénia
 • Az aura és a csakrák
 • A diszharmonikus energiák kezelése
 • A Forrásenergia természete Tanácsok és gyakorlatok

2. ) Aura Higiénia gyakorlatok videó – letölthető mp4-ben

 • Középpontra hangolódás
 • Feszültségek elengedése
 • Diszharmonikus energiák kivezetése a csakrákból
 • A csakrák harmonizálása
 • A Forrásenergia kiárasztása
 • A csakrák Forrásra hangolása
 • Ima és a hála kifejezése – vallási meggyőződéstől függetlenül –

3.) Aura higiénia gyakorló videó – letölthető mp4-ben

Aura higiénia áttekintése – letölthető ebook pdf-ben

4.) Csakratisztító és harmonizáló meditáció

Ezzel a meditációval jobban megérted a csakrák működését és tudatosságod segítségével az elengedést gyakorolva egyre harmónikusabbá válik az életed.

5.) A tudatosság fejlesztése önismereti gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Megújulás a természet erőivel vezetett meditáció

A természet erőinek segítségével megújulhatsz, még akkor is, ha nincs lehetőséget minden nap kimenni egy erdőbe, vagy felfrissülni egy tó partján. A megújulás a természet erőivel meditációban megtapasztalhatod, hogy a théta tudatállapot és a képzeleted segítségével magadhoz hívhatod a természet erőit. A föld, a víz, a levegő, a tűz és a Fény rezgése áthat minden élőt ezen a bolygón és most lehetőséged van arra, hogy tudatosan harmóniába hozd magadban ezeket az energiákat. Ennek a meditációnak erős regeneráló és megújító hatása van energetikai és fizikai szempontból is.

A ráhangoló gondolatokban foglalkozunk a meditáció alapjaival, előnyeivel és hatásaival, valamint a meditáció témáját is átbeszéljük.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Találkozás lelki vezetőddel vezetett meditáció

Egy találkozás, ami megváltoztat. Egy találkozás, amitől önmagadra ébredsz. Az igazi vezetőd a szíveden keresztül üzen. A lelkünkben ott él a vágy, hogy a lelki vezetőnket megtaláljuk. A lelki vezetőt többféle módon hívják, van ahol Önvalónak, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak, és van ahol csak belső hangnak. Benned is ott van egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek forrása, amiből meríteni lehetséges és biztonságos.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Belső gyermek vezetett meditáció

Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel! Megértheted és megtanulhatod, hogy mi az Ő szerepe és helye az életedben. Ebben a vezetett meditációban belső gyermeked elvezet egy olyan helyre, ahol további találkozások és felismerések várnak Rád. Szeretnél ismét felszabadult és boldog gyermek lenni? Itt és most lehetőséged van ezt újból átélni és kapcsolódni a lelkesedés kiapadhatatlan forrásához.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

4.) Évszakok, a lelked ritmusa vezetett meditáció

Évszakok, a lelked ritmusa

A lelkednek saját ritmusa van. Ezzel a meditációval felveheted ezt az ütemet és lelkeddel való egységben megélheted az évszakok energiáit, üzeneteit. Lehetőséged van egy ajándékot is elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor a lelked saját ütemében haladsz a lelki fejlődés útján, akkor eltűnik a stressz és a feszültség. A lelkedben végre megélheted a nyugalmat és lelki békét.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

5.) A hely, ahol minden rendben van vezetett meditáció

A hely, ahol minden rendben van

Alapvető vágy él bennünk megélni a biztonságot, a nyugalmat, és azt, hogy minden rendben van. Van egy hely a lelkedben, ahol átélheted ezeket az érzéseket. Ebben a vezetett meditációban lehetőséged van arra, hogy eljuss ebbe a dimenzióba, tudatállapotba. Igazi kikapcsolódás és feltöltődés vár rád, amely minden alkalommal az újdonság varázsával frissít fel. Az élménynek csak a képzelet szab határt, de ettől nem kell tartanod, mert ez mindenkiben határtalan.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

6.) A szépség dimenziója vezetett meditáció

A meditációnk témája a szépség átélése, amin keresztül megtapasztalhatod a harmóniát és az emelkedett érzéseket. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy az energiaszintedet magasan tartsd és a lelked harmóniára és szeretetre hangold. A szépség dimenziója a lelki energiák hatalmas forrása. Szeretnél erre a helyre egy belépő jegyet váltani? 🙂

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Jelentkezz a Belső Erő Alaptréning online videókurzusra azonnali hozzáféréssel!

A Belső Erő Alaptréning teljes anyaga tartalmazza a gyakorlati képzés videóit is, valamint egy összefoglaló e-book-ot és további 7 tudatosságot erősítő előadást, önismereti és meditációs gyakorlatot.

A tréning jelenleg 7800 Ft helyett 5900 Ft-ért kapható.

Ha további információkat szeretnél az Alaptréningről, akkor kattints az alábbi oldalra, vagy megrendelés esetén rögtön a Jelentkezem gombra.

<< Belső Erő Online Tréningek információs oldala >>

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik a Belső Erő Tréning Program online tréningjeinek információs oldala.

Magyarországon egyedülálló belső erő és tudatosság fejlesztő program.

szeretet, erő, bölcsesség, egészség, tudatosság, önismeret, meditáció, szellemi ébredés

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Van pénzvisszafizetési garancia, ha nem tetszik?
Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna és azonnal visszautalom az árát.

Hogyan férek hozzá az online tréninghez?
Vásárlás után elkészül a hozzáférésed a tréning anyagaihoz, és online bármikor elérheted, az email címed és jelszavad segítségével. Tehát nem szükséges DVD-kkel, könyvekkel bajlódni. Egy online videóanyagról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni.

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!