Akció!

Spirituális coaching 4 alkalmas bérlet

72 000 Ft 60 000 Ft

Ha úgy érzed, hogy szükséged van segítségre az életeddel és a spirituális fejlődéseddel kapcsolatban, akkor lehetőséged van jelentkezni spirituális coachingra, ahol az Egységtudaton keresztül segítelek az Ébredésedben. Sok szeretettel várlak a siófoki otthonomban, vagy pedig az Interneten egy skype kapcsolaton keresztül.
A Spirituális coaching 4 alkalmas bérlet a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.
Bejelentkezés szükséges:
https://belsoerotrening.hu/kapcsolat/
Egy ülés kb. 90-120 perc.

Az oldal támogatása megosztással

Leírás

Ha úgy érzed, hogy szükséged van segítségre az életeddel és a spirituális fejlődéseddel kapcsolatban, akkor lehetőséged van jelentkezni spirituális coachingra, ahol az Egységtudaton keresztül segítelek az Ébredésedben.
Sok szeretettel várlak a siófoki otthonomban, vagy pedig az Interneten egy skype kapcsolaton keresztül. Egy ülés kb. 90-120 perc.

Spirituális coachingról: 
A legtöbb keresőnek szüksége van segítségre, hogy az önismeret és a tudatosság útján megkapja azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet. Számtalan út van és nagyon sok tévút is létezik. A jó hír, hogy előbb utóbb mindenki eléri a megvilágosodást, persze az már nem mindegy, hogy mennyi kitérőt kell tenni, vagy esetleg feleslegesen sok szenvedést elviselni.
Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy az önismereti munka, az energetika és a meditáció mennyire fontos a spirituális úton.
A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. Az elmében lévő hitrendszerek, múltbéli traumák, gondolati és érzelmi struktúrák folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság. A valódi boldogság nem a külvilágban mutatkozik meg, hanem Benned van.
Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a boldogságot ez az a cél, amiért itt vagy. ( Még ha eddig nem is tudtál róla. 🙂 )
Ez az út azoknak való, akik az ébredés útján járva a cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket. A spirituális coaching ennek a célnak a megvalósulását segíti elő. Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy edző, vagy mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.
Nálam a spirituális coaching az őszinteségre épül, ugyanakkor az Egységtudaton alapul, amin keresztül olyan azonnali információk állnak rendelkezésre, melyek időnként annyira megdöbbentő eredményt hoznak, hogy rövid idő alatt évtizedes lelki problémák tudnak feloldódni.
(Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningjeimen.)
Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk. 🙂
Olyan is előfordulhat, hogy azt mondom Neked, hogy elválnak útjaink. Ez két okból lehetséges: az egyik, hogy már egyedül is megy, ezért inkább azokkal foglalkozom, akiknek nagyobb szükségük van a segítségre, a másik pont az ellenkezője, ha azt látom és érzékelem, hogy nem dolgozol magadon, akkor inkább elengedlek. – de ha időközben rájössz, hogy mégis felvállalod a munkát, akkor visszavárlak –
Amit közvetítek nem egy spirituális wellness, hanem egy olyan út, amit ha együtt végigjárunk akkor annak az eredménye biztosan megmutatkozik.
Az ülések gyakorisága az egyéntől függ. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és egyéni kódja van. Lehet hetente, két hetente, vagy havonta csak egyszer találkozni, ezt majd meglátod. Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várlak!
Tamás