Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

A Tudatosság Tér egy zárt önfejlesztő közösség, mely csak időnként nyitja meg a kapuit!

A Tudatosság Tér egy ideig nyitva van a számodra,

mert meghívást kaptál!

Még ennyi ideig tudsz belépni a Tudatosság Térbe!

Tudatosság Tér

Tudatosságfejlesztés és stresszoldás határok nélkül

Szeretnéd harmonikusabban és boldogabban élni az életed?

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Miben segít a Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

 • elsajátítsd az Egységtudatot, amely a “csodák” tudatállapota és a Belső Erő Tréning Programban lévő gyakorlatok alapját adja. Az Egységtudat a kulcsa a tudatos teremtésnek és az elengedések által a harmónia visszaállításának is.
 • körülményektől függetlenül magas energiaszinten létezz az aurahigiénia és a csakra harmonizációk elsajátításával.
 • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
 • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
 • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
 • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
 • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik! A tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat otthon végezheted, mindezt a csoport erejével segítve és támogatva.

Mit biztosít

a Tudatosság Tér

az előfizetői részére?

I.

Teljes és inspiráló útmutatás

Belső Erő Online Videó Tréningek

alap, haladó és mester szinten

Fedezd fel az életedben az egyensúly, a harmónia és a lelki béke forrását a Belső Erő Tréningeken! Ez a háromszintű képzés, amely alap-, haladó és mesterszintet foglal magában, ideális választás mindazok számára, akik készek erőfeszítéseket tenni egy magasabb tudatossági és energiaszint eléréséért.

A programunkban elsajátíthatod, hogyan érheted el az önmagadban rejlő, megfoghatatlan, mégis erőteljes belső erőt, ami átformálja a tudatosságodat. A gyakorlatok segítségével nem csak egyszeri tapasztalatokat szerezhetsz, hanem folyamatosan, a nap 24 órájában fenntarthatod ezt a magasabb tudatállapotot. Ennek eredményeképpen állandó lelki béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság és harmónia vár rád.

Különleges módszerünk nem csak elméleti tudást ad át, hanem életre kelti azt gyakorlati tapasztalatok formájában. Ez a képzés teljesen átformálja a tudatosságodat, és segít elengedni a múlt destruktív programjait, az életedben érzett stresszt, mentális és érzelmi akadályokat, valamint túllépni a destruktív gondolatokon.

A Belső Erő Tréning Program egyedi, mert a tudatosság átalakítására összpontosít. A képzés célja, hogy a résztvevők megtalálják önmagukat, teljes egységben érezzék magukat a világgal, és megtapasztalják a mindenütt jelen lévő szeretetet. Ez nem csak egy tréning sorozat, hanem egy utazás önmagad felé, ahol megismerheted az ősi tudást, amely mindenki számára elérhető és megvalósítható.

Csatlakozz az alábbiakban hozzánk, és változz meg a belső erő tréningeken keresztül, amelyek egyedi, játékos és szórakoztató formában teszik lehetővé, hogy megismerd a magasabb szintű tudatállapotokat. Ezen az utazáson a keresőből találóvá válhatsz, és megtapasztalhatod azt az kapcsolódást, amely mindenkit összeköt a szeretet és az egység tudatállapotában.

Aura Higiénia
 • Bármilyen területen is dolgozol a tréningek hatására a teljesítményed, a kreativitásod és az erőd megnő és gyakorlással tovább fokozódik.
 • Miután elvégezted a tréningeket nem csak magad, hanem másokat is nagyon hatékonyan támogathatsz a Forrásenergia segítségével.
 • A tréningekben az információk átadása online videókon, audiókon, valamint nyomtatóbarát pdf-ek segítségével történik.

Fontos információ a Tudatosság Téren belüli

Belső Erő Online Tréningekről:

 • Havonta egy tréning szinthez férsz hozzá fokozatosan és két havonta vagy jogosult folytonos hozzáféréshez az előfizetés visszamondása után is. Vagyis az alaphoz két hónap után, a haladóhoz négy hónap után, és a mester szinthez pedig hat hónap után marad hozzáférésed a Tudatosság Tér előfizetés felmondása esetén.
 • A rendszeres tanulást és gyakorlást támogatjuk a Tudatosság Tér kedvező előfizetési szintjeivel. Nyugdíjasok és a diákok részére kiemelt kedvezményt biztosítunk. (Lásd majd a lentiekben.)
 • A Tudatosság Téren keresztül a legkedvezőbben juthatsz hozzá a Belső Erő Online Tréningekhez és heti online közösségi gyakorlást is biztosítunk, valamint speciális felvételeket is az önálló gyakorláshoz.

Belső Erő Alaptréning

Az aurahigiénia elsajátítása és a tudatosság fejlesztése gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Szeretnéd felfedezni benned rejlő erődet és vitalitásodat a magasabb szintre emelni?
A Belső Erő Alaptréning pont erről szól! Ez a tréning nem csak az energiaszinted növelésére összpontosít, hanem arra is, hogy tudatosságodat fejleszd, fókuszálva a legfontosabb életterületekre. Napi gyakorlatokkal, egyszerű, mégis mélyreható technikákkal irányítjuk figyelmedet a belső erőforrásaid felé.

A tréning kulcsa az aura higiénia, amely a körülötted lévő energetikai mező tisztaságát és harmóniáját helyreállítja. Napi rutinoddá teheted ezt a gyakorlatot, így folyamatosan építheted belső egyensúlyodat és energiaszintedet. Gondolj csak bele: ha a mobilodat nem töltöd fel, nem tudod használni. Ugyanez igaz a testedre, lelkedre és szellemedre is.

A tréning egy másik fontos eleme hét vezetett meditáció, amelyek célja, hogy tudatosságodat az önvalóra irányítsd. Ezek a meditációk nem csak a meditatív állapot elérésére összpontosítanak, hanem önismereti gyakorlatokra is, amelyek segítenek megteremteni az életedben az egyensúlyt.
Ez a tréning gazdag és átfogó tartalommal tökéletes választás mindazoknak, akik bele szeretnének kóstolni az önismeret és a belső erő világába.

Belső Erő Alaptréning tartalomjegyzék - kattints ide

I. Aura Higiénia

1.) Aura Higiénia elmélet videó – letölthető mp4-ben

 • Aura higiénia
 • Az aura és a csakrák
 • A diszharmonikus energiák kezelése
 • A Forrásenergia természete Tanácsok és gyakorlatok

2. ) Aura Higiénia gyakorlatok videó – letölthető mp4-ben

 • Középpontra hangolódás
 • Feszültségek elengedése
 • Diszharmonikus energiák kivezetése a csakrákból
 • A csakrák harmonizálása
 • A Forrásenergia kiárasztása
 • A csakrák Forrásra hangolása
 • Ima és a hála kifejezése – vallási meggyőződéstől függetlenül –

3.) Aura higiénia gyakorló videó – letölthető mp4-ben

Aura higiénia áttekintése – letölthető ebook pdf-ben

4.) Csakratisztító és harmonizáló meditáció

Ezzel a meditációval jobban megérted a csakrák működését és tudatosságod segítségével az elengedést gyakorolva egyre harmónikusabbá válik az életed.

II. A tudatosság fejlesztése gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Megújulás a természet erőivel vezetett meditáció


A természet erőinek segítségével megújulhatsz, még akkor is, ha nincs lehetőséget minden nap kimenni egy erdőbe, vagy felfrissülni egy tó partján. A megújulás a természet erőivel meditációban megtapasztalhatod, hogy a théta tudatállapot és a képzeleted segítségével magadhoz hívhatod a természet erőit. A föld, a víz, a levegő, a tűz és a Fény rezgése áthat minden élőt ezen a bolygón és most lehetőséged van arra, hogy tudatosan harmóniába hozd magadban ezeket az energiákat. Ennek a meditációnak erős regeneráló és megújító hatása van energetikai és fizikai szempontból is.
A ráhangoló gondolatokban foglalkozunk a meditáció alapjaival, előnyeivel és hatásaival, valamint a meditáció témáját is átbeszéljük.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Találkozás lelki vezetőddel vezetett meditáció


Egy találkozás, ami megváltoztat. Egy találkozás, amitől önmagadra ébredsz. Az igazi vezetőd a szíveden keresztül üzen. A lelkünkben ott él a vágy, hogy a lelki vezetőnket megtaláljuk. A lelki vezetőt többféle módon hívják, van ahol Önvalónak, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak, és van ahol csak belső hangnak. Benned is ott van egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek forrása, amiből meríteni lehetséges és biztonságos.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Belső gyermek vezetett meditáció


Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel! Megértheted és megtanulhatod, hogy mi az Ő szerepe és helye az életedben. Ebben a vezetett meditációban belső gyermeked elvezet egy olyan helyre, ahol további találkozások és felismerések várnak Rád. Szeretnél ismét felszabadult és boldog gyermek lenni? Itt és most lehetőséged van ezt újból átélni és kapcsolódni a lelkesedés kiapadhatatlan forrásához.
A témához kapcsolódóan találsz egy előadást is, ami segíti a jobb megértést és a meditációd elmélyülését is.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

4.) Évszakok, a lelked ritmusa vezetett meditáció

Évszakok, a lelked ritmusa
Mindenkinek saját ritmusa van. Ezzel a meditációval felveheted ezt az ütemet és saját magaddal való egységben megélheted az évszakok energiáit, üzeneteit. Lehetőséged van egy ajándékot is elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor a saját ütemedben haladsz a tudatosság útján, akkor eltűnik a stressz és a feszültség. Végre megélheted a nyugalmat és lelki békét.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –


5.) A hely, ahol minden rendben van vezetett meditáció

A hely, ahol minden rendben van
Alapvető vágy él mindenkiben megélni a biztonságot, a nyugalmat, és azt, hogy minden rendben van. Van egy hely benned, ahol átélheted ezeket az érzéseket. Ebben a vezetett meditációban lehetőséged van arra, hogy eljuss ebbe a dimenzióba, tudatállapotba. Igazi kikapcsolódás és feltöltődés vár rád, amely minden alkalommal az újdonság varázsával frissít fel. Az élménynek csak a képzelet szab határt, de ettől nem kell tartanod, mert ez mindenkiben határtalan.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –


6.) A szépség dimenziója vezetett meditáció


A meditációnk témája a szépség átélése, amin keresztül megtapasztalhatod a harmóniát és az emelkedett érzéseket. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy az energiaszintedet magasan tartsd és a tudatosságod harmóniára és szeretetre hangold. A szépség dimenziója a lelki energiák hatalmas forrása. Szeretnél erre a helyre egy belépő jegyet váltani? ?

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

III. Bónusz tartalmak

III/1. Bónusz videó

Hogyan engedhetjük el önállóan a félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?

III./2. Bónusz meditáció

Immunerősítő Fény meditáció

Ez a vezetett meditáció erősíti és támogatja az immunrendszered működését és elősegíti az ősöktől kapott meggyőződések és hitrendszerek elengedését és felülírását. Amennyiben helyreállításban van a tested és tüneteket észlelsz, akkor ajánlott akár napi több alkalommal is meghallgatni, hogy megtámogasd az öngyógyító folyamatokat magadban. Ritkán, de előfordulhat, hogy felerősödnek a tünetek mielőtt elmúlnának. Ez természetes folyamat, csak figyeld meg és engedd el.

III./3. Bónusz videó

Az Egységtudat és a Forrásenergia hatalma

Ebben a videóban Dr. Illés Gabriellával bemutatunk egy-két látványos erőgyakorlatot, aminek segítségével megismerheted az Egységtudat és a Forrásenergia hatalmát. A videó tartalma az elme számára elsőre hihetetlennek tűnik, de szíved, aki hisz a csodában tudni fogja, hogy Te is képes vagy erre. Az Egységtudatot és a Forrásenergia készségszintű használatát a Belső Erő Haladó és Mester szintű tréningjeiben sajátíthatod el.

Belső Erő Online Haladó Tréning

1. Az Egységtudat elsajátítása

Hogyan növeld meg fizikai és szellemi erődet tudatosságod segítségével.

2. A harmónia megőrzése és visszaállítása

Hogyan őrizd meg, vagy állítsd vissza a harmóniát az Egységtudat segítségével.

Lépj magasabb szintre és fedezd fel a varázslatos egységtudatot! A Belső Erő Haladó Tréning egy utazás, ahol elsajátíthatod a tudatos jelenlét és az elengedés művészetét.

Az első részben a csodákat tapasztalhatod.
Itt megtanulod, hogyan lépj túl a korlátozó gondolatokon és cselekedj a tiszta tudatosság szintjéről. Elméleti és gyakorlati módszerekkel sajátítod el az egységtudatot, ami segít a tudatos jelenlét állapotának bármikori előhívásában. Ez a nap arról szól, hogy felismerd és megtapasztald, milyen hatalmat rejthet benned a belső erő.

A második részben a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtésére koncentrálunk.
Megtanulod, hogyan értheted meg és őrizheted meg az egyensúlyt mindennapi életedben, és hogyan állíthatod vissza azt, ha szükséges. A haladó szint elengedés technikájának elsajátítása révén képessé válhatsz önállóan helyreállítani harmóniádat és középpontodat.

A haladó tréning célja
A haladó tréning abban segít, hogy teljes mértékben függetlenítsd magad, és megtanuld, hogyan teremtheted meg és őrizheted meg az egységtudatot, valamint a testi-lelki-szellemi harmóniát életed minden területén. Célunk, hogy teljes mértékig független, tudatos és harmonikus emberként élj a mindennapokba, ahol a megszerzett tudás segítségével magabiztosan kezeld az élet kihívásait.

Belső Erő Online Haladó Tréning tartalomjegyzéke - kattints ide -

Az alapok áttekintése és összefoglalása haladó szinten

 • Mi az Aura Higiénia és miért van rá szükség?
 • Az aura és csakrák
 • Milyen térnek tekinthetjük az aurát?
 • Mi okozza az aurában lévő energetikai diszharmóniát és miért keletkeznek energetikai blokkok a csakrákban?
 • Utazási példa
 • Mi a tudatosság legnagyobb akadálya?
 • Mi az energetikai kiegyenlítődés törvénye?
 • Mi a Forrásenergia?
 • Mi jellemzi az energetikai középpontot?
 • Mi jellemzi az Egységtudatot?
 • Mi az a három dolog, aminek együttes használatával a leghatékonyabban irányítható a Forrásenergia?
 • Mi az amit fontos megfogalmaznunk magunkban a kiárasztás előtt ?
 • Mi a célja az aura higiéniás gyakorlatoknak az első pár hónapban?
 • Mi a jelentősége annak, hogy az elméd és a benne lévő gondolatok és érzések is prána, vagyis energia alapúak?
 • Mire használhatjuk belső erőnket (Forrásenergiát)?
 • Milyen tevékenységek segítik az energetikai harmóniát és a magas energiaszint megtartását?
 • Aura Higiénia a szexualitásban
 • Aura Higiénia a gyakorlatban

Elmélet

 • Az elme (én) és az Önvaló (Én)
 • A tudatosság állapota és fontossága
 • Elemzés és megérzés
 • Elme (én) – a kettősség energetikája
 • Önvaló (Én) – nem kettősség energetikája
 • Egységtudat – a nem kettősség tudatállapota
 • Hipnotikus állapotok < – > Egységtudat tudatossága
 • Az Ébredés folyamata
 • A belső erő előhívása
 • A belső erő alkalmazási területei
 • A belső erő alkalmazásának etikai vonatkozásai
 • A világról alkotott hitrendszereink kontra valóság
 • Akadályozó hitrendszerek gyors elengedése
 • Kérdések – válaszok

Gyakorlatok

– az Egységtudat elsajátítása –

A megtapasztalás átformáló ereje

 • Vasember technikák
 • Öreg tölgy
 • Súlyemelés
 • Ólomsúlyú ember
 • Földbegyökeredzés
 • Szkanderezés
 • Eltolás kivetítéssel
 • Karemelés Egységtudatban
 • Boldogság gyakorlat

A harmónia visszaállítását segítő gyakorlatok Egységtudatban

 • Jelenlét gyakorlat
 • Szellemi megszállás kezelése
 • Ártó szándékú entitások kezelése
 • A Forrásban való létezést akadályozó hatások feloldása
 • Forrásenergia érzékelése és közvetítése
 • Energetikai feszültségek lehúzása – energiaszint csökkentése –
 • Fájdalom levezetése és kikapcsolása
 • Húzás és tolás energiakézzel (szellemkézzel)
 • Boldogság gyakorlat
 • Védelem Egységtudatban
 • Tértisztítás Egységtudatban
 • A harmónia visszaállításának folyamata
 • Belső Erő Tréning Program elengedés módszere
 • Az elfogadás és elengedés előnyei és következményei
 • Kineziológiai izomtesztelés: válaszol a testünk
 • Elengedés belső erő segítségével
 • Harmonizáló érintés – energiakör érintéssel és érintés nélkül –
 • Sárkány lehelet
 • Isten szeme – harmonizálás egységtudatban
 • Gyors csakratisztítás és harmonizálás másoknak
  – Aura masszázs (energetikai stresszoldás) alapszint –
 • Ébredés – meditációs gyakorlat

Áthangolás – A tudatosság átformálása örömmel teli és felemelő értékekre

 • Tudatosságfejlesztő gyakorlat
 • Áthangoló áldás meditáció I.
 • Áthangoló áldás meditáció II.
 • Áthangolást segítő audiók.
 • Immunerősítő Fény meditáció

Belső Erő Mester Tréning

A Forrásenergia mester szintű használata

– Élet az Önvalóban –

Kész vagy egy magasabb szintű életre?

A Belső Erő Mester Tréning egy magas szintű, átfogó képzés, amely az egyensúly, harmónia és a magasabb tudatosság új dimenzióit nyitja meg. Az első rész kiemelt témája az aura energiamasszázs, egy különleges technika, amely az aurát és a csakrákat harmonizálja, ezzel elősegítve a teljes tudatosság és önvaló magasabb szintjének elérését. A módszerrel nemcsak másoknak segíthetünk, hanem önmasszázsként is alkalmazhatjuk, támogatva a testi, lelki és szellemi harmónia helyreállítását.

A második rész az egységtudat magasabb szintjeit érinti az egységtudat gyakorlására és az elengedés művészetére összpontosítva. Itt a résztvevők megtanulják, hogyan oldhatják fel akár a tudatalattiban lévő belső blokkokat is és szabadulhatnak meg a korlátozó gondolatoktól és érzésektől forrásenergia segítségével. A tréning nem csak elméleti tudást ad, hanem gyakorlati eszközöket is biztosít a belső harmónia és önvalóban való létezés elősegítésére.

A Belső Erő Mester Tréning célja, hogy a résztvevők megtapasztalják és integrálják a belső erőt, harmóniát és tudatosságot mindennapi életükben, segítve őket abban, hogy az önvalóra fókuszálva, a szívükön keresztül éljék meg az életet.
Ez a tréning nem csak gyakorlati technikákat ad át, hanem a kvantumfizika és kvantumelmélet által is alátámasztott elméleti háttérrel is rendelkezik.

Ez a képzés nem csak a személyes fejlődést támogatja, hanem a környezetünkkel való harmonikus kapcsolatok kialakítását is elősegíti, így valóban életre szóló ajándékot jelent minden résztvevő számára.

A Tudatosság Térben megtapasztalhatod az alkalmazás során a mester tréning áldásait az életedre!

Belső Erő Mester Tréning tartalomjegyzék - kattints ide

Belső Erő Mester Tréning

 • A mester szintű aura masszázs – csakratisztítás és harmonizálás magunknak és másoknak.
  Az aura masszázs egy energetikai stresszoldó módszer, melynek segítségével rendkívül mély ellazulás és harmónia érhető el. Az aura masszázs egy eszköz, amely nagy segítség abban, hogy visszaállítsd, vagy megőrizd a harmóniát, az egyensúlyt és a lelki békét.
 • Kommunikáció az Önvalóval – információk Egységtudatban és a „lehívás“, vagyis az inspiráció folyamata
 • Elengedés Forrásenergiával
  – Hitek és hitrendszerek újraírásának segítése Forrásenergiával önmagunkon és másokon.
  – Korlátozó hitek oldása. Pl képtelen vagyok rá, nem hiszem el, nekem ez úgysem sikerül, stb.
  – Dohányzás és függőségek oldásának és elengedésének segítése, stb.
 • A csakrákhoz tartozó önismereti analógiák
 • A szivárvány útja vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A terhek elengedése vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Találkozás az igazival vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A fiatalság forrása vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Jelenlét meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Élet az Önvalóban

II.

Lelkesítő és hatékony gyakorlás

Online Tudatosság Tér Önálló és Közösségi Gyakorlás

1. Belső Erő Tréning elengedés technika megértése és elsajátítása előadásokon keresztül történik, hogy jobban megértsd az elengedés fontosságát és folyamatát.

2. Hetente egy élő online közvetítés amelyen Tamás és Sylvia segítségével:- részt vehetsz egy elengedés gyakorlaton, hogy egyre inkább Önmagad, az Önvalód légy.
– részt vehetsz egy a csakraharmonizáláson és tisztításon, amiben az egyensúly állapotába kerülsz és a csakráid is teljesen feltöltődhetnek.
– gyakorolhatod önállóan és közösségben is a meditációt, hogy egyre inkább stabilizálódj a béke és a harmónia állapotaiban.

3. A heti élő online közvetítés időpontja: minden héten kedd este 8 órától. Ha nem érsz rá kedd esténként, akkor másnap felkerül a felvétel a fiókodba, amivel önállóan is gyakorolhatsz.

4. Hozzáférés speciális felvételekhez, amely ugyanazt a hatást éri el, mintha élőben csatlakoztál volna. Ez azt jelenti, hogy ha éppen nem érsz rá kedd esténként, akkor is ugyanolyan hatásfokkal gyakorolhatod az elengedést, a csakraharmonizálást és a meditációt is bármilyen választott időpontban, mintha élőben vennél részt a közvetítéseken.

5. Online és gyors hozzáférés a Belső Erő Tréning Program összes meditációjához:
– jelenleg 16 nagy hatású belső erő meditáció érhető el a hozzájuk tartozó előadásokkal és ráhangoló audiókkal együtt.

Dr. Illés Gabriella ajánlása

Szia! Dr. Illés Gabriella vagyok, fogorvos és belső erőtréning és a tudatosság tér használója. Négy évvel ezelőtt találkoztam ezzel a csodás módszerrel, ami azóta is szívem csücske. Alap-, haladó és mester tréningek után ma már mindennapjaim szerves részét képezi ez a technika. Pácienseimnél, saját magamnál és szeretteimnél is alkalmazom, s a tanultak maximális kihasználásával szebbé teszem mindannyiunk életét.

Az elengedéstechnika kiszabadít a stressz karmaiból, beindítja tested öngyógyító erejét – mintha csak varázslat történne! Nézd meg a saját példámat: régóta gyötrő gerinc- és derékfájdalmam a harmadik elengedési gyakorlattal eltűnt. Elképesztő. Még a mágneses derékövemet is félretettem! Napallergiám és szemgyulladásaim is a múlté, köszönhetően az elengedés erejének.

Tamás és Szilvi online tudatosságfejlesztő programja aranyat ér! Ha részt veszel, vagy még csak fontolgatod, biztos vagyok benne, hogy hatalmas lökést ad az önismeretednek és segít megőrizni a belső békédet ebben a rohanó világban. Ha csak keddenként is, de szánj időt magadra és erre a programra – meglátod, a jótékony hatások nem maradnak el!

Gombos Dániel ajánlása

Sziasztok! Gombos Dániel vagyok, 2019 óta gyakorlom az elengedést és az aura tisztítását. Szeretnék veletek megosztani egy lehetőséget, amely különösen azoknak ideális, akik nem tudnak személyesen részt venni a Belső Erő Tréningeken.

A Tudatosság Tér, amit Tamás és Sylvi hozott létre, egy remek út a spirituális gyakorlatokhoz, akár kezdő vagy, akár már régebben vagy útkereső. Hetente élő adásokon keresztül belemerülhetsz a meditáció világába, megismerheted a csakratisztítás és harmonizálás módszereit, és elengedheted az érzelmi és mentális blokkjaidat.

Ajánlom, hogy próbáld ki egy hónapig! Vezess naplót az elengedni kívánt dolgaidról és éld meg a változást. Ez az előfizetés kis kockázattal jár, de nagy lehetőségeket kínál. Ha nem tudsz részt venni személyes tanfolyamokon, a Tudatosság Tér kiváló alternatíva, hogy megismerd ennek a rendszernek az előnyeit. Lépj be és tapasztald meg magad!

Kezdd el a tanulást és gyakorlást!

Csatlakozz most a Tudatosság Térhez!

ELŐFIZETÉSEK

I. Tudatosság Tér
havi előfizetéssel
9700 Ft/hó

II. Tudatosság Tér nyugdíjas/diák
havi előfizetéssel
5900 Ft/hó

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 15 %-os kedvezmény az élő tréningekre, és a gyakorló napokra

– havi bankkártyás automata kifizetéssel, vagy havi átutalással

Kérlek, amennyiben havi átutalással szeretnél fizetni, akkor jusson eszedbe a bankodban havi rendszeres átutalást beállítani különben egy hónap után elveszted a hozzáférésed!

Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

Az előfizetésre való jelentkezéssel elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

Kattints az alábbi legördülő menükre az előfizetés és utána a fizetési mód kiválasztásához!

Legördülő Menük
Ha úgy érzed az első hónap alatt, akkor lehetőséged van azonnali pénzvisszafizetési garanciával élni.

Ennek az a feltétele, hogy jelezd emailben ezt a szándékodat az előfizetés indításától számított 30 napon belül és 100%-os, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem is jelentkeztél volna és azonnal visszaadom az előfizetés árát. Erre az első hónapban még soha nem került sor, mert mindenkinek nagyon tetszett eddig, amit kapott, de különbözőek vagyunk, ezért a kételkedők megnyugtatására a pénzvisszafizetési garancia mindig is a része marad a vállalásomnak.

További visszajelzések és tapasztalatok a Belső Erő Tréningekről

Horányi-Névy András – Flowvisuals ügyvezető igazgató

Dr. Illés Gabriella – fogorvos

Hódi Zsuzsanna – óvónő

További szöveges visszajelzések és tapasztalatok - kattints ide

A Belső Erő Tréningeken megtapasztalt élmények felnyitották a szemem arra, hogy a fizikai erőn túl létezik egy olyan hatalmas erő bennünk, amely tanulható és megfelelő tudatállapotban előhívható, amellyel harmóniát teremthetünk és megemelhetjük energiaszintünket. Nagyon mulatságos volt, hogy ennek az erőnek segítségével sikerült elérnem, hogy erős férfiak szkanderben nem tudták lenyomni a karomat. Persze a tréningeknek nem az a célja, hogy szkanderbajnokokat, vagy erős embereket képezzen – bár a súlyemelőknek és minden élsportolónak jól jönne és mielőbb tudnia kellene erről – inkább, hogy tapasztalatokat szerezzünk az erő előhívásának képességében és hitünk tudássá válásában, vagyis, hogy tudjuk az ERŐ tényleg bennünk és velünk van. :-))

Számomra a szívvel való érzékelés megtanulása volt az az élmény, ami segített abban, hogy a szívemen keresztül tapasztaljam a valóságot, ezáltal békét, szeretetet és nyugalmat éljek át. (Jól mondta a Kis Herceg, hogy jól csak a szívével lát az ember.)

Sorsfordító volt az elengedés technika megtanulása. Évtizedes nyomasztó programokat engedtünk el társaimmal együtt, melyek még gyerekkorunkban váltak meggyőződéseinkké. Engem különösen az szabadított fel, hogy elengedtem azt a tévhitet, hogy nem vagyok elég jó és értékes, hogy figyeljenek rám a szüleim és csak akkor vagyok szerethető, ha teljesítek nekik és másoknak.
Megtanultam elfogadni az élet részeként a világban és magamban megnyilvánuló tévhiteket, korlátozó hiedelmeket és elengedni a velük való azonosulást. Azóta azt tapasztalom, hogy az elsőre kellemetlennek tűnő helyzet is a javamra válik, mert tanulok belőle.

Nagyon szeretem a meditációkat és az aura higiéniás gyakorlatsort is, melyek közben életem részévé váltak.

A “Jelenlét” meditáció alatt eltűntek a gondolatok az elmémből és a szívemben olyan fajta szeretetet, nyugalmat és békét éltem át, hogy örömkönnyek folytak a szememből.
Hálásan köszönöm, hogy megtaláltak ezek a tanítások és élmények!
Az ERŐ legyen velünk. :-))

R. Ciráki Sylvia

Hálás szívvel köszönöm Nektek ezt az élmény hétvégét, amit tanfolyam címén tartottatok. Másfél hete volt, de azóta is a hatása alatt vagyok. Én ott és akkor nagyon sok mindentől megszabadultam, amiről nem is tudtam, hogy cipelem, és ennyire visszatart. Az ott rögtön megtapasztalt (azóta is nehezen hihető) energiagyakorlatok, amiktől a képességeink megsokszorozódnak, maga a csoda! Sok technikát próbáltunk, egyik ámulatból a másikba. Jó néhány tanfolyamot már elvégezve, nekem ez a csúcs. Az biztos már a másfél hét után is, hogy az eddig általam már használt technikákat nagyságrendekkel felerősíti! Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hála , hála , hála.
Törköly Pál

Nagyon tanulságos, gyakorlatias, harmonikus, lelket emelő ez a tanfolyam. Tamás hiteles tanító, érdemes megszívlelni minden szavát!
Nekem 3 dolog tetszik különösen:

 • a Forrás Tudat sokszínű és gyakorlatias megtapasztalása;
 • annak a megtapasztalása hogy változnak érzések, gondolatok, hangulatok, az energiaszint emelkedésével, azaz hogyan tudod magad vagy mást a negativitásból kiemelni;
 • engem mélyen meghatottak Tamás ébresztő meditációi.

Szívből ajánlom ezt a tanfolyamot mindenkinek, aki fogékony az energiamunkára és kész kinyílni és végleg elengedni a nyűglődést! 😉
Éber Ágnes

A Belső Erő Haladó Tréning nekem a szeretetről és a harmóniáról szólt. A Forrásenergia megtapasztalása és alkalmazása csodálatos érzés, amit érdemes minél több embernek átélnie és megtanulnia. Nagyon feltöltődtem ebben a két napban és azóta is sok az energiám. Köszönöm szépen.
Gárdos Mária

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon és ennek a csodának részese lehettem. Nagyon jó volt látni, ahogy mindenki feltöltődik energiával. Ennek a csúcspontja az utolsó napon volt, amikor már elsajátítottuk azt a sok tudást, amit tőled kaptunk. Ahogy elköszöntem az emberektől szó szerint láttam, ahogy a fizikai testükben áramlanak az energiák. Lenyűgöző érzés volt ezt látni és megtapasztalni. Azóta is rendszeresen alkalmazom a tanultakat páromon és magamon egyaránt. Hamarosan másoknak is adok majd aura masszázs kezelést, alig várom, hogy rajtuk is segítsek. Ahogy gyakorlok egyre jobban fejlődik az intuícióm ezáltal azt vettem észre, hogy egyre könnyebb az egységtudatban maradni. Röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy ez egy olyan csodálatos érzés, amit nehéz szavakba önteni, de annál jobban meg lehet élni és ha ezt egyszer is megéli az ember rájön, hogy többet nem akar tudatlanságban maradni.
Nóthof Tamás

Kedves Egységtudatra, harmóniára és spirituális fejlődésre vágyók! Szeretettel és hálával ajánlom Nektek és Mindenkinek Rujder Tamás Belső Erő Tréning sorozatát, tanításait és meditációit. Jómagam és férjem már tapasztaltuk a Forrásenergiát és az Egységtudat csodáit, ami Tamás kidolgozott és abszolút érthető rendszere által újra közelebb vitt minket Istenhez, az Önvalónkhoz és a bennünk rejlő csodához. Aki egyszer megéli a harmóniát és a békét, utána már minden másodperben erre vágyik. Persze a világban dúlhatnak a negatív erők, de ha megtanulod és magadba szívod a tudást, akkor már nem fognak téged sem úgy megérinteni a problémák, valamint a lelki stresszek és a betegségek is messzire elkerülnek majd. Mondják, hogy egységben az erő! És milyen igaz! Egységtudatban megismerheted Önmagad és Másokat is. Figyelhetsz magadra és ekkor az Önvalód mutatja majd a helyes irányt az életedben. Hálával tartozom Tamásnak és feleségének Sylvinek, amiért megismerhettük a Belső Erő Tréning tanításait, gyakorlatait és azt, hogy az életünk megváltozott ezáltal. Mindig kelleni fognak, az olyan emberek mint Ti, akik vezetik a lelkeket a Forráshoz, ahova tartozunk és ezáltal jobb lesz a világ!
Hála és Köszönet Mindenért!”
Erdélyi Dóra

Mindenek előtt nagyon hálás szívvel gondolok rátok és próbálok magamhoz térni,az élmények hatása kimondhatatlanul nagy.
Ilyen szemléletváltásra, nézőpont alakulásra nem számítottam,és arra sem, hogy ennyi mindent le tudok tenni ilyen rövid idő alatt.
Valós lelki béke, teljes nyugalom vesz körül és kimondhatatlan boldogság érzés. Még soha nem éreztem ilyen jól magam akárhogy próbálok emlékezni..volt e hasonló.
Teszteltem magam természetesen, próbáltam rossz emlékekre gondolni, bántó, fájó élményekre, illetve hol , mi és miért fáj testileg -lelkileg..tényleg mindent végig gondoltam, de SEMMI, “csak” a nyugalom és béke..hihetetlen. Semmi bajom!:) Csak ámulok és ámulok…..és mosolygok folyamatosan.
Köszönöm!!!
Amit az elmúlt években (eddig életemben összesen) tanultam, olvastam, tapasztaltam…mind után maradt hiány érzet, talán a lényeg, a megoldás, a kulcs a zárba..veletek, nálatok megtaláltam, összeállt minden.
Úgy érzem, erre vártam.
Ma tesztelődtem is, családon belül elég nagy stressz jött és én végtelenül nyugodt higgadt maradtam és ésszerűen tudtam cselekedni és tanácsot adni, mellette sikerült a lányomat 10 perc alatt a teljes kétségbe esésből a nyugalomba hozni, engem sokkal jobban meglepett mint amennyire őt meglepte..még meg kell szokni, hogy ez működik, megy és hatásos.
Ami még nagyon meglepő hogy 4 óra alvás után ma egy nagyon pörgős, sok munkával, tenni valóval telt nap után teljesen pihent, nyugodt és még bőven tevékeny állapotban maradtam..na ez végkép nem volt így…az időm ami értelmesen tölthető így sokkal jobban meg fog nőni és sokkal többet fogok ÉLNI:) Végre boldogan, nyugodtan, békében.
Hála és köszönet mindenért..várom az októberi találkozást veletek, addig is a lehető legjobbakat nektek.

Kovács Judit

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással