Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Az igazság érzékelésének feltételei

A hamisság nem ellentéte az igazságnak, hanem csak az igazság hiánya

Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a hamisság nem ellentéte az igazságnak, hanem csak az igazság hiánya.

Hogy miért fontos ez? Mert ami most zajlik a világban és tapasztalható a médiában az nagyon sok embert összezavar. Az elme manipuláció egyik legerősebb fegyvere, hogy két igazság közé egy hamisság is odakerül. Bár mostanság inkább fordultak az arányok és sok hazugság között időnként feltűnik egy-egy igaz állítás is.

Az igazságnak nem kell magyarázat, mert az VAN és mindenkire érvényes és érezhető a szívben, valamint megfelelő tudati módszerekkel visszamérhető és visszaigazolható.

Nem a vírus és a karatén, de még az ebből fakadó gazdasági válság sem a legnagyobb probléma a jelenlegi helyzetben, hanem a rengeteg hazugság és féligazság, amivel össze lehet zavarni bárkit, aki az elméjében tartózkodik.

Csak azok manipulálhatók, akik az elméjükben vannak. Akinek a tudatossága tartósan az Önvalójában tartózkodik már nem irányítható, mert érzékeli és tudja az igazságot.

A szellemi út, amit közvetítek erre a problémára is megfelelő választ ad, mert akik követik az útmutatást azok képessé válnak arra, hogy érzékeljék az igazságot az élet minden területén.

A tudatosság és az igazság érzékelésének egyik alapfeltétele, hogy az energiaszinted elég magas legyen. Az alacsony energiaszint lehúz az elme ösztöni túlélő szintjére, ami csak a harcot és a békétlenséget generálja az életedben. A magas energiaszint és vitalitás megteremtésében a Belső Erő Alaptréningünk segít.

Az igazság érzékeléséről és visszateszteléséről a Belső Erő Haladó Tréningünkben értekezünk és adjuk át hozzá a megfelelő eszközöket. Ebben a tréningben megismerhetsz egy olyan módszert, ami segít abban, hogy elengedj minden akadályozó hitet, gondolatot és érzést, amivel az elméd azonosult.

Igen, ez a második feltétele az igazság érzékelésének. Minden téves kivetítés és illúzió elengedése. Ez is lehetséges, csak a megfelelő tudatossági szint és módszer ismerete szükséges hozzá.

Jelenleg az emberiség 1,7% képes csak az igazság felismerésére és visszaigazolására, a többiek sajnos manipulálhatóak és kihasználhatóak.

Te melyik csoportba szeretnél tartozni? Persze erre egyértelmű a válasz, de csak abban az esetben, ha a szíved és a lényed szomjazza az igazságot.

A harmadik feltétele az igazság érzékelésének, ami összefügg az előző kettő feltétellel és e nélkül nem látja senki sem az igazságot, az nem más, mint egy tudatállapot. Az Egységtudat nélkül nem működik az igazság visszatesztelése és az illúziók elengedése sem. Hogy mi az Egységtudat, arról már az Alaptréningben is beszélünk és elkezdjük gyakorolni, de készség szintre csak a haladó szint módszereivel tudod emelni az Egységtudatban való létezést.

A Belső Erő Tréning Program természetesen nem csak a mai témánkról szól, de ez most annyira aktuális és jelentős, hogy mindenképpen írnom kellett róla.

Kattints az alábbi képre, ahol máris tájékozódhatsz a képzéseinkről:


Az oldal támogatása megosztással