Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Rujderné Ciráki Sylvia – bemutatkozás

Rujderné Ciráki Sylviának hívnak. Budapesten születettem a Rák jegyében és Vízöntő az aszcendensem.

Foglalkozásaim és iskoláim: Óvónőképző, Teológia

Kezdetben óvónőként dolgoztam, majd hosszabb ideig az Elixír magazinnál voltam rovatszerkesztő, amit azért is szeretettem, mert természetgyógyászattal, parapszichológiával is fogalkozott lap. Közben pedig az Édesvíz kiadó könyklubját  is vezettem Tamással és ebben az időszakban sok önsegítő és spirituális könyv segített az utamon.

A Belső Erő Tréning Program és a Tudatosság Tér alapítójaként küldetésem, hogy folyamatosan és lelkesen támogassam és segítsem ennek az útmutatásnak az elterjedését.

A Belső Erő Tréningeken megtapasztalt élmények felnyitották a szemem arra, hogy a fizikai erőn túl létezik egy olyan hatalmas erő bennünk, amely tanulható és megfelelő tudatállapotban előhívható, amellyel harmóniát teremthetünk és megemelhetjük energiaszintünket. Nagyon mulatságos volt, hogy ennek az erőnek segítségével sikerült elérnem, hogy erős férfiak szkanderben nem tudták lenyomni a karomat. Persze a tréningeknek nem az a célja, hogy szkanderbajnokokat, vagy erős embereket képezzen – bár a súlyemelőknek és minden élsportolónak jól jönne és mielőbb tudnia kellene erről – inkább, hogy tapasztalatokat szerezzünk az erő előhívásának képességében és hitünk tudássá válásában, vagyis, hogy tudjuk az ERŐ tényleg bennünk és velünk van. 🙂

Számomra a szívvel való érzékelés megtanulása volt az az élmény, ami segített abban, hogy a szívemen keresztül tapasztaljam a valóságot, ezáltal békét, szeretetet és nyugalmat éljek át. (Jól mondta a Kis Herceg, hogy jól csak a szívével lát az ember.)

Sorsfordító volt számomra a Forrásenergiával való elengedés megtanulása. Évtizedes nyomasztó programokat engedtem el, melyek még gyerekkoromban váltak meggyőződésemmé. Engem különösen az szabadított fel, hogy elengedtem azt a tévhitet, hogy nem vagyok elég jó és értékes, hogy figyeljenek rám a szüleim és csak akkor vagyok szerethető, ha teljesítek nekik és másoknak.
Megtanultam elfogadni az élet részeként a világban és magamban megnyilvánuló tévhiteket, korlátozó hiedelmeket és elengedni a velük való azonosulást. Azóta azt tapasztalom, hogy az elsőre kellemetlennek tűnő helyzet is a javamra válik, mert tanulok belőle.

Nagyon szeretem a meditációkat és az aura higiéniás gyakorlatsort is, melyek közben életem részévé váltak.

A Belső Erő Tréning Programban lévő meditációk közül a “Jelenlét” meditáció az egyik kedvencem, amely alatt eltűntek a gondolatok az elmémből és a szívemben olyan fajta szeretetet, nyugalmat és békét éltem át, hogy örömkönnyek folytak a szememből.

Tamás gyakorlat centrikus útmutatása vezetett el az Önvalómhoz, amely a teljesség és boldogság forrása és arra törekszem, hogy tudatosságomat az Önvalóban tartsam. A Belső Erő Tréningek előtte elvégzett tréningek, tanfolyamok és tanítók is sokat segítettek, de itt találtam meg a hogyant, a valódi esszenciát, amire még szükségem volt.

Hálásan köszönöm, hogy megtaláltak ezek a tanítások és élmények és közreműködhetek ezek közvetítésében és elterjedésében.
Az ERŐ legyen velünk! 🙂

Párkapcsolatom és egy történetem:

Tamással a lelki társammal immár 31 éve élünk együtt és 28 éve vagyunk házasok harmóniában és boldogságban.

Mikor még nem ismertem Tamást, élt bennem egy vágy az igazi megtalálására, ezért J. Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma című könyv tanításai alapján írtam egy listát, hogy milyen is lenne az igazi külsőre, lelkileg, de hogy legyen személyes a végére odaírtam hogy szeressen búvárkodni. Fél évre rá össze is találkoztam Tamással, majd két évre rá előkerült a lista és egyezett a leírtakkal, de még nem került szóba, hogy szeret-e Tamás búvárkodni. Szerencsére kiderült, hogy nagy vágya és még nem járt a tengernél, de ez is hamarosan megvalósult. 🙂

Tanfolyamok és tréningek:

Agykontroll, Reiki, Kineziológia, Asztrológia, Univerzális energia, EFT, Vezetett meditáció, Önismereti és meditációs tréningek, Aura-Szóma, Csi-kung, Krya jóga, Theta-healing, Taki, Emotional Code, Belső Erő Alap, Haladó és Mester szint.

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Miben segít a Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

  • elsajátítsd az Egységtudatot, amely a “csodák” tudatállapota és a Belső Erő Tréning Programban lévő gyakorlatok alapját adja. Az Egységtudat a kulcsa a tudatos teremtésnek és az elengedések által a harmónia visszaállításának is.
  • körülményektől függetlenül magas energiaszinten létezz az aurahigiénia és a csakra harmonizációk elsajátításával.
  • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
  • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
  • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
  • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
  • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
  • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.
  • minden tagadást, hitet, hitrendszert, és elme-ego programot elengedj, hogy kivetítéseid megváltoztatásával körülményeid is megváltozzanak, és ezáltal harmóniát, bőséget, egészséget és szeretetet tapasztalj.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik! A tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat otthon végezheted, mindezt a csoport erejével segítve és támogatva.

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik a Tudatosság Tér információs oldala!


Az oldal támogatása megosztással