Az oldal támogatása megosztással

A Spirituális Coachingról

A legtöbb keresőnek szüksége van segítségre, hogy az önismeret és a tudatosság útján megkapja azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet.

Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy az önismereti munka, az energetika és a meditáció mennyire fontos a spirituális úton.

A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. Az elmében lévő hitrendszerek, múltbéli helyzetek, gondolati és érzelmi azonosulások folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság. A valódi boldogság nem a külvilágban mutatkozik meg, hanem Benned van.

Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a boldogságot ez az a cél, amiért itt vagy.

Ez az út azoknak való, akik az ébredés útján járva a cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket. A spirituális coaching ennek a célnak a megvalósulását segíti elő. Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy edző, vagy mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.

Nálam a spirituális coaching az őszinteségre épül, ugyanakkor az Egységtudaton alapul, aminek segítségével a tudatosság fejlődik és egyre inkább jelen tudsz lenni, valamint megenegedni és elfogadni az alaptermészeted, ami azonos a harmónia és a béke állapotaival.

Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningeken.

Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk. 🙂

Olyan is előfordulhat, hogy azt mondom Neked, hogy elválnak útjaink. Ez két okból lehetséges: az egyik, hogy már egyedül is megy, ezért inkább azokkal foglalkozom, akiknek nagyobb szükségük van a segítségre, a másik pont az ellenkezője, ha azt látom és érzékelem, hogy nem dolgozol magadon, akkor inkább elengedlek. – de ha időközben rájössz, hogy mégis felvállalod a munkát, akkor visszavárlak –

Az ülések gyakorisága az egyéntől függ. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és egyéni kódja van. Lehet hetente, két hetente, vagy havonta csak egyszer találkozni, ezt majd meglátod. Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várlak!
Tamás

Jelentkezés Spirituális Coachingra

Spirituális coaching jegy 1 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) coachingra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 18 000 Ft

JELENTKEZEM COACHINGRA

 

Spirituális coaching bérlet 4 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) coachingra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Az ár kedvezménnyel: 60 000 Ft

JELENTKEZEM COACHINGRA

 

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez

10 + 1 =


Az oldal támogatása megosztással

Ingyenes 14 napos online tanfolyam

- A belső erő növelése és a tudatosság fejlesztése előadásokkal és meditációkkal.

 

- A tanfolyam anyaga email-ben kerül kiküldésre.