Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Program Konzultáció

A legtöbb embernek szüksége van segítségre, akik a tudatosság útját járják, hogy megkapják azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet.

Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy a tudatosság, a magas energiaszint és a meditáció mennyire fontos és mekkora segítség a harmónia és az egyensúly megteremtésében.

A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. A benned lévő lévő hitrendszerek, múltbéli helyzetek, gondolati és érzelmi azonosulások folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság.

Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a béke, a harmónia és a boldogság állapotait. A legtöbb tudatosság útján járót ez a szándék inspirálja és motiválja. A Belső Erő Program konzultációk ennek a célnak a megvalósulását segíti elő.

Az út, amit közvetítek és végigjártam leginkább azoknak való, akik cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket.  Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.

Az egész Belső Erő Program hatékonysága az Egységtudaton alapul, aminek segítségével a tudatosság fejlődik és egyre inkább jelen tudsz lenni, valamint megengedni és elfogadni az alaptermészeted, ami azonos a harmónia és a béke állapotaival.

Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningeken.

Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk. 🙂

Az ülések gyakorisága az egyéntől függ. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és máshol tart a tudatosságban, valamint a Belső Erő Program feldolgozásában. Lehet hetente, két hetente, vagy havonta csak egyszer találkozni, ezt majd meglátod. Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várlak!
Tamás

Jelentkezés Belső Erő Program konzultációkra

Belső Erő Program konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 18 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Belső Erő Program konzultáció 4 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes vagy Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Az ár kedvezménnyel: 60 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!