Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Program Konzultáció

A legtöbb embernek szüksége van segítségre, akik a tudatosság útját járják, hogy megkapják azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet.

Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy a tudatosság, a magas energiaszint és a meditáció mennyire fontos és mekkora segítség a harmónia és az egyensúly megteremtésében.

A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. A benned lévő lévő hitrendszerek, múltbéli helyzetek, gondolati és érzelmi azonosulások folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság.

Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a béke, a harmónia és a boldogság állapotait. A legtöbb tudatosság útján járót ez a szándék inspirálja és motiválja. A Belső Erő Program konzultációk ennek a célnak a megvalósulását segíti elő.

Az út, amit közvetítek és végigjártam leginkább azoknak való, akik cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket.  Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.

Az egész Belső Erő Program hatékonysága az Egységtudaton alapul, aminek segítségével a tudatosság fejlődik és egyre inkább jelen tudsz lenni, valamint megengedni és elfogadni az alaptermészeted, ami azonos a harmónia és a béke állapotaival.

Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningeken.

Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk. 🙂

Az ülések gyakorisága az egyéntől függ, valamint attól hogy mekkora a várólista. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és máshol tart a tudatosságban, valamint a Belső Erő Program feldolgozásában.  Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várunk!

Tamás és Sylvi

Jelentkezés Belső Erő Program konzultációkra

Belső Erő Program konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható személyes konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 25 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Belső Erő Program online konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés kb. 90-120 perc.

Felhasználható Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 20 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Ha most nincs lehetőséged konzultációra, vagy túl hosszú idő kivárni a sorodat, akkor is van megoldás az elengedések áldásos hatásaiban részesülni!

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Engedj el mindent, ami számodra akadály és ismerd fel, hogy a szabadság és a boldogság ott van benned!

Miben segíthet az Online Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

  • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
  • a számodra diszharmónikus szokásokat és függőségeket elengedd.
  • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
  • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
  • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
  • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.
  • minden tagadást, hitet, hitrendszert, és elme-ego programot elengedj, hogy kivetítéseid megváltoztatásával körülményeid is megváltozzanak és ez által harmóniát, bőséget, egészséget és szeretetet tapasztalj.

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik az Online Tudatosság Tér információs oldala!


Az oldal támogatása megosztással
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!