Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Program Konzultáció

A legtöbb embernek szüksége van segítségre, akik a tudatosság útját járják, hogy megkapják azt a hozzáértő támogatást és útbaigazítást, amire szüksége lehet.

Szerintem okkal vagy itt és már felismerted, hogy a tudatosság, a magas energiaszint és a meditáció mennyire fontos és mekkora segítség a harmónia és az egyensúly megteremtésében.

A tudatossági szint leginkább úgy tud emelkedni, hogy folyamatosan magas szinten tartjuk az energiánkat és gyakoroljuk az elengedést. Ennek az a következménye, hogy egyre többször tud megmutatkozni a mindenkiben ott ragyogó isteni lényeg, az Önvaló, de nevezhetjük Örökkévalónak is. A benned lévő lévő hitrendszerek, múltbéli helyzetek, gondolati és érzelmi azonosulások folyamatosan elfedik, mint egy fátyol az igaz lényedet. Ő maga a szeretet és a boldogság.

Felébredni Önmagadra, megtapasztalni, és életed természetes részévé tenni a béke, a harmónia és a boldogság állapotait. A legtöbb tudatosság útján járót ez a szándék inspirálja és motiválja. A Belső Erő Program konzultációk ennek a célnak a megvalósulását segíti elő.

Az út, amit közvetítek és végigjártam leginkább azoknak való, akik cél érdekében vállalják az erőfeszítéseket.  Az Egységtudaton keresztül támogatni és inspirálni tudlak, de a munka legnagyobb része Rád vár. Ha úgy döntesz, akkor, mint egy mentor kísérlek és támogatlak az utadon.

Az egész Belső Erő Program hatékonysága az Egységtudaton alapul, aminek segítségével a tudatosság fejlődik és egyre inkább jelen tudsz lenni, valamint megengedni és elfogadni az alaptermészeted, ami azonos a harmónia és a béke állapotaival.

Az Egységtudat elképesztő hatékonyságát és erejét bárki megtanulhatja a Belső Erő Tréningeken.

Természetesen a gyors haladásra nincs garancia, ez sok mindentől függ, de még a legnehezebb karma is feloldható. Az isteni kegyelem néha ott fedi fel magát, ahol nem is gondolnánk.

Az ülések gyakorisága az egyéntől függ, valamint attól hogy mekkora a várólista. Mindenki más lehetőségekkel érkezik és máshol tart a tudatosságban, valamint a Belső Erő Program feldolgozásában.  Bárhogy is alakul abban áldás van. Sok szeretettel várunk!

Tamás és Sylvi

Jelentkezés Belső Erő Program konzultációkra

Belső Erő Program konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés 2 óra.

Felhasználható személyes konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 30 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Belső Erő Program online konzultáció 1 alkalomra

Egy ülés 2 óra.

Felhasználható Interneten keresztüli (pl. skype) konzultációra.

Előre egyeztetett időben és a vásárlástól számítva 2 hónapig érvényes.

Ár: 25 000 Ft

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA

 

Gyors és hatékony segítség!

Ha most nincs lehetőséged konzultációra, vagy túl hosszú idő kivárni a sorodat, akkor is van megoldás az elengedések áldásos hatásaiban részesülni!

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Miben segít a Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

  • elsajátítsd az Egységtudatot, amely a “csodák” tudatállapota és a Belső Erő Tréning Programban lévő gyakorlatok alapját adja. Az Egységtudat a kulcsa a tudatos teremtésnek és az elengedések által a harmónia visszaállításának is.
  • körülményektől függetlenül magas energiaszinten létezz az aurahigiénia és a csakra harmonizációk elsajátításával.
  • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
  • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
  • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
  • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
  • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
  • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.
  • minden tagadást, hitet, hitrendszert, és elme-ego programot elengedj, hogy kivetítéseid megváltoztatásával körülményeid is megváltozzanak, és ezáltal harmóniát, bőséget, egészséget és szeretetet tapasztalj.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik! A tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat otthon végezheted, mindezt a csoport erejével segítve és támogatva.

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik a Tudatosság Tér információs oldala!


Az oldal támogatása megosztással