Az oldal támogatása megosztással

Rujder Tamás – bemutatkozás

Rujder Tamás bemutatkozás szöveges formátum - kattints ide -

  Szeretettel köszöntelek! Rujder Tamásnak hívnak. Gyerekkoromban az a szerencse ért, hogy apámtól megtanulhattam a jógameditáció alapjait. Tizennégy éves voltam, amikor egy meditációmban olyan csodálatos élményt éltem át, aminek hatása a mai napig elkísér. Mindenütt fényt láttam és az OM mantrát hallottam, de nem csak a fejemben, hanem mindenhonnan szólt, mintha sok ezren egyszerre ismételnék és rezgetnék. Egységbe kerültem mindennel és csodálatos ok nélküli boldogságot éltem át. Teljesen átjárt a szeretet és az öröm. Az energia addig nem tapasztalt hatalmas hullámai haladtak át rajtam és az egész testem bizsergett. Nem tartott sokáig mert annyira meglepődtem, hogy kizökkentem abból a mély ellazult állapotból, amiben voltam. Mivel az élmény spontán volt és nem tudtam megismételni, ezért elkezdtem kutatni és tanulni olyan módszereket, amivel megismételhetném az átélteket. Spirituális utazásom kezdetét vette. 25 évig tartott, amíg megtaláltam, vagy inkább megtaláltak a válaszok. Összeállt a kép és eljutottam arra a szintre, hogy életem természetes részévé vált a harmónia és a boldogság állapota. Nekem is vannak kihívások az életemben, mint mindenkinek, de megtanultam kezelni őket és attól még boldog vagyok, ha a körülöttünk lévő világ sok esetben őrült és kaotikus. Az utat mindenkinek magának kell végigjárnia, azonban mindig ott van a segítség, azok a tanítók és mesterek, akik inspirálnak és vezetnek. Hogy kiktől tanultam és kik tanítanak a mai napig is? Róluk majd a bemutatkozás végén írok, mert nélkülük nem írhatnám most ezeket a sorokat. Hálás vagyok, hogy megismerhettem őket és a tanításaikat is. 
A választott szakmám az informatika, amit a tanítás és a spirituális coachingok mellett a mai napig is nagy szeretettel használok vállalkozóként.
Minden érdekel, ami a lelki békét és a harmóniát erősíti. Az informatika azért is érdekel, mert harmóniára és rendre törekszik. Vagy működik, vagy nem és csak nagyon ritkán van benne bizonytalanság. Az informatikának köszönhetem, hogy rendszerekben és modellekben is gondolkodom. Ami működik, azonnal beépítem és továbbfejlesztem, ami nem működik, az pedig véglegesen törlésre kerül.
Így fejlődöm minden téren…
  A Belső Erő Tréningjeim alapvetően gyakorlati jellegűek, amit én nagyon fontosnak tartok, mert valódi tudáshoz a megtapasztalásokon keresztül lehet igazán eljutni. Beszélhetek neked a meditáció gyógyító hatásairól, hogy pl. a dns szintjén is regenerálja a szervezetet, de amíg nem tapasztalod meg csodálatos hatásait, addig csak hallomás lesz az információ és nem valódi tudás.
  Kérdezhetnéd, hogy mit tanít egy spirituális tanító? Ez egy választott címke, és semmi más, ugyanakkor én azt tanítom, hogy miképpen légy igazán önmagad. Hogyan találd meg saját szellemed, valódi lényeged. Ez nem olyan könnyű feladat, mivel mindenki egy egyéni kód, olyan diszharmonikus programokkal és rögzült szokásokkal, amiket érdemes felismerni és elengedni.
  Sok energetikai és szellemi képzésen vettem részt, valamint meditációs és önismereti kurzusokat is elvégeztem. A tanultakból sokat életem részévé tettem. A nyitottság a fejlődésre és a továbbgondolásra, új módszerek kifejlesztésére inspirált. A megtalált Egységtudat hatására összeállítottam egy három szintű képzést, amit Belső Erő Tréningnek neveztem el.
  A Belső Erő Tréning első szintje az alap, aminek segítségével napi szinten megteremtheted az energikusság és vitalitás olyan szintjét, amit igazán megérdemelsz. A Belső Erő Tréning haladó és mester szintjére az alapon keresztül vezet az út és amikor eljön az ideje meghívlak majd ezekre a képzésekre is.
Kidolgoztam egy nagyon hatásos energetikai stresszoldó módszert, és olyan speciális gyakorlatokat, aminek segítségével bárki megtanulhatja a Forrásenergiát magas szinten közvetíteni és irányítani. Amitől minden életre kel, az pedig egy különleges tudatállapot, amit én Egységtudatnak hívok. Ezt a tudatállapotot elsajátítva leírhatatlan, de csodálatos tapasztalatok sorozatát éled át, ami után a keresés véget ér. A keresőből találó leszel. A boldogság nem átmeneti látogató lesz az életedbe, hanem tartóssá és természetessé válik majd számodra. Szívesen megosztom veled azokat a felismeréseket és módszereket, melyek segítségével az én keresésem véget ért.
  A továbbiakban olyan tartalmakra és programokra számíthatsz tőlem, melyek segítenek abban, hogy egyre inkább ráébredj valódi önmagadra. Amikor benned lévő szeretet erővel és bölcsességgel párosul, akkor a harmónia és a boldogság természetes módon megjelenik az életedben. Én ezt a természetes folyamatot tanítom.
  A módszerek és a technikák közvetlen megtapasztaláson alapulnak, melyekkel segítem az ébredésed. Nálam az egyszerűen megtanulható elmélet mellett sok gyakorlatra számíthatsz. A tanulás során közvetlen tapasztalataidból építkezel, és a tapasztalataid eljuttatnak a “csodák” szintjére, ami azért íródott idézőjelbe, mert amikor a csoda a hétköznapjaid részévé válik, akkor természetesek lesznek az eddig lehetetlennek hitt dolgok is.
  Ahhoz, hogy a nagy sikerű Belső Erő Haladó Tréningre jelentkezhess, fontos megtanulnod az alapokat. Amennyiben rászánod az időt, akkor az alapokat 3-4 óra alatt elsajátíthatod.
A Belső Erő Alaptréningre az alábbi oldalon keresztül tudsz jelentkezni:

<< Jelentkezés és Információk az alaptréningről >>

Belső Erő Haladó Tréninget jelenleg havonta egyszer tartok, amiről az alábbi oldalon keresztül tudsz tájékozódni és jelentkezni:

<< Jelentkezés ás információk a haladó tréningről >> 

Legfontosabb tanítóim és mestereim:
Rujder János, Biegelbauer Pál, Makk István, Deseő Mária, Honti Margó, Balogh Béla, Papp Miklós, Rüdiger Dahlke, Thorwald Dethlefsen, James Redfield, Echart Tolle, Anthony de Mello, Kahlil Gibran, Mantak Chia, Vianna Stibal, Paramahamsa Prajnanananda és a Kriya mesterek, H.W.L. Poonja – Papaji, Mooji, Rupert Spira, Rujderné Ciráki Sylvia és mindenki akivel kapcsolatba kerülök. 🙂

Szeretetteli üdvözlettel,
Rujder Tamás

Ui.: Az egyik kedvenc Anthony de Mello idézetemmel búcsúzom:
„A Mestert már életében legendák övezték. Azt tartották, hogy egyszer Isten is tanácsért fordult hozzá:
– Bújócskázni akarok az emberekkel. Megkérdeztem az angyalaimat, hogy szerintük melyik a legjobb búvóhely. Volt aki azt mondta, hogy az óceán feneke. Mások a legmagasabb hegycsúcsot ajánlották. Megint mások a hold túlsó oldalát vagy egy távoli csillagot. Te mit ajánlasz?
– Rejtőzz el az emberi szívben – válaszolt a Mester. – Az lesz az utolsó hely, ahol keresni fognak.” 

Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, akkor kattints az alábbi linkre:

<< Kapcsolat >>


Az oldal támogatása megosztással