Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Belső Erő Mester Gyakorló Tréning

A Forrásenergia mester szintű használata
2 napos tréning

A Belső Erő Mester Tréningben tanult módszerek és tudatosság segítségével az életed minőségét egy olyan szintre emelheted, amit igazán megérdemelsz. A tudatosságod fókusza gyakorlással az isteni lényegedbe, az Önvalóba kerül.

Helyszín: Hamarosan kihirdetésre kerül.

Időpont: Hamarosan kihirdetésre kerül.

Belső Erő Mester Tréning tartalomjegyzék - kattints ide -

Belső Erő Mester Tréning

 • Isten keze harmóniát visszaállító módszer – a legerősebb energetikai eszköz a Belső Erő Tréning Programban. – Ez a módszer csak élő tréningen kerül átadásra –
 • A mester szintű aura masszázs – csakratisztítás és harmonizálás magunknak és másoknak.
  Az aura masszázs egy energetikai stresszoldó módszer, melynek segítségével rendkívül mély ellazulás és harmónia érhető el. Az aura masszázs egy eszköz, amely nagy segítség abban, hogy visszaállítsd, vagy megőrizd a harmóniát, az egyensúlyt és a lelki békét.
  – Hogyan lehet feloldani a blokkolt vitálpontokat és hogyan lehet megtisztítani a mögöttük lévő energetikai fény-ér hálózatot?
 • Kommunikáció az Önvalóval – információk Egységtudatban és a „lehívás“, vagyis az inspiráció folyamata
 • Elengedés Forrásenergiával
  – Hitek és hitrendszerek újraírásának segítése Forrásenergiával önmagunkon és másokon.
  – Korlátozó hitek oldása. Pl képtelen vagyok rá, nem hiszem el, nekem ez úgysem sikerül, stb.
  – Dohányzás és függőségek oldásának és elengedésének segítése, stb.
 • A csakrákhoz tartozó önismereti analógiák
 • A szivárvány útja vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A terhek elengedése vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Találkozás az igazival vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Jelenlét meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A fiatalság forrása vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Élet az Önvalóban

 Figyelem fontos részvételi információk!

1. Kérlek, csak akkor jelentkezz az élő Belső Erő Mester Gyakorló Tréningre,  ha részt vettél már élő Belső Erő Alap és Haladó tréningeken, vagy megvásároltad és elvégezted a tréningek online változatát. Amennyiben a Tudatosság Tér előfizetője vagy, akkor is fontos, hogy készségszinten legyél az alap és haladó tréning elsajátításában.

2. Amennyiben  már megvásároltad a tréning online változatát, akkor az élő gyakorló tréning ára annyival csökken amennyit kifizettél az online mester tréningért. Ha online haladó és mester térninget együtt rendelted meg, akkor részarányos jóváírás lesz a mester tréning után. Ezekben az esetekben a részvételi szándékodat jelezd felénk a
<< Kapcsolat >> menüponton keresztül és küldünk számodra egy kuponkódot, amivel megfelelő mértékben csökkentheted az élő gyakorló tréning árát.

3. Aki már volt élő mester tréningünkön, annak a tréning teljes ártából 50% kedvezmény jár. Amennyiben szeretnéd ismét átélni az élő tréning csodáját, akkor jelezd szándékodat felénk és küldünk egy kuponkódot, hogy részvételed a kiírt kedvezménnyel biztosíthasd.
Nyugdíjasoknak és diákoknak szintén 50%-os kedvezmény jár.

4. Tudatosság Tér előfizetőknek minimum 15% kedvezmény jár az előfizetői csomag függvényében. Ebben az esetben is kérem külön emailben jelezni, hogy a kedvezményt biztosító kuponkódot elküldhessem.

5. A befizetésed beérkezése után aktiváljuk a hozzáférésed az online változathoz is, ha még nincs hozzáférésed. Azért is fontos az online változat, hogy legalább az elméleti előadásokat megtekinthesd, vagy ha több időd van, akkor a gyakorlati részt is megtekinthesd. Minden elméleti anyagot is átbeszélünk az élő gyakorló tréningen is, de a hangsúly a gyakorláson lesz. A készségszintű elsajátítást nagyban segíti az otthoni felkészülésed.

6. A csoportban végzett gyakorlás hatalmas előny és óriási energiát ad a készségszintű elsajátításhoz.

Belső Erő Mester Gyakorló Tréning

Helyszín: Siófok
Időpont: 2024. április 20-21, mindkét napon 10-18 óráig.

Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a szabad helyek száma korlátozott!

Ha úgy érzed a Tréningek alatt, akkor lehetőséged van azonnali pénzvisszafizetési garanciával élni.
Ennek az a feltétele, hogy jelezd ebédszünetig ezt a szándékodat és 100%-os, azonnali kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha nem tetszik a tréning, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem is jelentkeztél volna és azonnal visszaadom a tréning árát. Erre még soha nem került sor, mert mindenkinek nagyon tetszett eddig, amit kapott, de különbözőek vagyunk, ezért a kételkedők megnyugtatására a pénzvisszafizetési garancia mindig is a része marad a vállalásomnak.

Az oldal támogatása megosztással