Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Aura Higiénia

Belső Erő Tréning előadások
tájékoztató oldal

Javaslom, hogy ezt az oldalt mentsd le a böngésződbe, hogy ide később is könnyen visszatalálj.
A korábbi előadásokat megtalálod az oldal aljára görgetve.

A Belső Erő Tréning előadásaira a Zoom videókonferencia rendszerét használjuk, aminek nagyon egyszerű a használata.

Belső Erő Tréning előadás
Időpont: 2018 Április 27. 18:00
Időzóna: Budapest, Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Vienna

A kezdés időpontja:
2018.04.27 Péntek 18:00

1. ) Kapcsolat a belső gyermekkel 18:00 – 19:00

2.) Belső gyermek önismereti meditációs gyakorlat: 19:10 – 19:30

3.) Csakra tisztítás és harmonizálás – a Forrásenergia megtapasztalása 19:30 – 20:00

A videókonferencia résztvevői közvetlen tapasztalatot szerezhetnek a Forrásenergiáról a Belső Erő Mester Tréning egyik energetikai stresszoldó módszerének segítségével. A gyakorlat hatására a résztvevők csakráiban lévő blokkok oldódnak és a Forrásenergiának köszönhetően aurájuk is feltöltődik. A fizikai szinten mély ellazulást, lelki szinten békét és harmóniát, valamint szellemi szinten tiszta és fókuszált tudatot eredményez a gyakorlat.

Az előadás videókonferencia virtuális termét 17:45-kor nyitom meg és az alábbi linkre kattintva tudsz hozzá csatlakozni. A linkre kattintva letöltődik a gépedre (PC, Mac, Linux, iOS, vagy Android) a Zoom alkalmazás, aminek betöltődése után automatikusan csatlakozol a videókonferenciához.

https://zoom.us/j/159265913

Alapból úgy csatlakozol, hogy a videód képe kikapcsolt állapotban van és a mikrofonod pedig némítva lesz és ez akár így maradhat a konferencia végéig is. Természetesen annak nagyon örülök, ha valaki képet és hangot is ad majd magáról, hiszen így sokkal személyesebben kapcsolódhatunk. 🙂

Az előadások ingyenesek, ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy alkalmanként támogasd a Belső Erő Tréning Programot támogatói előadás jegyek megvásárlásával.

Annyi jegyet vásárolj, amennyivel támogatni szeretnéd a programot. Pl. Ha 500 Ft-al szeretnéd, akkor 1 db jegyet vásárolj, ha esetleg 1000 ft-al támogatnál, akkor 2 db-ot vásárolj meg a jegyekből és így tovább…
A támogató jegy a hála egy kifejező eszköze, amit mindenki a szívére hallgatva és az anyagi lehetőségeit figyelembe véve ad, vagy ha éppen úgy áll, akkor csak megosztja az oldalt a barátaival, hiszen ez is a támogatás egy formája. A támogatói jegyekből beérkező összeget a Belső Erő Alaptréning népszerűsítésére fordítjuk, hogy minél többen térhessenek vissza az alaptréning segítségével a Forrásenergiába. 

Kattints az alábbi képre a videó előadás támogató jegy(ek) megvásárlásához:

Sok szeretettel várlak!

További szép napot kívánok!

Rujder Tamás

Rujder Tamás korábbi előadásainak felvételei


Az oldal támogatása megosztással