Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Energia és egészség

Harmonikus energiák jelentősége az egészség helyreállításában

Az egészség többet jelent mint a betegség hiányát.

Akkor teszünk a legtöbbet magunkért, ha a testi, lelki, szellemi és spirituális harmóniánk megteremtésén munkálkodunk szeretettel, türelemmel és megértéssel. Mivel univerzumunk teljes egésze energia, ezért érdemes erről kicsit többet megtudnunk és felhasználnunk egészségünk megteremtéséhez és megőrzéséhez.

A testünket körbevevő energiarendszer azonnal reagál mindenre és a diszharmonikus hatások végül betegséghez vezethetnek.

A betegségek kialakulásának hátterében gyakran a tudattalan bűntudat áll, súlyosbítva az elfojtott érzelmekkel.
Testünk így jelzi, hogy tudattalanunkban sok az elfojtott fájdalom és szenvedés.
Gondolataink és érzelmeink -melyek szintén energia alapúak- hatással vannak energiarendszerünkre, így járulhat hozzá a betegség kialakulásához a bánat, a harag, a félelem, az apátia, a bűntudat, az aggódás és a többi negatív érzelem.

Amennyiben nem tudatosítjuk magunkban, hogy diszharmonikus érzéseinkkel, gondolatainkkal mi magunk is hozzájárulunk betegségeink kialakulásához, hajlamosak lehetünk a betegség áldozatának tekinteni magunkat és az megintcsak diszharmonikus érzésként gyengíti energiarendszerünket.

Fontos rájönnünk, hogy nem vagyunk azonosak a betegséggel és elengedni az áldozatszerepet.
Minél inkább felhagyunk önmagunk kritizálásával, megítélésével és elkezdjük magunkat szeretettel gondozni, elkezdünk többet törődni önmagunkkal, szeretettel tekinteni magunkra, annál inkább a harmónia terébe kerülünk.

Betegség esetén az a legoptimálisabb hozzáállás, ha a testben megtapasztalt érzeteket elfogadjuk, -mint lelkünk üzenetét- majd elengedjük a hozzá kapcsolódó hiedelemrendszereket, diszharmonikus gondolatokat és érzelmeket, végezetül pedig szeretetteli érzéseket gondolatokat sugárzunk önmagunk felé.

Sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért, ha energiarendszerünket naponta megtisztítjuk a számunkra diszharmonikus energiáktól és feltöltjük életadó harmonikus energiákkal a Belső Erő Alaptréningben ismertetett aurahigiénia segítségével.

Kattints az alábbi képre további információkért: 


Az oldal támogatása megosztással