Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Hatalmam van a sorsom felett?

A sorsalakítás gyakorlatának legfontosabb feltételei

Sokan érzik azt, hogy az életükben megjelenő események áldozatai és mintha ismétlődnének bizonyos helyzetek, amibe beleragadnak, mint légy a pókhálóba.

Alakítható a sorsunk, vagy pedig minden elrendeltetett és nincs hatalmunk a sorsunk felett?

Ezek súlyos kérdések és sokan próbáltak rá már választ adni. A válaszok megnyugtatóak és felszabadítóak, abban az esetben, ha hajlandó vagy jobban megérteni önmagad.

Igen a sors alakítható, azonban vannak bizonyos feltételek, melyeknek teljesülnie kell, különben csak egy szép vágyálom marad a szándékod, hogy Te válaszd meg az utad.

Szeretném megosztani veled, hogy én mit tapasztaltam eddigi életem 47 éve alatt, de a válaszaimat rakd szíved mérlegére, mert a szív pontosabban lát, mint az elméd, aminek köszönheted a karmád és mindazt, ami szembejön veled az életben.

A sorsalakítás gyakorlatának legfontosabb feltételei:

  • Engedd el az elmédből a rögzült hitrendszereket és elképzeléseket, melynek következtében folyamatosan olyan világot teremtesz, ami számodra nem kívánatos.
  • Kövesd a szívedben lévő inspirációt, mert csak ekkor nyílik ki az ajtó, ami arra a helyre visz, ahol megélheted a szabadságot, a boldogságot és a lelki békét.
  • Ha Te egy cseresznyefa vagy, akkor ne akarj barackfa lenni, mert nem fog sikerülni. Ismerd fel valódi természeted és a belső Erőd határtalan potenciálja máris a rendelkezésedre áll.
  • Amikor eljön a vetés ideje, akkor ne akarj aratni. A megfelelő pillanatban való spontán cselekvésnek van csak igazi hatalma, vagyis az időben tett az időtlen tett.
  • Fontos felismerned az igazságot, mert csak ekkor tudod eldönteni a helyes irányt, amikor keresztúthoz érkezel.
  • Az enegiaszinted tartsd a lehető legmagasabb szinten, mert az alacsony vitalitás az ösztöni elmébe visz, viszont a hatalmad gyakorlásához az Önvalódra van szükséged. Igaz természeted leginkább csak magas energiaszinten tud megnyilvánulni.
  • Sajátítsd el az Egységtudat tudatosságát, ami megnyitja az utat a valódi és határtalan Erőhöz, ami nem az ego-elme által használt korlátos és jelentéktelen erő.
  • Tanulj meg a szereteten keresztül látni, érzékelni és cselekedni.
  • Sajátítsd el az egyensúly és a harmónia megőrzésének és visszaállításának módszereit.

Ahogy a feltételeket olvasod szinte hallom a gondolatod.

Mégis hol és miképpen tudom ezeket feltételeket teljesíteni és a megfelelő tudást elsajátítani?

Megnyugtatlak. A válaszok megvannak és pontos gyakorlati útmutatóval szolgálhatok a Belső Erő Tréningeken.

Kattints az alábbi képre, ahol máris tájékozódhatsz erről a különleges képzési rendszerről, ahol természetesen nem csak a sorsalakítás gyakorlatára kapsz majd válaszokat:


Az oldal támogatása megosztással