Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Mit jelent szabadnak lenni?

Mindenkinek van egy elképzelése a szabadságról, a szabad létezésről. Ezek az elképzelések többnyire az alábbiak körül csoportosulnak:

  • Egészség – minden betegség korlátoz, vagy valamire kényszerít.
  • Anyagi függetlenség – az anyagiak hiánya erősen korlátoz, az életben való boldoguláshoz alapvetően szükséges a fizikai síkon való érvényesülés.
  • Boldog és harmonikus kapcsolódások. – család, párkapcsolat, barátok, munkahelyi kapcsolatok.
  • Utazás és helyváltoztatás – bármilyen fizikai korlátozás akadálya a szabadság megélésének.
  • Egyéb elképzelések. Pl. fetételekhez kötött szabadság. Majd élvezem a szabad életet, ha…

A fentiekben felsoroltaknak semmi közük a szabadsághoz és a boldogsághoz. Egyik feltételnek sem kell teljesülnie ahhoz, hogy megéld a valódi szabadságot. Ez azt hiszem radikálisan más megközelítés, mint amit eddig olvashattál, vagy gondoltál a szabadságról.

A valódi és feltételek nélküli szabadságot csak az élheti át, aki túlment az elmén és a benne lévő összes elképzelésen és meggyőződésen.

A szabadság és a boldogság nem egy elérendő cél, hanem a Te alapállapotod, ami eleve itt és most elérhető a számodra.

A kérdés azonnal felbukkan ilyenkor. Rendben, ha ez így van, akkor miért nem érzem?

Ennek oka a tudatosságod fókuszában keresendő, pontosabban annak az irányultságában.

Te a tudatosság vagy, akinek tudomása van arról, hogy mi az ami VAN. Te a megfigyelője vagy a dolgoknak és történéseknek. Amíg nem ébredsz fel az Önvalódra, addig a tudatosságod az elmében van és azonosulsz a helyzetekkel, az érzésekkel, a gondolatokkal.

Képes vagy némi gyakorlással leválasztani a tudatosságod az elméről és a benne lévő egóról, ami szintén csak egy elképzelés arról, hogy kinek gondolod magad.

Kérdezhetnéd, hogy ha nem vagyok azonos az egóval, a helyzetekkel, az érzésekkel, a gondolatokkal, de még a testemmel sem, akkor ki vagyok, vagy mi vagyok valójában?

Ez az egyik legjobb kérdés, ami kivezethet az elme-egó börtönéből, ami valójában nem egy börtön, hanem egy lehetőség, hogy az elkülönültségből ismét a teljességbe és abba a végtelen szabadságba kerülj, aki mindig is voltál.

A tudatosságodat nem korlátozza a test, az elme és a fizikai síkon megélt korlátok sem. A tudatosságod végtelen és az elme számára felfoghatatlanul képes kitágulni és a szereteten keresztül érzékelni és cselekedni határok nélkül.

Ezek az igazságok, melyek ott vannak a Te szívedben is a felszínre törnek és mutatják az utat. Azok közül, akik tudják és élik az igazságot sokan belülről inspiráltak, hogy átadják azt a tudást, ami segít kiszabadulni a téves elképzelésekből és visszatérni a teljesség végtelen szabadságába. Az inspiráció bennem is ott van és a Belső Erő Tréning Program ezért jött létre.

Most én inspirállak, hogy indulj el azon az úton, ahol megtaláltam a szabadságot, a teljes harmóniát és lelki békét.  Hiszem és tudom, hogy Neked is segíthet.

Kattints az alábbi linkre, amely elvezet a Tudatosság Térhez, ahol tájékozódhatsz arról a képzésről, amely sok embernek segített már visszatalálni valódi Önmagához , ami nem más, mint a teljes szabadság és az ok nélküli boldogság.

<< Tudatosság Tér információs oldal >>


Az oldal támogatása megosztással