Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Az igazság érzékelésének feltételei

Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a hamisság nem ellentéte az igazságnak, hanem csak az igazság hiánya.

Hogy miért fontos ez? Mert ami most zajlik a világban és tapasztalható a médiában az nagyon sok embert összezavar. Az elme manipuláció egyik legerősebb fegyvere, hogy két igazság közé egy hamisság is odakerül. Bár mostanság inkább fordultak az arányok és sok hazugság között időnként feltűnik egy-egy igaz állítás is.

Az igazságnak nem kell magyarázat, mert az VAN és mindenkire érvényes és érezhető a szívben, valamint megfelelő tudati módszerekkel visszamérhető és visszaigazolható.

Rengeteg hazugság és féligazság jelenik meg a médiában, amivel össze lehet zavarni bárkit, aki az elméjében tartózkodik.

Csak azok manipulálhatók, akik az elméjükben vannak. Akinek a tudatossága tartósan az Önvalójában tartózkodik már nem irányítható, mert érzékeli és tudja az igazságot.

A szellemi út, amit közvetítek erre a problémára is megfelelő választ ad, mert akik követik az útmutatást azok képessé válnak arra, hogy érzékeljék az igazságot az élet minden területén.

A tudatosság és az igazság érzékelésének egyik alapfeltétele, hogy az energiaszinted elég magas legyen. Az alacsony energiaszint lehúz az elme ösztöni túlélő szintjére, ami csak a harcot és a békétlenséget generálja az életedben. A magas energiaszint és vitalitás megteremtésében a Belső Erő Alaptréningünk segít.

Az igazság érzékeléséről és visszateszteléséről a Belső Erő Haladó Tréningünkben értekezünk és adjuk át hozzá a megfelelő eszközöket. Ebben a tréningben megismerhetsz egy olyan módszert, ami segít abban, hogy elengedj minden akadályozó hitet, gondolatot és érzést, amivel az elméd azonosult.

Igen, ez a második feltétele az igazság érzékelésének. Minden téves kivetítés és illúzió elengedése. Ez is lehetséges, csak a megfelelő tudatossági szint és módszer ismerete szükséges hozzá.

Jelenleg az emberiség 1,4 % képes csak az igazság felismerésére és visszaigazolására, a többiek sajnos manipulálhatóak és kihasználhatóak.

Te melyik csoportba szeretnél tartozni? Persze erre egyértelmű a válasz, de csak abban az esetben, ha a szíved és a lényed szomjazza az igazságot.

A harmadik feltétele az igazság érzékelésének, ami összefügg az előző kettő feltétellel és e nélkül nem látja senki sem az igazságot, az nem más, mint egy tudatállapot. Az Egységtudat nélkül nem működik az igazság visszatesztelése és az illúziók elengedése sem. Hogy mi az Egységtudat, arról már az Alaptréningben is beszélünk és elkezdjük gyakorolni, de készség szintre csak a haladó szint módszereivel tudod emelni az Egységtudatban való létezést.

A Belső Erő Tréning Program természetesen nem csak erről a témáról szól, de ebben a világkorszakban folyamatosan aktuális, jelentős és fontos az igazság érzékelésének képessége, ezért mindenképpen írnom kellett róla.

Az alábbi oldalon keresztül tudsz további információt kapni a képzéseinkről és a rendszeres heti gyakorlatokról:

<< Tudatosság Tér >>

További szép hetet kívánunk!

Szeretetteli üdvözlettel,

Tamás és Sylvi

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Miben segít a Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

  • elsajátítsd az Egységtudatot, amely a “csodák” tudatállapota és a Belső Erő Tréning Programban lévő gyakorlatok alapját adja. Az Egységtudat a kulcsa a tudatos teremtésnek és az elengedések által a harmónia visszaállításának is.
  • körülményektől függetlenül magas energiaszinten létezz az aurahigiénia és a csakra harmonizációk elsajátításával.
  • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
  • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
  • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
  • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
  • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
  • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik! A tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat otthon végezheted, mindezt a csoport erejével segítve és támogatva.

Kattints az alábbi képre és máris megnyílik a Tudatosság Tér információs oldala!


Az oldal támogatása megosztással