Barion Pixel
Az oldal támogatása megosztással

Tudatosság Tér

Tudatosságfejlesztés és stresszoldás határok nélkül

Szeretnéd harmónikusabban és boldogabban élni az életed?

Használd a Belső Erő Tréning Program tudatosságfejlesztő eszközeit, hogy elérd a magasabb szintű tudatállapotokat, melyekben megtalálod a békét, a harmóniát, az örömöt és a szeretetet.

Miben segít a Tudatosság Tér?

Abban, hogy:

 • elsajátítsd az Egységtudatot, amely a “csodák” tudatállapota és a Belső Erő Tréning Programban lévő gyakorlatok alapját adja. Az Egységtudat a kulcsa a tudatos teremtésnek és az elengedések által a harmónia visszaállításának is.
 • körülményektől függetlenül magas energiaszinten létezz az aurahigiénia és a csakra harmonizációk elsajátításával.
 • az ösztönös felprogramozott reakcióidból átválts a tudatos válaszadásra, ahol már Te irányítasz.
 • a számodra diszharmonikus szokásokat és függőségeket elengedd.
 • az egyensúlyi állapot rendszeres megteremtésével az öngyógyító folyamatokat aktiváld magadban, hogy a tüneteid elengedését és az egészség fenntartását elősegítsd.
 • elengedd a félelmeket és a szorongást, hogy ismét biztonságban és stabilan érezhesd magad.
 • a stresszt és a feszültséget elengedve egészségesebb és felszabadultabb életet élhess.
 • a veszteségeket feldolgozd és elengedd. Pl. gyász, állás elvesztése, párkapcsolati szakítás, stb.

Használd ki a csoportos gyakorlás hatalmas erejét!

Együtt minden könnyebb!

Fontos! Nem kell elmondanod, vagy megosztanod az élő online közvetítések alatt, hogy mit engedsz el. Ez csak Rád tartozik! A tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat otthon végezheted, mindezt a csoport erejével segítve és támogatva.

Mit biztosít

a Tudatosság Tér

az előfizetői részére?

I.

Teljes és inspiráló útmutatás

Belső Erő Online Videó Tréningek

alap, haladó és mester szinten

Bővebben a Belső Erő Tréning Programról - kattints ide

A Belső Erő Tréning Program célja, hogy visszavezesse a keresőket az Önvalójukhoz, valódi lényegükhöz. A keresés véget ér, amikor ráébredsz a tudatosságon keresztül isteni lényegedre, a benned élő Örökkévalóra.

A szellemi ébredés útján az egyik legnagyobb akadály az energiahiányos állapot. A legtöbb ember elszakadt a Forrásenergiától és szakértő segítség nélkül nem képes visszakerülni abba a végtelen potenciálba, ami mindenki sajátja. Az alaptréning segítségével bárki megtanulhatja, hogy tudatossága segítségével hogyan legyen ismét energikus és kellően vitális.

A Forrásenergiára visszacsatlakozni azonban nem elegendő, hanem a tudatosságot fejlesztve a szükséges van némi erőfeszítésre is, hogy feltárd és elengedd azokat az akadályokat, melyek elválasztanak a teljességtől. Az alaptréning gyakorlataival a Forrásra való visszacsatlakozást és a Forrásenergiában való töltekezést bárki elsajátíthatja. A Forrásban és az áramlásban maradni egy magasabb tudatossági szintet igényel, amit a haladó tréningeken keresztül lehet elsajátítani. A Belső Erő Tréning Programban a hangsúly a gyakorlati képzésen van. A saját tapasztalataidon keresztül ismered meg a valódi természeted, ami sokkal csodálatosabb, mint azt gondoltad volna. Többnyire a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy túlságosan tele van az elméd olyan információval, ami elválaszt az igazságtól. Az emberiség nagyon kicsiny hányada (kb. 1%, vagy kevesebb) képes az igazságot érzékelni, vagy megfelelő módszerrel visszaigazolni. Aki a haladó tréningeket elvégezte megfelelő gyakorlatokkal képessé válhat arra, hogy felismerje az igazságot.

Van egy elfeledett állapot, amit a haladó tréning első szintjén újra megtanulsz majd használni. Ezt a tudatosságot Egységtudatnak hívom, aminek felfedezése és elsajátítása után megnyílik az út valódi Önmagadhoz. A Belső Erő gyakorlatokon keresztül mérnöki pontossággal visszaigazolható, hogy valóban elsajátítottad e az Egységtudatot. A haladó tréning első napjának végére még nem volt olyan résztvevőnk, akinek ez ne sikerült volna.

Az Egységtudaton keresztül az élet minden területére hatni tudsz a belső erődet használva, amihez képest az eddig használt erő amivel éltél jelentéktelennek és nagyon korlátoltnak érződik.

Egységtudatban élve és a jelenlétben a tudatosságot gyakorolva egész életed harmonizálódhat és élettel telhet meg. Vegyünk egy-két példát:

> Párkapcsolatokból és kapcsolatokból eltűnik a harc. A tudatosság, az elfogadás, és az elengedések gyakorlása szabaddá tesz. Ott is megjelenhet a szeretet és a megértés, ahol eddig nem is számítottál rá.

> A harmónia megértésével és a hozzá tartozó tudatosság fejlesztésével az esetlegesen fennálló tünetek elengedését segítheted elő. A harmónia egy nagyon nagy érték, amit megfelelő gyakorlatokkal megtámogathatsz és elősegítheted a testedben lévő csodálatos öngyógyító mechanizmusok működését.

> Az anyagiak megteremtése és a boldogulás az életben könnyebbé válhat, mert a saját isteni utadat követve az inspiráció és a lelkesedés vezet mindenhová. A megfelelő emberek és információk érnek el hozzád, melyek segítségével a bőség és a gazdagság a megérdemelt formában bontakozhat ki az életedben.

> Életed minden területét átformálhatod az Egységtudat segítségével és mindezt harc nélkül teheted. Némi erőfeszítésre szükséged van, de a küzdelmet végképp elengedheted az életedből.

Tudatosság, meditáció, és megvilágosodás. Ez a sorrend. Az tudatosság fejlesztése nélkül nem érdemes meditációs gyakorlatokat végezni, és a meditáció elsajátítása nélkül nagyon ritka az ébredés és a megvilágosodás.

Arra inspirállak, hogy hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy itt az ideje a tudatosság útjára lépni, akkor jelentkezz a Belső Erő Tréningekre, vagy egy konzultációra.

Görgess lejjebb a tréningek leírásához!

Aura Higiénia
 • Bármilyen területen is dolgozol a tréningek hatására a teljesítményed, a kreativitásod és az erőd megnő és gyakorlással tovább fokozódik.
 • Miután elvégezted a tréningeket nem csak magad, hanem másokat is nagyon hatékonyan támogathatsz a Forrásenergia segítségével.
 • A tréningekben az információk átadása online videókon, audiókon, valamint nyomtatóbarát pdf-ek segítségével történik.

Fontos információ a Tudatosság Téren belüli

Belső Erő Online Tréningekről:

Havonta egy tréning szinthez férsz hozzá fokozatosan és két havonta vagy jogosult folytonos hozzáféréshez az előfizetés visszamondása után is. Vagyis az alaphoz két hónap után, a haladóhoz négy hónap után, és a mester szinthez pedig hat hónap után marad hozzáférésed a Tudatosság Tér előfizetés felmondása esetén.

A rendszeres tanulást és gyakorlást támogatjuk a Tudatosság Tér kedvező előfizetési szintjeivel.

A Tudatosság Téren keresztül 50%-al kedvezőbben juthatsz hozzá a Belső Erő Online Tréningekhez és heti online közösségi gyakorlást is biztosítunk, valamint speciális felvételeket az önálló gyakorláshoz.

Belső Erő Alaptréning

Az aurahigiénia elsajátítása és a tudatosság fejlesztése gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Az alaptréningben egy olyan gyakorlatot sajátíthatsz el (Aurahigiénia), amit napi szinten alkalmazva folyamatosan biztosítani tudod az energikusságot és a vitalitást az életedben, valamint a tudatosságodat gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal fejlesztheted. A tréning gyakorlataival megújulnak az energiáid és lehetőséged nyílik megtapasztalni a szívedben élő szeretetet és örömöt.

Belső Erő Alaptréning tartalomjegyzék - kattints ide

I. Aura Higiénia

1.) Aura Higiénia elmélet videó – letölthető mp4-ben

 • Aura higiénia
 • Az aura és a csakrák
 • A diszharmonikus energiák kezelése
 • A Forrásenergia természete Tanácsok és gyakorlatok

2. ) Aura Higiénia gyakorlatok videó – letölthető mp4-ben

 • Középpontra hangolódás
 • Feszültségek elengedése
 • Diszharmonikus energiák kivezetése a csakrákból
 • A csakrák harmonizálása
 • A Forrásenergia kiárasztása
 • A csakrák Forrásra hangolása
 • Ima és a hála kifejezése – vallási meggyőződéstől függetlenül –

3.) Aura higiénia gyakorló videó – letölthető mp4-ben

Aura higiénia áttekintése – letölthető ebook pdf-ben

4.) Csakratisztító és harmonizáló meditáció

Ezzel a meditációval jobban megérted a csakrák működését és tudatosságod segítségével az elengedést gyakorolva egyre harmónikusabbá válik az életed.

II. A tudatosság fejlesztése gyakorlatokkal és vezetett meditációkkal.

Megújulás a természet erőivel vezetett meditáció


A természet erőinek segítségével megújulhatsz, még akkor is, ha nincs lehetőséget minden nap kimenni egy erdőbe, vagy felfrissülni egy tó partján. A megújulás a természet erőivel meditációban megtapasztalhatod, hogy a théta tudatállapot és a képzeleted segítségével magadhoz hívhatod a természet erőit. A föld, a víz, a levegő, a tűz és a Fény rezgése áthat minden élőt ezen a bolygón és most lehetőséged van arra, hogy tudatosan harmóniába hozd magadban ezeket az energiákat. Ennek a meditációnak erős regeneráló és megújító hatása van energetikai és fizikai szempontból is.
A ráhangoló gondolatokban foglalkozunk a meditáció alapjaival, előnyeivel és hatásaival, valamint a meditáció témáját is átbeszéljük.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Találkozás lelki vezetőddel vezetett meditáció


Egy találkozás, ami megváltoztat. Egy találkozás, amitől önmagadra ébredsz. Az igazi vezetőd a szíveden keresztül üzen. A lelkünkben ott él a vágy, hogy a lelki vezetőnket megtaláljuk. A lelki vezetőt többféle módon hívják, van ahol Önvalónak, van ahol a szív bölcsességének, van ahol intuíciónak, és van ahol csak belső hangnak. Benned is ott van egy magasabb tudatosság, a bölcsességnek forrása, amiből meríteni lehetséges és biztonságos.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

Belső gyermek vezetett meditáció


Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel! Megértheted és megtanulhatod, hogy mi az Ő szerepe és helye az életedben. Ebben a vezetett meditációban belső gyermeked elvezet egy olyan helyre, ahol további találkozások és felismerések várnak Rád. Szeretnél ismét felszabadult és boldog gyermek lenni? Itt és most lehetőséged van ezt újból átélni és kapcsolódni a lelkesedés kiapadhatatlan forrásához.
A témához kapcsolódóan találsz egy előadást is, ami segíti a jobb megértést és a meditációd elmélyülését is.

Elérhető változatok:

 1. Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
 2. Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
 3. Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

4.) Évszakok, a lelked ritmusa vezetett meditáció

Évszakok, a lelked ritmusa
Mindenkinek saját ritmusa van. Ezzel a meditációval felveheted ezt az ütemet és saját magaddal való egységben megélheted az évszakok energiáit, üzeneteit. Lehetőséged van egy ajándékot is elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor a saját ütemedben haladsz a tudatosság útján, akkor eltűnik a stressz és a feszültség. Végre megélheted a nyugalmat és lelki békét.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –


5.) A hely, ahol minden rendben van vezetett meditáció

A hely, ahol minden rendben van
Alapvető vágy él mindenkiben megélni a biztonságot, a nyugalmat, és azt, hogy minden rendben van. Van egy hely benned, ahol átélheted ezeket az érzéseket. Ebben a vezetett meditációban lehetőséged van arra, hogy eljuss ebbe a dimenzióba, tudatállapotba. Igazi kikapcsolódás és feltöltődés vár rád, amely minden alkalommal az újdonság varázsával frissít fel. Az élménynek csak a képzelet szab határt, de ettől nem kell tartanod, mert ez mindenkiben határtalan.
A meditáció meghallgatása előtt érdemes meghallgatni a ráhangoló gondolatok és önismereti gyakorlat audiót, mert így teljesebb és jobb tapasztalatot és élményt élhetsz át majd a meditációdban.

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –


6.) A szépség dimenziója vezetett meditáció


A meditációnk témája a szépség átélése, amin keresztül megtapasztalhatod a harmóniát és az emelkedett érzéseket. A szép dolgok szemlélése segít abban, hogy az energiaszintedet magasan tartsd és a tudatosságod harmóniára és szeretetre hangold. A szépség dimenziója a lelki energiák hatalmas forrása. Szeretnél erre a helyre egy belépő jegyet váltani? ?

Elérhető változatok:
Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –
Relaxációs technikával Rujder Tamás hangjával. – mp3 –
Relaxációs technikával Rujderné Ciráki Sylvia hangjával. – mp3 –

III. Bónusz tartalmak

III/1. Bónusz videó

Hogyan engedhetjük el önállóan a félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?

III./2. Bónusz meditáció

Immunerősítő Fény meditáció

Ez a vezetett meditáció erősíti és támogatja az immunrendszered működését és elősegíti az ősöktől kapott meggyőződések és hitrendszerek elengedését és felülírását. Amennyiben helyreállításban van a tested és tüneteket észlelsz, akkor ajánlott akár napi több alkalommal is meghallgatni, hogy megtámogasd az öngyógyító folyamatokat magadban. Ritkán, de előfordulhat, hogy felerősödnek a tünetek mielőtt elmúlnának. Ez természetes folyamat, csak figyeld meg és engedd el.

III./3. Bónusz videó

Az Egységtudat és a Forrásenergia hatalma

Ebben a videóban Dr. Illés Gabriellával bemutatunk egy-két látványos erőgyakorlatot, aminek segítségével megismerheted az Egységtudat és a Forrásenergia hatalmát. A videó tartalma az elme számára elsőre hihetetlennek tűnik, de szíved, aki hisz a csodában tudni fogja, hogy Te is képes vagy erre. Az Egységtudatot és a Forrásenergia készségszintű használatát a Belső Erő Haladó és Mester szintű tréningjeiben sajátíthatod el.

 

Belső Erő Online Haladó Tréning

1. Az Egységtudat elsajátítása

Hogyan növeld meg fizikai és szellemi erődet tudatosságod segítségével.

2. A harmónia megőrzése és visszaállítása

Hogyan őrizd meg, vagy állítsd vissza a harmóniát az Egységtudat segítségével.

A Belső Erő Online Haladó Tréning első napján elsajátítod az Egységtudatot, ami egy különleges tudatállapot. Ennek az ellazult, de nagyon éber tudatállapotnak a segítségével eddig soha nem tapasztalt módon megnövelheted fizikai és szellemi erőidet.
A második napon az Egységtudat segítségével olyan módszereket sajátítasz el, melyekkel megőrizheted, vagy visszaállíthatod a harmóniát az életedben.
Természetesen mivel ez egy online videókurzus, ezért mindenki a saját ütemében sajátíthatja el az átadott elméleti és gyakorlati anyagot.

Belső Erő Haladó Tréning tartalomjegyzék - kattints ide

Az alapok áttekintése és összefoglalása haladó szinten

 • Mi az Aura Higiénia és miért van rá szükség?
 • Az aura és csakrák
 • Milyen térnek tekinthetjük az aurát?
 • Mi okozza az aurában lévő energetikai diszharmóniát és miért keletkeznek energetikai blokkok a csakrákban?
 • Utazási példa
 • Mi a tudatosság legnagyobb akadálya?
 • Mi az energetikai kiegyenlítődés törvénye?
 • Mi a Forrásenergia?
 • Mi jellemzi az energetikai középpontot?
 • Mi jellemzi az Egységtudatot?
 • Mi az a három dolog, aminek együttes használatával a leghatékonyabban irányítható a Forrásenergia?
 • Mi az amit fontos megfogalmaznunk magunkban a kiárasztás előtt ?
 • Mi a célja az aura higiéniás gyakorlatoknak az első pár hónapban?
 • Mi a jelentősége annak, hogy az elméd és a benne lévő gondolatok és érzések is prána, vagyis energia alapúak?
 • Mire használhatjuk belső erőnket (Forrásenergiát)?
 • Milyen tevékenységek segítik az energetikai harmóniát és a magas energiaszint megtartását?
 • Aura Higiénia a szexualitásban
 • Aura Higiénia a gyakorlatban

Elmélet

 • Az elme (én) és az Önvaló (Én)
 • A tudatosság állapota és fontossága
 • Elemzés és megérzés
 • Elme (én) – a kettősség energetikája
 • Önvaló (Én) – nem kettősség energetikája
 • Egységtudat – a nem kettősség tudatállapota
 • Hipnotikus állapotok < – > Egységtudat tudatossága
 • Az Ébredés folyamata
 • A belső erő előhívása
 • A belső erő alkalmazási területei
 • A belső erő alkalmazásának etikai vonatkozásai
 • A világról alkotott hitrendszereink kontra valóság
 • Akadályozó hitrendszerek gyors elengedése
 • Kérdések – válaszok

Gyakorlatok

– az Egységtudat elsajátítása –

A megtapasztalás átformáló ereje

 • Vasember technikák
 • Öreg tölgy
 • Súlyemelés
 • Ólomsúlyú ember
 • Földbegyökeredzés
 • Szkanderezés
 • Eltolás kivetítéssel
 • Karemelés Egységtudatban
 • Boldogság gyakorlat

A harmónia visszaállítását segítő gyakorlatok Egységtudatban

 • Jelenlét gyakorlat
 • Szellemi megszállás kezelése
 • Ártó szándékú entitások kezelése
 • A Forrásban való létezést akadályozó hatások feloldása
 • Forrásenergia érzékelése és közvetítése
 • Energetikai feszültségek lehúzása – energiaszint csökkentése –
 • Fájdalom levezetése és kikapcsolása
 • Húzás és tolás energiakézzel (szellemkézzel)
 • Boldogság gyakorlat
 • Védelem Egységtudatban
 • Tértisztítás Egységtudatban
 • A harmónia visszaállításának folyamata
 • Belső Erő Tréning Program elengedés módszere
 • Az elfogadás és elengedés előnyei és következményei
 • Kineziológiai izomtesztelés: válaszol a testünk
 • Elengedés belső erő segítségével
 • Harmonizáló érintés – energiakör érintéssel és érintés nélkül –
 • Sárkány lehelet
 • Isten szeme – harmonizálás egységtudatban
 • Gyors csakratisztítás és harmonizálás másoknak – Aura masszázs (energetikai stresszoldás) alapszint –
 • Ébredés – meditációs gyakorlat

Áthangolás – A tudatosság átformálása örömmel teli és felemelő értékekre

 • Tudatosságfejlesztő gyakorlat
 • Áthangoló áldás meditáció I.
 • Áthangoló áldás meditáció II.
 • Áthangolást segítő audiók.
 • Immunerősítő Fény meditáció

Belső Erő Mester Tréning

A Forrásenergia mester szintű használata

– Élet az Önvalóban –

A Belső Erő Mester Tréningben tanult módszerek és tudatosság segítségével a harmóniádat egy olyan szintre fejlesztheted, amit igazán megérdemelsz. A tudatosságod fókusza gyakorlással az isteni lényegedbe, az Önvalóba kerül.

Belső Erő Mester Tréning tartalomjegyzék - kattints ide

Belső Erő Mester Tréning

 • A mester szintű aura masszázs és önmasszázs – csakratisztítás és harmonizálás magunknak és másoknak.
  Az aura masszázs egy energetikai stresszoldó módszer, melynek segítségével rendkívül mély ellazulás és harmónia érhető el. Az aura masszázs egy eszköz, amely nagy segítség abban, hogy visszaállítsd, vagy megőrizd a harmóniát, az egyensúlyt és a lelki békét.
 • Kommunikáció az Önvalóval – információk Egységtudatban és a „lehívás“, vagyis az inspiráció folyamata
 • Elengedés Forrásenergiával
  – Hitek és hitrendszerek újraírásának segítése Forrásenergiával önmagunkon és másokon.
  – Korlátozó hitek oldása. Pl képtelen vagyok rá, nem hiszem el, nekem ez úgysem sikerül, stb.
  – Szokások és függőségek oldásának és elengedésének segítése, stb.
 • A csakrákhoz tartozó önismereti analógiák
 • A szivárvány útja vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A terhek elengedése vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Találkozás az igazival vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • A fiatalság forrása vezetett meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Jelenlét meditáció – online és letölthető mp3 változat
 • Élet az Önvalóban

II.

Lelkesítő és hatékony gyakorlás

Online Tudatosság Tér Önálló és Közösségi Gyakorlás

a.)

Belső Erő Tréning elengedés technika megértése és elsajátítása előadásokon keresztül történik, hogy jobban megértsd az elengedés fontosságát és folyamatát.

b.)

Hetente egy élő online közvetítés amelyen Tamás és Sylvia segítségével:

– részt vehetsz egy elengedés gyakorlaton, hogy egyre inkább Önmagad, az Önvalód légy.

– részt vehetsz egy a csakraharmonizáláson és tisztításon, amiben az egyensúly állapotába kerülsz és a csakráid is teljesen feltöltődhetnek.

– gyakorolhatod önállóan és közösségben is a meditációt, hogy egyre inkább stabilizálódj a béke és a harmónia állapotaiban.

A heti élő online közvetítés időpontja: minden héten kedd este 8 órától. Ha nem érsz rá kedd esténként, akkor másnap felkerül a felvétel a fiókodba, amivel önállóan is gyakorolhatsz.

c.)

Hozzáférés egy speciális felvételhez, amely ugyanazt a hatást éri el, mintha élőben csatlakoztál volna.

Ez azt jelenti, hogy ha éppen nem érsz rá kedd esténként, akkor is ugyanolyan hatásfokkal gyakorolhatod az elengedést, a csakraharmonizálást és a meditációt is bármilyen választott időpontban, mintha élőben vennél részt a közvetítéseken.

d.)

Online és gyors hozzáférés a Belső Erő Tréning Program összes meditációjához:

– jelenleg 16 nagy hatású belső erő meditáció érhető el a hozzájuk tartozó előadásokkal és ráhangoló audiókkal együtt. 

Dr. Illés Gabriella tapasztalatai és ajánlása

Támogatás és részvétel elismerése

kedvezmények és árak előfizetői szint függvényében

Előfizetői szintek

I. Tudatosság Tér havi előfizetéssel

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 15 %-os kedvezmény az élő tréningekre, és a gyakorló napokra

havonta automata kifizetéssel

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

II. Tudatosság Tér nyugdíjas/diák havi előfizetés

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 15 %-os kedvezmény az élő tréningekre, és a gyakorló napokra

havonta automata kifizetéssel

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

III. Tudatosság Tér éves előfizetéssel

– fizess évente két hónappal kevesebbet

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 15 %-os kedvezmény az élő tréningekre és a gyakorló napokra

évente automata kifizetéssel

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

IV. Tudatosság Tér Patrónus I. havi előfizetéssel

– Tudatosság Tér népszerűsítésének támogatása nagyobb havi díj vállalásával

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 30 %-os kedvezmény az élő tréningekre és a gyakorló napokra

havonta automata kifizetéssel

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

IV. Tudatosság Tér Patrónus II. havi előfizetéssel

– Tudatosság Tér népszerűsítésének támogatása nagyobb havi díj vállalásával

– hozzáférés a Belső Erő Online Tréningekhez és a Gyakorló Térhez

– 50 %-os kedvezmény az élő tréningekre és a gyakorló napokra

havonta automata kifizetéssel

Fontos! Az előfizetés bármikor könnyen visszamondható!

– bankkártya szükséges –

A Jelentkezés gombra kattintva elfogadom az oldal
Adatkezelés nyilatkozatát és az általános szerződési feltételeit.

Kérlek, amennyiben a Patronus II. szint felett szeretnéd segíteni a Tudatosság Tér népszerűsítését és fejlődését, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a részleteket átbeszéljük.

A kapcsolati információk megtekintéséhez kattints ide:

<< Kapcsolat >>

Visszajelzések és tapasztalatok a Belső Erő Tréningekről

Horányi-Névy András – Flowvisuals ügyvezető igazgató

Dr. Illés Gabriella – fogorvos

Hódi Zsuzsanna – óvónő

További szöveges visszajelzések és tapasztalatok - kattints ide

A Belső Erő Tréningeken megtapasztalt élmények felnyitották a szemem arra, hogy a fizikai erőn túl létezik egy olyan hatalmas erő bennünk, amely tanulható és megfelelő tudatállapotban előhívható, amellyel harmóniát teremthetünk és megemelhetjük energiaszintünket. Nagyon mulatságos volt, hogy ennek az erőnek segítségével sikerült elérnem, hogy erős férfiak szkanderben nem tudták lenyomni a karomat. Persze a tréningeknek nem az a célja, hogy szkanderbajnokokat, vagy erős embereket képezzen – bár a súlyemelőknek és minden élsportolónak jól jönne és mielőbb tudnia kellene erről – inkább, hogy tapasztalatokat szerezzünk az erő előhívásának képességében és hitünk tudássá válásában, vagyis, hogy tudjuk az ERŐ tényleg bennünk és velünk van. :-))

Számomra a szívvel való érzékelés megtanulása volt az az élmény, ami segített abban, hogy a szívemen keresztül tapasztaljam a valóságot, ezáltal békét, szeretetet és nyugalmat éljek át. (Jól mondta a Kis Herceg, hogy jól csak a szívével lát az ember.)

Sorsfordító volt az elengedés technika megtanulása. Évtizedes nyomasztó programokat engedtünk el társaimmal együtt, melyek még gyerekkorunkban váltak meggyőződéseinkké. Engem különösen az szabadított fel, hogy elengedtem azt a tévhitet, hogy nem vagyok elég jó és értékes, hogy figyeljenek rám a szüleim és csak akkor vagyok szerethető, ha teljesítek nekik és másoknak.
Megtanultam elfogadni az élet részeként a világban és magamban megnyilvánuló tévhiteket, korlátozó hiedelmeket és elengedni a velük való azonosulást. Azóta azt tapasztalom, hogy az elsőre kellemetlennek tűnő helyzet is a javamra válik, mert tanulok belőle.

Nagyon szeretem a meditációkat és az aura higiéniás gyakorlatsort is, melyek közben életem részévé váltak.

A “Jelenlét” meditáció alatt eltűntek a gondolatok az elmémből és a szívemben olyan fajta szeretetet, nyugalmat és békét éltem át, hogy örömkönnyek folytak a szememből.
Hálásan köszönöm, hogy megtaláltak ezek a tanítások és élmények!
Az ERŐ legyen velünk. :-))

R. Ciráki Sylvia

Hálás szívvel köszönöm Nektek ezt az élmény hétvégét, amit tanfolyam címén tartottatok. Másfél hete volt, de azóta is a hatása alatt vagyok. Én ott és akkor nagyon sok mindentől megszabadultam, amiről nem is tudtam, hogy cipelem, és ennyire visszatart. Az ott rögtön megtapasztalt (azóta is nehezen hihető) energiagyakorlatok, amiktől a képességeink megsokszorozódnak, maga a csoda! Sok technikát próbáltunk, egyik ámulatból a másikba. Jó néhány tanfolyamot már elvégezve, nekem ez a csúcs. Az biztos már a másfél hét után is, hogy az eddig általam már használt technikákat nagyságrendekkel felerősíti! Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hála , hála , hála.
Törköly Pál

Nagyon tanulságos, gyakorlatias, harmonikus, lelket emelő ez a tanfolyam. Tamás hiteles tanító, érdemes megszívlelni minden szavát!
Nekem 3 dolog tetszik különösen:

 • a Forrás Tudat sokszínű és gyakorlatias megtapasztalása;
 • annak a megtapasztalása hogy változnak érzések, gondolatok, hangulatok, az energiaszint emelkedésével, azaz hogyan tudod magad vagy mást a negativitásból kiemelni;
 • engem mélyen meghatottak Tamás ébresztő meditációi.

Szívből ajánlom ezt a tanfolyamot mindenkinek, aki fogékony az energiamunkára és kész kinyílni és végleg elengedni a nyűglődést! 😉
Éber Ágnes

A Belső Erő Haladó Tréning nekem a szeretetről és a harmóniáról szólt. A Forrásenergia megtapasztalása és alkalmazása csodálatos érzés, amit érdemes minél több embernek átélnie és megtanulnia. Nagyon feltöltődtem ebben a két napban és azóta is sok az energiám. Köszönöm szépen.
Gárdos Mária

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon és ennek a csodának részese lehettem. Nagyon jó volt látni, ahogy mindenki feltöltődik energiával. Ennek a csúcspontja az utolsó napon volt, amikor már elsajátítottuk azt a sok tudást, amit tőled kaptunk. Ahogy elköszöntem az emberektől szó szerint láttam, ahogy a fizikai testükben áramlanak az energiák. Lenyűgöző érzés volt ezt látni és megtapasztalni. Azóta is rendszeresen alkalmazom a tanultakat páromon és magamon egyaránt. Hamarosan másoknak is adok majd aura masszázs kezelést, alig várom, hogy rajtuk is segítsek. Ahogy gyakorlok egyre jobban fejlődik az intuícióm ezáltal azt vettem észre, hogy egyre könnyebb az egységtudatban maradni. Röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy ez egy olyan csodálatos érzés, amit nehéz szavakba önteni, de annál jobban meg lehet élni és ha ezt egyszer is megéli az ember rájön, hogy többet nem akar tudatlanságban maradni.
Nóthof Tamás

Kedves Egységtudatra, harmóniára és spirituális fejlődésre vágyók! Szeretettel és hálával ajánlom Nektek és Mindenkinek Rujder Tamás Belső Erő Tréning sorozatát, tanításait és meditációit. Jómagam és férjem már tapasztaltuk a Forrásenergiát és az Egységtudat csodáit, ami Tamás kidolgozott és abszolút érthető rendszere által újra közelebb vitt minket Istenhez, az Önvalónkhoz és a bennünk rejlő csodához. Aki egyszer megéli a harmóniát és a békét, utána már minden másodperben erre vágyik. Persze a világban dúlhatnak a negatív erők, de ha megtanulod és magadba szívod a tudást, akkor már nem fognak téged sem úgy megérinteni a problémák, valamint a lelki stresszek és a betegségek is messzire elkerülnek majd. Mondják, hogy egységben az erő! És milyen igaz! Egységtudatban megismerheted Önmagad és Másokat is. Figyelhetsz magadra és ekkor az Önvalód mutatja majd a helyes irányt az életedben. Hálával tartozom Tamásnak és feleségének Sylvinek, amiért megismerhettük a Belső Erő Tréning tanításait, gyakorlatait és azt, hogy az életünk megváltozott ezáltal. Mindig kelleni fognak, az olyan emberek mint Ti, akik vezetik a lelkeket a Forráshoz, ahova tartozunk és ezáltal jobb lesz a világ!
Hála és Köszönet Mindenért!”
Erdélyi Dóra

Mindenek előtt nagyon hálás szívvel gondolok rátok és próbálok magamhoz térni,az élmények hatása kimondhatatlanul nagy.
Ilyen szemléletváltásra, nézőpont alakulásra nem számítottam,és arra sem, hogy ennyi mindent le tudok tenni ilyen rövid idő alatt.
Valós lelki béke, teljes nyugalom vesz körül és kimondhatatlan boldogság érzés. Még soha nem éreztem ilyen jól magam akárhogy próbálok emlékezni..volt e hasonló.
Teszteltem magam természetesen, próbáltam rossz emlékekre gondolni, bántó, fájó élményekre, illetve hol , mi és miért fáj testileg -lelkileg..tényleg mindent végig gondoltam, de SEMMI, “csak” a nyugalom és béke..hihetetlen. Semmi bajom!:) Csak ámulok és ámulok…..és mosolygok folyamatosan.
Köszönöm!!!
Amit az elmúlt években (eddig életemben összesen) tanultam, olvastam, tapasztaltam…mind után maradt hiány érzet, talán a lényeg, a megoldás, a kulcs a zárba..veletek, nálatok megtaláltam, összeállt minden.
Úgy érzem, erre vártam.
Ma tesztelődtem is, családon belül elég nagy stressz jött és én végtelenül nyugodt higgadt maradtam és ésszerűen tudtam cselekedni és tanácsot adni, mellette sikerült a lányomat 10 perc alatt a teljes kétségbe esésből a nyugalomba hozni, engem sokkal jobban meglepett mint amennyire őt meglepte..még meg kell szokni, hogy ez működik, megy és hatásos.
Ami még nagyon meglepő hogy 4 óra alvás után ma egy nagyon pörgős, sok munkával, tenni valóval telt nap után teljesen pihent, nyugodt és még bőven tevékeny állapotban maradtam..na ez végkép nem volt így…az időm ami értelmesen tölthető így sokkal jobban meg fog nőni és sokkal többet fogok ÉLNI:) Végre boldogan, nyugodtan, békében.
Hála és köszönet mindenért..várom az októberi találkozást veletek, addig is a lehető legjobbakat nektek.

Kovács Judit

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez


Az oldal támogatása megosztással