Barion Pixel

Egy csodálatos film

Egy csodálatos film

Sok szeretettel ajánlom a figyelmedbe az alábbi filmet, amelyből kiderül, hogy mennyire aktuális ráébredni igaz természetedre és felébredni az elme-ego mátrixából. Fantasztikus képekkel és zenével illusztrált remekmű ez a film, amely teljesen összhangban van az általunk közvetített útmutatással.
Ha úgy érzed, hogy itt az ideje az elméd által kreált illúziókból kilépni, akkor a film megnézése után javaslom, hogy csatlakozz az Online Tudatosság Tér közösségéhez, akik elkötelezték magukat a szabadulás mellett.
A
 kulcs, ami kivezet az elme börtönéből az nem más mint az elengedés gyakorlása, de erről a filmben is szó lesz. Mi a hogyant is megmutatjuk, ha itt az ideje, hogy túlépj az elme határain. 🙂

2020 Karácsonyi üzenet

Szeretetteli áldott karácsonyt
és boldog új évet kívánunk!

Sok szeretettel küldjük egy-két kedvenc dalunkat karácsony alkalmából. Érdemes őket fülhallgatóval meghallgatni, mert egytől egyig különleges zenei élményt adnak.

Végtelen szeretetet, áldást, harmóniát, békét, kiváló egészséget és folyamatos ok nélküli boldogságot kívánunk!

Tamás és Sylvi

Belső Erő Tréning Program – 2020. nyári programjaink

2020. élő nyári programjaink

Kattints az alábbi linkekre a tréningek információs oldalának eléréséhez:

1. << Belső Erő Alap és Haladó Tréning >>

2. << Belső Erő Mester Tréning >>

Végre ismét lehetőség van arra, hogy személyesen is találkozzunk!

Az utóbbi pár hónapban a vírus helyzet miatt csak az online képzéseink voltak elérhetőek.

A személyes találkozás és a csoport ereje nagyon nagy lendületet adhat a számodra, amit érdemes kihasználnod.

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni az alábbi pozitív változásokat az életedben, akkor érdemes tájékozódnod a Belső Erő Tréningekről, melyek egyedülálló fejlődési lehetőséget biztosítanak Magyarországon a tudatosság útját járók számára:

 • Párkapcsolatokból és kapcsolatokból eltűnik a harc. A tudatosság, az elfogadás, és az elengedések gyakorlása szabaddá tesz. Ott is megjelenhet a szeretet és a megértés, ahol eddig nem is számítottál rá.
 • A harmónia megértésével és a hozzá tartozó tudatosság fejlesztésével az esetlegesen fennálló tünetek elengedését segítheted elő. A harmónia egy nagyon nagy érték, amit megfelelő gyakorlatokkal megtámogathatsz és elősegítheted a testedben lévő csodálatos öngyógyító mechanizmusok működését.
 • Az anyagiak megteremtése és a boldogulás az életben könnyebbé válhat, mert a saját isteni utadat követve az inspiráció és a lelkesedés vezet mindenhová. A megfelelő emberek és információk érnek el hozzád, melyek segítségével a bőség és a gazdagság a megérdemelt formában bontakozhat ki az életedben.
 • Életed minden területét átformálhatod az Egységtudat segítségével és mindezt harc nélkül teheted. Némi erőfeszítésre szükséged van, de a küzdelmet végképp elengedheted az életedből.

Tudatosság, meditáció, és megvilágosodás. Ez a sorrend. Az tudatosság fejlesztése nélkül nem érdemes meditációs gyakorlatokat végezni, és a meditáció elsajátítása nélkül nagyon ritka az ébredés és a megvilágosodás.

Akik már elvégezték online a képzéseinket azoknak annyival kevesebbe kerül a személyes részvétel az élő tréningen, mint amennyit az online tréningre kifizettek.

Arra inspirállak, hogy hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy itt az ideje a szellemi ébredés útjára lépni, akkor tájékozódj az alábbi oldalakon:

1. << Belső Erő Alap és Haladó Tréning >>

2. << Belső Erő Mester Tréning >>

Szép napot kívánok!

Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk.

Szeretetteli üdvözlettel,

Rujder Tamás

Ui.: Ha nem alkalmasak az időpontok, akkor természetesen elvégezhetőek a képzéseink online formában is:

<< Belső Erő Online Tréningek >>

Mit jelent szabadnak lenni?

Mit jelent szabadnak lenni?

Mindenkinek van egy elképzelése a szabadságról, a szabad létezésről. Ezek az elképzelések többnyire az alábbiak körül csoportosulnak:

 • Egészség – minden betegség korlátoz, vagy valamire kényszerít.
 • Anyagi függetlenség – az anyagiak hiánya erősen korlátoz, az életben való boldoguláshoz alapvetően szükséges a fizikai síkon való érvényesülés.
 • Boldog és harmonikus kapcsolódások. – család, párkapcsolat, barátok, munkahelyi kapcsolatok.
 • Utazás és helyváltoztatás – bármilyen fizikai korlátozás akadálya a szabadság megélésének.
 • Egyéb elképzelések. Pl. fetételekhez kötött szabadság. Majd élvezem a szabad életet, ha…

A fentiekben felsoroltaknak semmi közük a szabadsághoz és a boldogsághoz. Egyik feltételnek sem kell teljesülnie ahhoz, hogy megéld a valódi szabadságot. Ez azt hiszem radikálisan más megközelítés, mint amit eddig olvashattál, vagy gondoltál a szabadságról.

A valódi és feltételek nélküli szabadságot csak az élheti át, aki túlment az elmén és a benne lévő összes elképzelésen és meggyőződésen.

A szabadság és a boldogság nem egy elérendő cél, hanem a Te alapállapotod, ami eleve itt és most elérhető a számodra.

A kérdés azonnal felbukkan ilyenkor. Rendben, ha ez így van, akkor miért nem érzem?

Ennek oka a tudatosságod fókuszában keresendő, pontosabban annak az irányultságában.

Te a tudatosság vagy, akinek tudomása van arról, hogy mi az ami VAN. Te a megfigyelője vagy a dolgoknak és történéseknek. Amíg nem ébredsz fel az Önvalódra, addig a tudatosságod az elmében van és azonosulsz a helyzetekkel, az érzésekkel, a gondolatokkal.

Képes vagy némi gyakorlással leválasztani a tudatosságod az elméről és a benne lévő egóról, ami szintén csak egy elképzelés arról, hogy kinek gondolod magad.

Kérdezhetnéd, hogy ha nem vagyok azonos az egóval, a helyzetekkel, az érzésekkel, a gondolatokkal, de még a testemmel sem, akkor ki vagyok, vagy mi vagyok valójában?

Ez az egyik legjobb kérdés, ami kivezethet az elme-egó börtönéből, ami valójában nem egy börtön, hanem egy lehetőség, hogy az elkülönültségből ismét a teljességbe és abba a végtelen szabadságba kerülj, aki mindig is voltál.

A tudatosságodat nem korlátozza a test, az elme és a fizikai síkon megélt korlátok sem. A tudatosságod végtelen és az elme számára felfoghatatlanul képes kitágulni és a szereteten keresztül érzékelni és cselekedni határok nélkül.

Ezek az igazságok, melyek ott vannak a Te szívedben is a felszínre törnek és mutatják az utat. Azok közül, akik tudják és élik az igazságot sokan belülről inspiráltak, hogy átadják azt a tudást, ami segít kiszabadulni a téves elképzelésekből és visszatérni a teljesség végtelen szabadságába. Az inspiráció bennem is ott van és a Belső Erő Tréning Program ezért jött létre.

Most én inspirállak, hogy indulj el azon az úton, ahol megtaláltam a szabadságot, a teljes harmóniát és lelki békét.  Hiszem és tudom, hogy Neked is segíthet.

Kattints az alábbi linkre, amely elvezet az Online tréningjeinkhez, ahol tájékozódhatsz arról a képzésről, amely sok embernek segített már visszatalálni valódi Önmagához , ami nem más, mint a teljes szabadság és az ok nélküli boldogság.

 << Belső Erő Online Tréningek >>

Ezekre a kérdésekre tudod a válaszokat?

Ezekre a kérdésekre tudod a válaszokat?

 • Az alábbi bölcsesség hol hangzott el?
 • Mi a címe ennek a “halhatatlan klasszikusnak”?

“A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. Becsüld a jelent mert jót jelent.”

Az alábbi videó borítóján máris kiderül a válasz és amikor elindítod a videót, akkor belekóstolhatsz a Kungfu Panda bölcsességek világába:

A Kungfu Panda filmsorozat mindhárom részét jó szívvel ajánlom mindenkinek. Ha szeretsz kikapcsolódni jó humorú és szórakoztató filmekkel, valamint egy-két olyan belső bölcsességgel is találkozni, melyeket ha mélyebbre engedsz magadba, akkor lehet, hogy fel is ébredhetsz arra, aki valójában vagy. 🙂

A Kungfu Panda filmeket nem most vetítették a mozikban, de a bennük lévő üzenetek igazsága nem múlandó, mert az igazság itt és most VAN.

Ha megszeretnéd nézni, akkor keress rá Google keresőben és szerintem megtalálod a megfelelő forrást, ahonnan még eltudod érni.

Az igazság érzékelésének feltételei

Az igazság érzékelésének feltételei

A hamisság nem ellentéte az igazságnak, hanem csak az igazság hiánya

Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a hamisság nem ellentéte az igazságnak, hanem csak az igazság hiánya.

Hogy miért fontos ez? Mert ami most zajlik a világban és tapasztalható a médiában az nagyon sok embert összezavar. Az elme manipuláció egyik legerősebb fegyvere, hogy két igazság közé egy hamisság is odakerül. Bár mostanság inkább fordultak az arányok és sok hazugság között időnként feltűnik egy-egy igaz állítás is.

Az igazságnak nem kell magyarázat, mert az VAN és mindenkire érvényes és érezhető a szívben, valamint megfelelő tudati módszerekkel visszamérhető és visszaigazolható.

Nem a vírus és a karatén, de még az ebből fakadó gazdasági válság sem a legnagyobb probléma a jelenlegi helyzetben, hanem a rengeteg hazugság és féligazság, amivel össze lehet zavarni bárkit, aki az elméjében tartózkodik.

Csak azok manipulálhatók, akik az elméjükben vannak. Akinek a tudatossága tartósan az Önvalójában tartózkodik már nem irányítható, mert érzékeli és tudja az igazságot.

A szellemi út, amit közvetítek erre a problémára is megfelelő választ ad, mert akik követik az útmutatást azok képessé válnak arra, hogy érzékeljék az igazságot az élet minden területén.

A tudatosság és az igazság érzékelésének egyik alapfeltétele, hogy az energiaszinted elég magas legyen. Az alacsony energiaszint lehúz az elme ösztöni túlélő szintjére, ami csak a harcot és a békétlenséget generálja az életedben. A magas energiaszint és vitalitás megteremtésében a Belső Erő Alaptréningünk segít.

Az igazság érzékeléséről és visszateszteléséről a Belső Erő Haladó Tréningünkben értekezünk és adjuk át hozzá a megfelelő eszközöket. Ebben a tréningben megismerhetsz egy olyan módszert, ami segít abban, hogy elengedj minden akadályozó hitet, gondolatot és érzést, amivel az elméd azonosult.

Igen, ez a második feltétele az igazság érzékelésének. Minden téves kivetítés és illúzió elengedése. Ez is lehetséges, csak a megfelelő tudatossági szint és módszer ismerete szükséges hozzá.

Jelenleg az emberiség 1,7% képes csak az igazság felismerésére és visszaigazolására, a többiek sajnos manipulálhatóak és kihasználhatóak.

Te melyik csoportba szeretnél tartozni? Persze erre egyértelmű a válasz, de csak abban az esetben, ha a szíved és a lényed szomjazza az igazságot.

A harmadik feltétele az igazság érzékelésének, ami összefügg az előző kettő feltétellel és e nélkül nem látja senki sem az igazságot, az nem más, mint egy tudatállapot. Az Egységtudat nélkül nem működik az igazság visszatesztelése és az illúziók elengedése sem. Hogy mi az Egységtudat, arról már az Alaptréningben is beszélünk és elkezdjük gyakorolni, de készség szintre csak a haladó szint módszereivel tudod emelni az Egységtudatban való létezést.

A Belső Erő Tréning Program természetesen nem csak a mai témánkról szól, de ez most annyira aktuális és jelentős, hogy mindenképpen írnom kellett róla.

Kattints az alábbi képre, ahol máris tájékozódhatsz a képzéseinkről:

Hatalmam van a sorsom felett?

Hatalmam van a sorsom felett?

A sorsalakítás gyakorlatának legfontosabb feltételei

Sokan érzik azt, hogy az életükben megjelenő események áldozatai és mintha ismétlődnének bizonyos helyzetek, amibe beleragadnak, mint légy a pókhálóba.

Alakítható a sorsunk, vagy pedig minden elrendeltetett és nincs hatalmunk a sorsunk felett?

Ezek súlyos kérdések és sokan próbáltak rá már választ adni. A válaszok megnyugtatóak és felszabadítóak, abban az esetben, ha hajlandó vagy jobban megérteni önmagad.

Igen a sors alakítható, azonban vannak bizonyos feltételek, melyeknek teljesülnie kell, különben csak egy szép vágyálom marad a szándékod, hogy Te válaszd meg az utad.

Szeretném megosztani veled, hogy én mit tapasztaltam eddigi életem 47 éve alatt, de a válaszaimat rakd szíved mérlegére, mert a szív pontosabban lát, mint az elméd, aminek köszönheted a karmád és mindazt, ami szembejön veled az életben.

A sorsalakítás gyakorlatának legfontosabb feltételei:

 • Engedd el az elmédből a rögzült hitrendszereket és elképzeléseket, melynek következtében folyamatosan olyan világot teremtesz, ami számodra nem kívánatos.
 • Kövesd a szívedben lévő inspirációt, mert csak ekkor nyílik ki az ajtó, ami arra a helyre visz, ahol megélheted a szabadságot, a boldogságot és a lelki békét.
 • Ha Te egy cseresznyefa vagy, akkor ne akarj barackfa lenni, mert nem fog sikerülni. Ismerd fel valódi természeted és a belső Erőd határtalan potenciálja máris a rendelkezésedre áll.
 • Amikor eljön a vetés ideje, akkor ne akarj aratni. A megfelelő pillanatban való spontán cselekvésnek van csak igazi hatalma, vagyis az időben tett az időtlen tett.
 • Fontos felismerned az igazságot, mert csak ekkor tudod eldönteni a helyes irányt, amikor keresztúthoz érkezel.
 • Az enegiaszinted tartsd a lehető legmagasabb szinten, mert az alacsony vitalitás az ösztöni elmébe visz, viszont a hatalmad gyakorlásához az Önvalódra van szükséged. Igaz természeted leginkább csak magas energiaszinten tud megnyilvánulni.
 • Sajátítsd el az Egységtudat tudatosságát, ami megnyitja az utat a valódi és határtalan Erőhöz, ami nem az ego-elme által használt korlátos és jelentéktelen erő.
 • Tanulj meg a szereteten keresztül látni, érzékelni és cselekedni.
 • Sajátítsd el az egyensúly és a harmónia megőrzésének és visszaállításának módszereit.

Ahogy a feltételeket olvasod szinte hallom a gondolatod.

Mégis hol és miképpen tudom ezeket feltételeket teljesíteni és a megfelelő tudást elsajátítani?

Megnyugtatlak. A válaszok megvannak és pontos gyakorlati útmutatóval szolgálhatok a Belső Erő Tréningeken.

Kattints az alábbi képre, ahol máris tájékozódhatsz erről a különleges képzési rendszerről, ahol természetesen nem csak a sorsalakítás gyakorlatára kapsz majd válaszokat: